Speranțele Academiei de Volei Tomis Constanța, victorii categorice, pe linie, la turneul de la Brăila (galerie foto)


 
  • Confruntările primului turneu al campionatului, găzduit de Brăila, s-au derulat pe parcursul a două zile.
 
Reprezentantele județului Constanța în Campionatul Național feminin - Divizia Speranțe au participat la primul turneu al întrecerii, care s-a desfășurat la Brăila.
 
Academia de Volei Tomis Constanța (antrenoare, Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu) a câștigat toate cele trei meciuri, numai cu 3-0, dispunând în această manieră de LPS Brăila, CS Medgidia și CSS Tulcea. Confruntările s-au disputat pe parcursul a două zile. CS Medgidia a cedat în toate meciurile, dar experiența acumulată le va fi de folos fetelor în continuare. „Speranțele n-au înregistrat nicio victorie la primul turneu din campionatul național, însă și-au îmbunătățit jocul, de la o partidă la alta. Au fost zile pline de volei pentru sportivele antrenate de Nicoleta Cangea, care crede că experiența acumulată în acest prim-turneu va contribui foarte mult în jocul viitor al fetelor“, este mesajul CS Medgidia.
 
Trei succese și pentru băieți, în Divizia A2
 
Echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au debutat în competiţiile noului sezon și în Divizia A2 (atât echipa de fete, cât şi cea de băieţi), cât şi în întrecerea de mini-volei. În faza întâi, competiţia masculină a Diviziei A2 se desfășoară în sistem turneu, fiecare echipă urmând să organizeze câte un turneu. Antrenată de Răzvan Parpală, gruparea de pe litoral are ca adversară în acesată etapă, în Seria Est, Știința Bacău, CSM Suceava și CSM Râmnicu-Sărat. Primul turneu s-a disputat la Bacău, iar AV Tomis a câştigat toate cele trei partide jucate: 3-1 cu Ştiinţa Bacău, 3-1 cu CSM Râmnicu Sărat şi 3-0 cu CSM Suceava. În Divizia A2 feminină, echipa de pe litoral a întâlnit în prima etapă a noii stagiuni, pe teren propriu, în Seria Est, CTF „Mihai I“ București, formaţie în faţa căreia a cedat cu 0-3 (24-26, 22-25, 19-25). La mini-volei, fetele Academiei de Volei Tomis, antrenate de Bianca Cojocaru și Vanesa Deșliu, au debutat în Campionatul Naţional, jucând în primul turneu al sezonului, la Brăila, unde au susţinut două partide: 1-3 cu LPS Brăila şi 3-0 cu CS Medgidia.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: Facebook (Academia de Volei Tomis Constanța, CS Medgidia)
 
Citește și:
 
Echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au demarat noul sezon. Meciuri în Divizia A2 şi la mini-volei (galerie foto)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Academia Navală Mircea cel Bătrân Constanța Echipa de volei, medaliată la Campionatul Militar (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 694

Constanța Studenții Academiei Navale „Mircea cel Bătrân“, activități sportive dedicate „Săptămânii Europene a Sportului“ (GALERIE FOTO)

04 Oct 2022 1129

Așa tați, așa fiice! George Buricea și Laurențiu Toma, bronz în Cupa României. Fetele lor, voleibaliste, aceeași medalie cu Academia Tomis (GALERIE FOTO)

17 May 2022 3554

„Moment important“ Academia de Volei Tomis Constanța a promovat în premieră în Divizia A1 (GALERIE FOTO)

18 Apr 2022 2695

Speranțele Academiei de Volei Tomis Constanța, calificate la turneul final fără nicio înfrângere (GALERIE FOTO)

24 Mar 2022 2767

Voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța, lideri detașați după sezonul regular. Urmează turneul de promovare în Divizia A1

24 Feb 2022 2272

Academia de Volei Tomis Constanța, succes important pe terenul CS Bravol Brașov. A treia victorie consecutivă!

01 Feb 2022 2144

În Seria Est a Diviziei A2, voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța rămân singurii neînvinși

26 Jan 2022 2139

Academia de Volei Tomis Constanța Răzvan Parpală, unul dintre cei doi antrenori ai lotului masculin de speranțe al României

30 Dec 2021 3615

Micile voleibaliste de la Academia Tomis Constanța, două victorii în două meciuri. Contra LPS Brăila, revenire uluitoare!

23 Dec 2021 2585

Voleibalistele Academiei Tomis Constanța au încheiat anul cu o victorie (GALERIE FOTO)

15 Dec 2021 2084

Domină întrecerea Voleibaliștii de la Academia Tomis Constanța, pe locul întâi, cu victorii pe linie, în Divizia A2 (GALERIE FOTO)

09 Dec 2021 1719

Deşi nu au acces la turneul de promovare, echipele Academiei de Volei Tomis Constanţa au avut un sezon apreciabil

24 Mar 2021 3056

Volei Turneu la Constanţa, în weekend, în faza a II-a a Diviziei A2

18 Mar 2021 3999

Tinerele voleibaliste de la CS Medgidia şi Academia Tomis Constanţa, antrenament comun

09 Mar 2021 2926