Sportivii CSM Constanța, participanți la Zilele Constanței 2023. Au prezentat trofeele cucerite în acest sezon (GALERIE FOTO)La festivitățile organizate cu prilejul Zilelor Constanței 2023, au fost prezenți și sportivii CSM Constanța, care au prezentat în premieră, în Piața Ovidiu, trofeele cucerite în acest sezon.

Echipa feminină de baschet este vicecampioană națională, câștigătoare la Cupa României 3X3, unde s-a obținut și o medalie de bronz, formația masculină de handbal a obținut Cupa României și bronzul în campionat, voleibalistele au promovat în prima ligă, iar rugbyștii Under-20 au devenit campioni ai României.


O mare de oameni, o mare de sportivi! Sportivii CSM Constanța au fost alături de constănțeni la Zilele Constanței pentru a prezenta trofeele cucerite în acest sezon... și nu au fost puține!

Arenele din România au vibrat cu performanțele sportivilor constănțeni. Cu excepția baschetului feminin, unde trofeul de vicecampioană națională în Liga Națională de Baschet Feminin a fost cucerit pe teren propriu și a handbalului masculin unde am obținut medaliile de bronz în Liga Zimbrilor, toate celelalte echipe au obținut performanțele pe terenurile adversarelor, impunându-se în deplasare în fața acestora.

Handbaliștii CSM Constanța au cucerit Cupa României în fieful celor de la Minaur Baia Mare, voleibalistele au promovat în Divizia A1 după 10 ani în care orașul Constanța nu a mai avut reprezentantă în cel mai înalt eșalon național, și au făcut-o cu un parcurs imaculat la Turneul de Promovare de la Brașov pe terenul celeilalte pretendente la promovare iar vicecampioanele naționale și proaspăt câștigătoare ale Cupei României 3x3 Indoor la Baschet Feminin au făcut-o la București după o finală cu Rapid București, podium completat de echipa a doua a Constanței care a obținut bronzul, ca mai apoi în timp ce Zilele Constanței erau în plină desfășurare, rugby-iștii CSM Constanța care erau în plină dispută în Finala Campionatului Național U20, la București, contra celor de la CNAV-Dinamo, să devină Campioni Naționali U20.
Aseară, trofeele au venit acasă, la constănțeni, fiind prezentate în premieră de când acestea au fost cucerite. Într-o atmosferă de sărbătoare, Constanța s-a unit, din nou, și a fost un tot unitar.

După un sezon în care aplauzele și încurajările ne-au împins de la spate, am adus în fața tuturor, trofeele și performanțele în care Constanța și constănțenii au sperat, au crezut și le-au cucerit!

Mulțumim tuturor pentru acest an senzațional, fără voi nu am fi reușit! Trofeele sunt ale voastre, ale Constanței și ne-am bucurat să împărtășim fiecare moment alături de voi! Hai, Constanța!, este mesajul clubului de pe litoral.


Sursa foto: Facebook (CSM Constanța)

 

Ti-a placut articolul?
Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis de masă CSM Constanța Elena Zaharia a câștigat Top 10 Europa. „Performanță de top, din nou la înălțime!“ (GALERIE FOTO)

02 Oct 2023 391

Handbal CSM Constanța, învinsă de Minaur Baia Mare. „Un meci cu eliminări pe bandă în tabăra echipei noastre“

30 Sep 2023 1066

CSM Constanța tenis de masă Elena Zaharia, pe primul loc, după șase meciuri, la Top 10 Europa

30 Sep 2023 695

Baschet Condusă la pauză, CSM Constanța a revenit și a învins în deplasare Petrolul (GALERIE FOTO)

30 Sep 2023 620

Ciclism CSM Constanța Matei Paris, campion național la întrecerea pe pistă din Bulgaria (GALERIE FOTO)

30 Sep 2023 568

Calendar săptămânal CSM Constanța Handbaliștii, un nou meci tare în campionat, cu Minaur Baia Mare

29 Sep 2023 557

Lupte Șapte medalii pentru CSM Constanța la Campionatul Național (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 645

UPDATE. CSM Constanța box Alexandru Buleu, medalie de bronz la Campionatul Balcanic

28 Sep 2023 671

CSM Constanța face angajări. Postul scos la concurs și calendarul

28 Sep 2023 537

Oficial! Marius Damian Mitea, judecător la Curtea de Apel Constanța, eliberat din funcţie, prin pensionare

28 Sep 2023 459

UPDATE. Campania #BeActive a Uniunii Europene 2023 Sportivi ai CSM Constanța, prezenți la Colegiul „Național Mihai Eminescu“ (GALERIE FOTO)

28 Sep 2023 658

CSM Constanța Andrei Talpeș - „Sper să reușim să găsim cât de curând o alternativă pentru atletismul constănțean“

26 Sep 2023 1056

Constanța. Nominalizată de CIO Gimnasta Sabrina Maneca Voinea, printre cele trei debutante la Mondialul 2023 care merită urmărite (GALERIE FOTO)

26 Sep 2023 1896

LIVE VIDEO-TEXT. CSM Constanța Conferință de presă. Suprafață nouă de joc la Sala Sporturilor „Simona Amânar“ și alte subiecte de interes (FOTO+VIDEO)

26 Sep 2023 777

Clubul Sportiv Municipal Constanța organizează concurs pentru ocuparea mai multor posturi

25 Sep 2023 930