Sportivi de la opt cluburi se întrec, la Cumpăna, la Cupa Prieteniei la scrimă

Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, în parteneriat cu Primăria comunei Cumpăna, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa şi Asociaţia Judeţeană de Scrimă, organizează, sâmbătă, 23 februarie, cu începere de la ora 13.30, Cupa Prieteniei la scrimă.
 
Evenimentul se va desfăşura în sala de sport „Elena Frîncu” din Cumpăna, sportivii urmând a se întrece în proba de sabie individual, masculin şi feminin, la categoriile de vârstă Under-13, Under-11 şi Under-9. Vor participa sportivi legitimaţi la următoarele cluburi: CSTA Bucureşti, ACSS Voinţa Buftea, ACS Touche, CS Muschetarul Iaşi, CSS Slobozia, ACS Corona Braşov, AS Astiana Constanţa şi CS Victoria Cumpăna. În ziua competiţiei, între orele 9.30 şi 11.30, este programat un antrenament comun. Concursul se va derula după regulamentul Federaţiei Române de Scrimă, cu un tur al grupelor, urmat de eliminările directe. La finalul competiţiei va fi organizată festivitatea de premiere, în cadrul căreia se vor acorda diplome, cupe şi medalii.
 
Sursa foto: Facebook (Ştiri Cumpăna)
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Concursul „Cupa Prieteniei“ la scrimă, organizat de Clubul Sportiv „Victoria Cumpăna“, şi-a desemnat câştigătorii (galerie foto)

25 Feb 2019 2713