Sportivi la Urban Legend Academy Mădălin Crăciunică luptă pentru centură în gala „Supreme Night Fight“, în care evoluează şi Cristi Stoica

Urban Legend Academy Constanţa va avea doi luptători, Mădălin Crăciunică şi Cristi Stoica, la ediţia a treia a galei „Supreme Night Fight“, care se va desfăşura duminică, 31 martie, în Sala Sporturilor din Dej.

Întrecerea de kickbox pe reguli de K-1 aduce în ring luptători cunoscuţi din România, Italia, Republica Moldova şi Ucraina. Mădălin „The Little Groot“ Crăciunică îl va înfrunta pe Valentin Sachelaru, de la CS Friends Gym Satu Mare, iar miza meciului e una importantă: centura SNF. Iniţial, Crăciunică ar fi trebuit să lupte cu Rayko Leviţchi, dar adversarul a fost schimbat apoi. Cristian „The Legend“ Stoica îl va întâlni într-un superfight pe Dragoş Flueraşu, de la Centrul de Arte Marţiale Tengu Cluj.
 

„Mergem înainte, indiferent de adversar!”

 
„Atât Mădălin, cât şi Cristi sunt în formă foarte bună, antrenaţi şi motivaţi la un nivel înalt. Pe Cristi Stoica îl pregătesc eu, în colaborare cu colectivul Kickbox Ursoi, iar Crăciunică lucrează cu mine la Military Hard Corps“, a declarat promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship. „De data aceasta, miza este mai mare, deoarece e pusă în joc centura SNF. Voi da totul să aduc centura la Constanţa! Adversarul meu a fost schimbat pe ultima sută de metri. Nu ştiu de ce şi nici nu vreau să aflu. Mergem înainte, indiferent de adversar!”, a spus Mădălin Crăciunică.
 

Va avea un meci şi în Olanda

 
În ultima vreme, „The Little Groot“ a avut mai multe lupte, atât în ţară, cât şi în străinătate. „La gala OSS Fighters 3, desfăşurată în Bucureşti, a pierdut în faţa lui Daniel Pattvean, la Istanbul, meciul a fost remiză, dar l-au dat câştigător pe adversarul său, că nu exista extra-round. Pe 4 mai, Mădălin va avea un meci în Olanda, cu un luptător olandez, iar acum, la Dej, atacăm centura. Un alt sportiv de-al nostru, Silviu Streinu, a plecat în Germania, unde va lupta pentru MMA Spirit, cea mai mare organizaţie din domeniu din acea ţară. În ţară, Silviu va reprezenta în continuare Urban Legend“, a mai spus Mihai Isop.
 

„Am intrat în liga mare“

 
Promotorul constănţean pregăteşte ediţia a şaptea a galei Urban Legend, care se va disputa la Sala Sporturilor din Constanţa, pe 25 mai a.c.. „Va fi ceva deosebit. Ne-am gândit ca toţi cei care au câştigat centuri la ediţiile precedente să le pună la bătaie acum. Pe kickboxing, la categoria 86 kg va lupta Ciprian Şchiopu, iar la categoria 81 kg e o discuţie pentru un meci între Radu Medeleanu şi Vasile Amariţei, tot pentru centură. La MMA Strike, dacă centura va deveni vacantă, unul dintre pretedenţi va fi Cristian Mastica. Vor fi luptători foarte buni, iar biroul de impresariat sportiv Super Pro se va implica şi mai mult. Consider că am intrat în liga mare“, a precizat Mihai Isop, care a anunţat că Urban Legend Academy e pe cale de a se întări cu alţi doi luptători: „Sunt de la două cluburi foarte importante din oraş. Momentan, nu sunt puse la punct toate detaliile. Rămâne să definitivăm contractele“.

Sursa foto: Facebook (Supreme Night Fight)

Citeşte şi:

Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Actorul Marius Chivu, „Nicu Rață“ din „Las Fierbinți“, l-a felicitat pe luptătorul constănțean Mădălin Crăciunică, după victoria din Colosseum Tournament (GALERIE FOTO + VIDEO)

25 Nov 2022 2559

Finală constănțeană în piramida de la 77 kg a Colosseum Tournament. Ștefan Orza, învingător. „Diamantul“ are victorii pe linie! (GALERIE FOTO)

27 Aug 2022 2545

Constanța. Luptătorul Mădălin Crăciunică a devenit tătic „Îngerașul! Să aibă parte de tot ce e mai bun și mai frumos în viață!“

27 Apr 2020 4658

Constanţa Luptătorul Mădălin Crăciunică s-a căsătorit cu Sarah Iuria Ștefan. În curând, cei doi vor deveni părinţi (galerie foto)

26 Feb 2020 12375

Urban Legend, un nou proiect Liga MMA îşi derulează, la Tulcea, prima ediţie. Luptă şi Mădălin Crăciunică, din Constanţa

05 Jul 2019 3875

„Voi lupta să rămână la mine cât mai mult timp!“ Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala „Supreme Night Fight“ (galerie foto)

04 Apr 2019 2642

Mădălin Crăciunică, alesul Super Pro Contract pentru o luptă în străinătate oferit lui „Little Groot“, după evoluţia de la gala Urban Legend

18 Dec 2018 3513

Eveniment la Constanţa Gala Urban Legend Super Pro e gata de start. Se anunţă un spectacol deosebit!

13 Dec 2018 2907

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică a câştigat centura la gala APP Fighting Promotion (galerie foto)

10 Oct 2018 4579

„Un vis împlinit!“ Lucian Stoicoci a trecut proba celor 100 de reprize de luptă şi a urcat la 5 Dan în kickboxing (galerie foto)

26 Sep 2018 5376

„Micul Bonjasky” de la Keru Kento Constanța Mădălin Crăciunică, victorie în gala „Colosseum” de la Iași (galerie foto)

21 Apr 2018 2840

Şansă spre centura mondială Mădălin Crăciunică şi Cosmin Mărcuţă, de la Keru Kento Constanţa, luptă, la Iaşi, în gala „Colosseum“ (galerie foto)

19 Apr 2018 4501

Luptător la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică, înfrângere la gala internaţională de la Imola. Ce au declarat „Micul Bonjasky“ și antrenorul său

06 Mar 2018 2614

„Micul Bonjasky“ Mădălin Crăciunică, de la CS Keru Kento Constanţa, luptă diseară în gala de la Imola (galerie foto)

04 Mar 2018 3342

„Micul Bonjasky“ de la Keru Kento Constanţa Mădălin Crăciunică va lupta în Italia, la Imola. Piramidă de patru! (galerie foto)

01 Feb 2018 4668