Sportivii CSM Constanța, participanți la Zilele Constanței 2023. Au prezentat trofeele cucerite în acest sezon (GALERIE FOTO)



La festivitățile organizate cu prilejul Zilelor Constanței 2023, au fost prezenți și sportivii CSM Constanța, care au prezentat în premieră, în Piața Ovidiu, trofeele cucerite în acest sezon.

Echipa feminină de baschet este vicecampioană națională, câștigătoare la Cupa României 3X3, unde s-a obținut și o medalie de bronz, formația masculină de handbal a obținut Cupa României și bronzul în campionat, voleibalistele au promovat în prima ligă, iar rugbyștii Under-20 au devenit campioni ai României.


O mare de oameni, o mare de sportivi! Sportivii CSM Constanța au fost alături de constănțeni la Zilele Constanței pentru a prezenta trofeele cucerite în acest sezon... și nu au fost puține!

Arenele din România au vibrat cu performanțele sportivilor constănțeni. Cu excepția baschetului feminin, unde trofeul de vicecampioană națională în Liga Națională de Baschet Feminin a fost cucerit pe teren propriu și a handbalului masculin unde am obținut medaliile de bronz în Liga Zimbrilor, toate celelalte echipe au obținut performanțele pe terenurile adversarelor, impunându-se în deplasare în fața acestora.

Handbaliștii CSM Constanța au cucerit Cupa României în fieful celor de la Minaur Baia Mare, voleibalistele au promovat în Divizia A1 după 10 ani în care orașul Constanța nu a mai avut reprezentantă în cel mai înalt eșalon național, și au făcut-o cu un parcurs imaculat la Turneul de Promovare de la Brașov pe terenul celeilalte pretendente la promovare iar vicecampioanele naționale și proaspăt câștigătoare ale Cupei României 3x3 Indoor la Baschet Feminin au făcut-o la București după o finală cu Rapid București, podium completat de echipa a doua a Constanței care a obținut bronzul, ca mai apoi în timp ce Zilele Constanței erau în plină desfășurare, rugby-iștii CSM Constanța care erau în plină dispută în Finala Campionatului Național U20, la București, contra celor de la CNAV-Dinamo, să devină Campioni Naționali U20.
Aseară, trofeele au venit acasă, la constănțeni, fiind prezentate în premieră de când acestea au fost cucerite. Într-o atmosferă de sărbătoare, Constanța s-a unit, din nou, și a fost un tot unitar.

După un sezon în care aplauzele și încurajările ne-au împins de la spate, am adus în fața tuturor, trofeele și performanțele în care Constanța și constănțenii au sperat, au crezut și le-au cucerit!

Mulțumim tuturor pentru acest an senzațional, fără voi nu am fi reușit! Trofeele sunt ale voastre, ale Constanței și ne-am bucurat să împărtășim fiecare moment alături de voi! Hai, Constanța!, este mesajul clubului de pe litoral.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Rugby CSM Constanța Under-20 a urcat pe locul doi, după victoria cu LPS Suceava (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 247

Volei CSM Constanța a cedat și în a doua dispută cu Rapid București, nu a putut produce surpriza (GALERIE FOTO)

27 Mar 2024 507

Calendar săptămânal CSM Constanța Baschetbalistele joacă primul meci din semifinalele Ligii Naționale

27 Mar 2024 388

Un nou meci eveniment CSM Constanța joacă împotriva MK All Stars, echipa militarilor americani de la Mihail Kogălniceanu

27 Mar 2024 435

Volei. Miercuri, 27 martie 2024 Intrare liberă la meciul CSM Constanța - Rapid București

27 Mar 2024 412

CSM Constanța Carol Popa, performanță de excepție la Cupa Europeană. O poveste a efortului supraomenesc și a spiritului de echipă (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 627

Rezultate CSM Constanța Rareș Ștefan, 14 goluri în victoria handbaliștilor juniori 1 cu LPS Vaslui (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 521

Interviu online cu Erik Began, de la CSM Constanța „Atât antrenorii, cât și părinții mi-au spus să perseverez și să am încredere că voi reuși“

25 Mar 2024 1702

CSM Constanța volei Speranțele s-au calificat la turneul final al Campionatului Național (GALERIE FOTO)

25 Mar 2024 600

Volei Fetele de la CSM Constanța au învins cu 3-0 Știința Bacău și în al doilea meci (GALERIE FOTO)

24 Mar 2024 638

Handbal CSM Constanța, succes confortabil cu CSM 2007 Focșani

24 Mar 2024 652

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 640

CSM Constanța Voleibalistele, pas cu dreptul în play-out (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Mar 2024 645

Tenis de masă Cristian Chirița, de la CSM Constanța, medaliat cu aur la Campionatul Național de seniori (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 558

CSM Constanța box După Erson Huseim, și Alexandru Buleu a cucerit Cupa României (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 584