Sport

Sportiv la Oyama Karate Constanţa Alex Filip se luptă sâmbătă cu Brian Daye în gala Superkombat din Puerto Rico (galerie foto)

Luptătorul constănţean Alex Filip, de la Oyama Karate, susţine sâmbătă al cincilea său meci la Superkombat, în gala „SUA vs. Restul Lumii“ din Puerto Rico
 
Promoţia Superkombat va organiza primul mare eveniment al anului pe reguli K-1 tocmai în Puerto Rico, evenimentul „SUA vs. Restul Lumii“ fiind găzduit de cea mai mare arenă din San Juan (capitala statului), „The Roberto Clemente Coliseum“, care are o capacitate de 10.000 de locuri. Alex Filip, un poliţist de 30 de ani, se va duela cu un luptător din Puerto Rico, iar de un adversar local are parte şi Dumitru Ţopai (31 de ani), sportiv născut la Mangalia, dar care acum se pregăteşte la clubul lui Ciprian Sora din Bucureşti.
 
Alex Filip este însoţit în Puerto Rico de antrenorul său de la Oyama Karate, Marius Burlacu. Pentru reprezentaţia de la San Juan, luptătorul constănţean s-a pregătit o perioadă şi în Olanda, la celebra sală Vos Gym din Amsterdam. Iniţial, Alex trebuia să-l întâlnească la San Juan pe americanul Alex Berrios, dar, în cele din urmă, va lupta cu Brian Daye, din Puerto Rico. „Sunt bine pregătit şi bineînţeles că vizez numai victoria. Mi-am propus să fac un meci frumos“, a declarat Alex Filip, care are numele de ring „Anonymous“. Constănţeanul a rămas celebru în lumea Superkombat pentru victoria sa din meciul de debut în promoţie, în august 2014, când l-a învins la Constanţa pe ucraineanul (stabilit în Germania) Roman Palamar, printr-un KO (în repriza întâi) ce a făcut înconjurul lumii. „Sunt mândru că reprezint România şi Constanţa în toate colţurile lumii!“, a spus Alex aseară, după cântarul oficial.

Dumitru Ţopai îl întâlneşte pe Victor Rosado

Reprezentant al CS Ciprian Sora, Dumitru Ţopai se va confrunta şi el la „SUA vs. Restul Lumii“ cu un sportiv din Puerto Rico, Victor Rosado, după ce, în primă fază, ar fi trebuit să se lupte cu un canadian. În drum spre Puerto Rico, delegaţia română a rămas trei ore în avion, la Paris, din pricina măsurilor speciale de securitate după atentatele teroriste de la Bruxelles. Zborul a fost astfel întârziat, iar românii au pierdut escala pentru Puerto Rico, trebuind să stea o noapte în Atlanta.

Cătălin Moroşanu evoluează în main-event 

Cap de afiş al evenimentului din Puerto Rico este confruntarea dintre Cătălin Moroşanu şi cel mai bine cotat greu britanic, gigantul Daniel Sam (1,97 m, 125 kg), aflat în top 15 la nivel mondial şi care în trecut i-a învins pe Brian Douwes şi Singh Jaideep. Gala va fi transmisă în direct în peste 100 de ţări, printre care şi România, pe Sport.ro (de la ora 22.00) şi Eurosport. Importanţa evenimentului Superkombat din Puerto Rico a fost subliniată de Eduard Irimia, preşedintele Superkombat. „Pentru sportul din România, este un moment istoric, întrucât am reuşit să pătrundem pe piaţa americană. Acesta a fost visul meu încă de când am înfiinţat promoţia. Pentru Superkombat, e un mare pas înainte. Proiectul e pe termen lung şi avem în vedere organizarea de asemenea evenimente şi în America de Sud, în Columbia şi Brazilia“, a spus Eduard Irimia.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Show-ul anului 2019 Partide memorabile la gala OSS Fighters 3, de la Bucureşti! Alex Filip luptă în co-main-event (galerie foto)

25 Jan 2019 2654

Alex Filip, luptătorul din Constanţa, diseară, la Antena 1, în „Ultimul Trib“ „Nu ne mai arde de glume“

11 Jan 2019 1757

Momentul adevărului „Şocul“ Alex Filip - Bogdan „Ciobănaşul“ Năstase candidează la meciul serii în gala Dynamite Fighting Show

08 Dec 2018 2880

Revanşa mult aşteptată După trei ani, Alex Filip, luptătorul din Constanţa, se confruntă din nou cu „Ciobănaşul“ Bogdan Năstase

17 Nov 2018 1561

„Va dudui Europa!“ Constănţeanul Alex Filip, fraţii Stoica şi Cristian Milea, printre luptătorii de top ce vor urca în ringul „OSS Fighters 3“

28 Sep 2018 6295

Celebrul luptător din Constanţa Cu cine îşi va măsura forţele Alex Filip în Madagascar, la reality show-ul „Ultimul trib“

07 Aug 2018 2998

Aventuri exotice în Madagascar Alex Filip, celebrul luptător din Constanţa, concurent la reality show-ul „Ultimul Trib“

26 Jul 2018 5465

Imagini de la eveniment Luptători de toate vârstele, prezenţi la seminarul de la Constanţa al campionului mondial Loren Javier Jorge (galerie foto)

24 Jun 2018 814

Eveniment organizat de Sharks Gym Multiplul campion mondial Jorge Loren susţine un seminar de kickboxing la Constanţa (video)

05 Jun 2018 1652

Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

10 May 2018 2767

Luptător la Sharks Gym Constanţa Alex Filip, înfrângere în gala Golden Fighter, din Bulgaria. Prima repriză o câştigase clar! (galerie foto)

29 Apr 2018 2179

Bombardament Alex Filip, victorie spectaculoasă la Superkombat. Italianul Gennaro Coriolano n-a prins finalul primei reprize!

27 Mar 2018 1938

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

06 Mar 2018 2694

Luptătorul MMA Cătălin Căşaru, de la Sharks Gym Constanţa „Puştiul dinamită“ va evolua din nou într-o gală în Republica Moldova

12 Jan 2018 4697

Luptători la Keru Kento Constanța Cosmin Mărcuță și Tarkan Ismail, învingători la Confruntarea Titanilor

25 Nov 2017 3833