Soluţie a Tribunalului Constanţa în dosarul în care HC Omer e petent

Tribunalul Constanţa a admis cererea Asociaţiei Club Sportiv Handbal Club Omer, în dosarul în care structura sportivă are calitatea de petent, iar obiectul este „acordare personalitate juridică modificare acte constitutive”.

Instanţa a dispus înscrierea în Registrul asociaţiilor şi fundaţiilor aflat la grefa Judecătoriei Constanţa a modificărilor survenite în statutul asociaţiei petente, conform Hotărârii Adunării Generale nr. 1/31.10.2016. La această soluţie se poate depune însă apel.
Înfiinţat la iniţiativa fostului selecţioner al echipei naţionale de handbal masculin a României şi ex-antrenor al HCM Constanţa, Aihan Omer, clubul sportiv organizează cursuri de iniţiere şi perfecţionare în handbal. În acest sens, se fac înscrieri pentru fete şi băieţi născuţi în anii 2006, 2007 şi 2008. Antrenamentele se desfăşoară la Centrul Şcolar Albatros din Constanţa (strada Barbu Ştefănescu Delavrancea numărul 55), programul fiind următorul: grupa de băieţi - miercuri, de la ora 17.00, şi sâmbătă, de la ora 10.00; grupa de fete - miercuri, de la ora 18.00, şi sâmbătă, de la ora 11.00.

Sursa foto: Facebook (Handbal Club Omer) 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Handbaliştii George Buricea şi Zoran Nikolic au vrut să demareze o afacere cu clătite sârbeşti la Constanţa. Ce le-a stat în cale

15 May 2021 3199