Sportivii de la Shobu Constanţa, pe podium la Campionatul Naţional Unificat de Karate Kyokushin (galerie foto)

La ediţia a treia a Campionatului Naţional Unificat de Karate Kyokushin, de la Tg. Jiu, a participat şi Clubul Sportiv Shobu Constanţa, reprezentat de cele trei dojo-uri: Constanţa, Lumina şi Cumpăna.
 
 
Clubul Shobu a înscris în întrecere 27 de sportivi, atât la kata, cât şi la kumite, care au obţinut 21 de medalii (patru de aur, nouă argint şi opt de bronz). În urma competiţiei de la Tg. Jiu, campionii naţionali sunt: Bogdan Istrate, Robert Ivaşcu, Darius Ştefan, Daria Topoleanu; vicecampioni - Georgiana Ştefania Pescaru, Alexandru Margulis, Daria Smahon, Cristian Munteanu, Cătălin Bursuc, Bogdan Popescu, Luca Mihalcea, Daria Radu; medaliaţi cu bronz - Andreea Popescu, Alisia Vasile, Raul Cristea, Cristian Radu, Robert Mircioiu, Ioana Busegeanu. Unii dintre cei de mai sus au obţinut şi o a doua medalie.
 
Alţi şase sportivi (Răzvan Bedreag, Andreea Mocian, Erika Mihalcea, Ioana Niculae, Camelia Popa, Denis Vîţă şi Ioana Tabeică) nu au reuşit să urce pe podium, dar evoluţiile lor au fost apreciate.
 
„Am avut parte de un campionat puternic, cu aproximativ 265 de sportivi din trei federaţii existente în România. Felicitări tuturor participanţilor, care aveau nevoie de această experienţă pentru a creşte şi a ne dezvolta frumos şi în spiritul Kyokushin. Mulţumim în primul rând organizatorilor competiţiei (pentru primirea călduroasă şi pentru tot efortul depus din greu, cu scopul final de a avea un campionat puternic şi reuşit), părinţilor (care se pot încadra lejer şi la capitolul de sponsori oficiali), senseilor, sempailor şi tuturor celor care au făcut posibilă participarea noastră la această minunată competiţie. Să ne revedem cu bine şi cu rezultate din ce în ce mai bune! Osu”, a fost mesajul CS Shobu Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (Shobu Constanţa)
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Karate Kyokushin Sportivi de la Shobu Constanța - Lumina, medaliați la Open World Cup, din Ungaria (GALERIE FOTO)

03 Jul 2023 1986

CS Farul Constanța Surorile gemene Livia și Andreea Cotoban, medalii și la Campionatul European de Karate Shotokan (GALERIE FOTO)

25 May 2022 4212

Luptătorii de la Shobu, pe podium la Bucharest Challenge International Cup „Curajul de a merge mai departe, indiferent de greutăţi!“ (galerie foto)

26 Oct 2021 4152

Constanţa Georgiana - Ştefania Pescaru, campioana la Karate Kyokushin care urmează şi o carieră militară

30 Dec 2020 7423

Bogdan Istrate, din nou medaliat cu aur Luptătorii de la CS Shobu Constanţa, de cinci ori pe podium la Campionatul European (galerie foto)

25 Jul 2019 4219

Titluri naţionale şi alte prezenţe pe podium pentru CS Farul şi CS Tomis Karate la competiţiile de la Tg. Secuiesc (galerie foto)

14 Nov 2018 2934

Sportivii de la CS Farul Constanţa şi CS Tomis Karate au urcat pe podium şi la Campionatul European de Karate WSF

06 Nov 2018 3956

Cupă internaţională Luptătorii de la Shobu Constanţa au urcat pe podium şi la Kyokushin Romanian Open (galerie foto)

23 Oct 2018 5194

Aproape 20 de medalii pentru luptătorii de la Shobu Constanţa la Cupa Ştefan cel Mare (galerie foto)

15 Feb 2018 3336

Concurs internațional de karate full-contact Sportivii de la CS Shobu Constanța, medaliați la Bucharest Challenge Cup - Romanian Open (galerie foto)

28 Oct 2017 4618

Luptătorii de la Shobu Constanţa au urcat pe podium la Cupa Mondială (galerie foto)

05 Jul 2017 4204

Sprijiniţi şi de autorităţile locale de la Cumpăna Povestea frumoasă a Asociaţiei Sportive de Arte Marţiale Shobu Constanţa (galerie foto)

23 Jun 2017 6873

Bogdan Istrate a cucerit aurul CS Shobu Constanţa, două medalii la Campionatul European (galerie foto)

01 Jun 2017 5446

Se pregătesc pentru Europene Luptătorii de la Shobu Constanţa au luat medalii şi la Cupa „Cetăţuia Luncaviţei“ (galerie foto)

04 May 2017 6829

CS Farul şi CS Tomis Constanţa, pe podium Andreea Cotoban, aur la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF (galerie foto)

02 May 2017 7001