Sportivi şi antrenori din Constanţa, distincţii la Gala Premiilor Federaţiei Române de Tenis de Masă (galerie foto)


 
A avut loc ediţia 2019 a Galei Premiilor Federaţiei Române de Tenis de Masă, iar printre cei evidenţiaţi se numără, ca în fiecare an, şi reprezentanţii Constanţei - sportivi, antrenori, conducători. În top 10 al anului 2019 au intrat: locul 1 - echipa naţională feminină de senioare (care o are în componenţă pe Eliza Samara şi care e antrenată de Viorel Filimon) - campioană europeană la Nantes, în Franţa; locul 3 - Elena Zaharia (campioană europeană la simplu de junioare 2 la întrecerea de la Ostrava, medaliată cu bronz la dublu mixt şi pe echipe, la aceeaşi întrecere, câştigătoare a Top 10 Europa la junioare 2, locul 2 la simplu la World Cadet Challenge); locul 7 - Cristian Pletea (medalie de bronz la dublu băieţi la Campionatul European Under-21 de la Gondomar, locul 5 la Jocurile Europene de la Minsk); locul 10 - Bianca Mei-Roşu (medalie de bronz cu echipa la junioare 2, la Campionatul European, locul trei la simplu la EuroMinichamps, în Franţa).
 

Premii speciale

 
La acelaşi eveniment s-au acordat o serie de premii speciale, două dintre ele revenindu-le lui Viorel şi Andrei Filimon, tată şi fiu (în calitate de antrenori ai loturilor naţionale de seniori, feminin, respectiv masculin). S-au decernat şi premiul pentru clubul revelaţie din 2019 - CSA Steaua Bucureşti (antrenori, Andrei Filimon, Ionuţ Seni), pentru centrele olimpice (unul revenindu-i Constanţei), pentru cluburile ai căror sportivi au avut cele mai bune rezultate în 2019, unul dintre ele fiind LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa (director, prof. Andrei Szemerjai).
 

Paul Mladin a cucerit Cupa României la tineret

 
La Cupa României, sportivul Paul Mladin, de la CS Topstar TT Constanţa, a cucerit aurul la tineret şi argintul la seniori. De asemenea, Mladin s-a clasat şi pe locul trei la Campionatul Naţional de tineret, de la Câmpulung, întrecere la care, de la Constanţa, au mai urcat pe podium: MIhaela Plăeaşu - bronz la dublu feminin, Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan - câte o medalie de bronz, la dublu mixt.
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 
Citeşte şi:
 
Tenis de masă Elena Zaharia, din Constanţa, stea la Top 10 Europa! Pe locul întâi, cu victorii pe linie (galerie foto)

     
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.