Sport

Sorin Mihăilescu anunţă un miting la Constanţa, SSC Farul se delimitează de o asemenea acţiune

SSC Farul Constanţa a emis un comunicat, în care menţionează că nu doreşte să iniţieze nicio acţiune de protest la adresa şi / sau pentru sensibilizarea autorităţilor locale în vederea susţinerii activităţii clubului. 
 
„Este adevărat că suntem într-un dialog permanent cu reprezentanţii acestora (n.r. ai administrației locale) şi sperăm ca promisiunile de implicare în cadrul proiectului nostru să se materializeze cât mai curând. Colectivul SSC Farul se concentrează în acest moment pe finalizarea demersurilor de înscriere a echipei în campionatul Ligii a 3-a, pentru completarea lotului de jucători şi atragerea de sponsori şi membri cotizanţi noi. Obiectivele noastre rămân aceleaşi pe care ni le-am asumat la înfiinţarea echipei suporterilor, promovarea succesivă în eşalonul superior şi recuperarea însemnelor şi palmaresului FC Farul, şi vom face tot ce ţine de noi pentru a le îndeplini!“, este mesajul SSC Farul.

„Luni, 17 iulie, voi depune cererea“ 

Cel mai cunoscut suporter farist, Sorin Mihăilescu (retras însă din Comitetul Director al SSC Farul), a anunţat pe pagina sa de Facebook intenţia organizării unui miting, „Împreună pentru Farul“. „Luni, 17 iulie, voi depune cererea. Mitingul va avea loc fix peste două săptămâni, vineri, 28 iulie 2017, la ora 13.00, la Primărie“, menţionează Sorin Mihăilescu, care şi-a exprimat pe reţeaua de socializare îngrijorarea cu privire la viitorul clubului, în caz că SSC Farul nu va fi sprijinită financiar, curând, şi de autorităţile locale.

Ce mai spune SSC Farul

„Suporter Spirit Club Farul Constanţa doreşte să reitereze faptul că singurele persoane din cadrul structurii organizatorice a clubului care au competenţă şi mandat de reprezentare a acestuia în relaţiile cu terţii sunt Preşedintele Executiv al clubului, dl Marcel Lică, şi Preşedintele Comitetului Director al clubului, dl Georges Muzaca. Dorim să ne delimităm ferm de declaraţiile şi acţiunile promovate de către dl Sorin Mihăilescu. Chiar dacă este în continuare cel mai cunoscut suporter farist, dânsul nu mai deţine în prezent nicio calitate de a vorbi în numele SSC Farul, alta decât cea de simplu suporter“, menţionează SSC Farul.

„Avem dreptul la o opinie!“

„Sunt retras din CD, deci am dreptul ca să îmi spun părerea. Suntem din nou în pericol! Dacă nu vom fi sprijiniţi curând, nici nu mai contează ce va mai fi in viitor! Nu vom avea viitor! Bugetul de sezonul trecut abia ne va ajunge de deplasări, baremuri etc.! Datoria noastră e să luptăm până la capăt. Nu pot accepta să ne desfiinţăm încă o dată! Ar fi definitiv! Acest miting va fi pentru noi! Da, pentru noi! Să strângem din nou rândurile şi să le arătăm celor care conduc oraşul şi judeţul că banii pe care îi plătim ca taxe şi impozite trebuie să îi dea Farului. Sunt banii noştri şi avem dreptul la o opinie! O vom spune în stradă ca să fim siguri că ne facem auziţi! Nu mergem să cerşim nimic. Cum handbalul primeşte bani de la bugetul local, cred că şi noi avem acest drept. Nu suntem în război cu echipele de handbal, dar cred că o distribuire mai echidistantă către toate sporturile şi echipele din municipiu ar fi soluţia normală. Farul merită să facem front comun şi să lăsăm orgoliile deoparte! Dacă nu ne vom uni, ceea ce spuneam până nu demult va părea o glumă proastă: «Împreună ducem mai departe spiritul farist!». Oare?“, a postat, printre altele, Sorin Mihăilescu, pe pagina sa de Facebook.
 
Sursa foto: Facebook (SSC Farul)


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănţeanul supărat Fostul şef al galeriei echipei FC Farul - „Stadionul din Constanţa arată mai rău decât majoritatea terenurilor de Liga a IV-a!“ (galerie foto)

06 Aug 2019 5656

Nemulţumirile, respinse Judecătorii au luat o decizie definitivă. Este vizată Asociaţia Suporter Spirit Club Sportiv Farul Constanţa (galerie foto)

15 Jan 2019 1920

Suporterii au venit ieri la şedinţa de Consiliu Local Municipal Constanţa „SSC Farul a fost în pericol real de desfiinţare“ (galerie foto)

01 Aug 2018 5053

Discuția de peste cinci ore Sorin Mihăilescu amână intrarea în greva foamei

29 Jul 2018 2634

„Nu pot accepta ca Farul meu să moară din nou!“ Sorin Mihăilescu intră iar în greva foamei

26 Jul 2018 5217

Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter constănţean, a împlinit astăzi 50 de ani

22 Oct 2017 1556

Vlad Neagu nu se înşală nici legat la ochi Ce a fost pus portarul SSC Farul să facă pentru a-şi recupera mireasa furată (galerie foto)

03 Jul 2017 4131

SSC Farul joacă sâmbătă cu Gloria Albeşti Marcel Lică - „Trebuie să fim realişti şi să privim adevărul în faţă“ (galerie foto)

21 Apr 2017 2937

Sorin Mihăilescu s-a autosuspendat din funcţia de membru al Comitetului Director al SSC Farul

20 Apr 2017 3068

SSC Farul face apel către suporteri Sorin Mihăilescu - „Am ajuns la fundul sacului. În cont mai avem 3,60 de lei!“

07 Apr 2017 2890

SSC Farul face apel către suporteri. În contul clubului mai e o sumă minimă!

06 Apr 2017 2681

Au fost aleşi membrii Consiliului Director SSC Farul vrea să sărbătorească centenarul clubului în Liga 1

23 Jan 2017 4535

„Toţi iubim Farul! Acum trebuie să ne unim eforturile!” Clubul fanilor, SSC Farul, va fi organizat după modelul socios

02 Sep 2016 4646

Golgeterul all-time al FC Farul Marin Tufan va da lovitura de start la meciul SSC Farul - Avântul Comana

24 Aug 2016 5662

Nu a lipsit nici Marcel Abăluţă Au venit de la Veneţia şi de la Madrid ca să vadă meciul Sparta Techirghiol - SSC Farul (galerie foto)

23 Aug 2016 6029