Sportul care ia amploare în SUA, adus şi în România La Constanţa se va desfăşura primul turneu oficial de pickleball

Constănţenii de toate vârstele, practicanţi sau doar curioşi de a descoperi din tainele acestui sport au ocazia de a participa la prima ediţie a Open Pickeball Constanţa powered by Total Dornik Services, ce se va desfăşura în perioada 9-10 martie în Complexul Eden. Întrecerile se vor desfăşura pe două categorii, Under-23 mixt şi seniori mixt.
 
„Practic, te îndrăgosteşti de acest sport. Este cel mai în vogă sport din America şi cel mai nou în România. Vrem să organizăm astfel de evenimente periodic. Suntem siguri că vom avea o prezenţă masivă de jucători“, a declarat Iurgen Lică, organizator.
 
Pickleball este un sport ce combină elemente din tenis, badminton şi tenis de masă. Se joacă între doi sau patru sportivi, cu palete special concepute şi confecţionate din lemn sau material compozit. Terenul de joc este asemănător celui de badminton, iar regulile sunt adaptate după cele din tenis, cu mici modificări.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
Imagini de la eveniment Constanța. Campionul european Ștefan Paloși, meci demonstrativ de Pickleball, cu ocazia lansării acestui sport în România (galerie foto + video + documente)

„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România 

 
 

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constănţeanul Eden Lică şi Andrei Dăescu sunt campioni naționali ai SUA la pickleball! „Ne completăm incredibil pe teren“ (GALERIE FOTO)

27 Jan 2022 2344

„Încă nu îmi vine să cred!“ Constănţeanul Eden Lică şi Andrei Dăescu au dat lovitura la Campionatele Naţionale ale SUA la pickleball

14 Nov 2019 4355

Imagini de la eveniment Constanța. Campionul european Ștefan Paloși, meci demonstrativ de Pickleball, cu ocazia lansării acestui sport în România (galerie foto + video + documente)

22 Dec 2018 3016

Sportul cu un mare avânt în SUA Pickleball va fi prezentat sâmbătă, la Constanţa, în premieră naţională

22 Dec 2018 1672

„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România

20 Dec 2018 2772

Pickleball. Cum se joacă. „Devii dependent!” Eden Lică aduce la Constanţa, în premieră naţională, sportul care a luat avânt în SUA (galerie foto)

05 Dec 2018 4312

Fiul cel mare al lui Marcel Lică Eden Lică şi sora Monicăi Niculescu au câştigat la dublu mixt, în SUA, un turneu de Pickleball (galerie foto)

16 Feb 2018 7525