Sportul constănţean, în doliu! A murit Mihai Holban, legendă a echipei Farul

Sportul constantean este din nou in doliu, dupa ce a fost parasit pentru totdeauna de cel ce a fost Mihai Holban, fost rugbyst de mare valoare, una dintre legendele echipei Farul.
 
Mihai Holban s-a nascut la Harsova, iar peste ani avea sa imbrace tricoul echipei nationale de rugby a Romaniei si sa devina campion national cu Farul Constanta. Juca centru si a avut o certa valoare sportiva.   
 
Mihai Holban a fost un rugbyst foarte bun, un coleg de echipa devotat grupului si un om deosebit. In joc avea un angajament fizic teribil. Imi pare foarte rau ca s-a stins din viata. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!, a declarat un alt fost mare rugbyst al Farului si al Romaniei, Florian Constantin. 
 
Colegul si prietenul nostru Mihai Holban a decedat. Dumnezeu sa-l odihneasca!, a spus si Sergiu Galan.
 
Indurerati de moartea lui Mihai Holban, fosti colegi, prieteni si apropiati au transmis si ei mesaje de condoleante. Iata cateva dintre ele:
 
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei!  
 
Dumnezeu sa-l ierte! O veste foarte trista! M-am bucurat sa-l revad asta vara!
 
O veste foarte trista aceasta a trecerii in neființa a prietenului nostru. Condoleante familiei! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
 
Inmormantarea lui Mihai Holban va avea loc la Constanta, iar dorinta familiei e ca, in drumul spre cimitir, cortegiul funerar sa faca o oprire si la stadionul de rugby Mihai Naca.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Primăria Lumina cere insolvența Alboram SRL, firmă controlată de Constructii Hidrotehnice SA, unde acționar este Mihai Lupu, președintele CJ Constanța!

06 Feb 2024 2418

„Adio, prieten drag!“ Lumea rugby-ului s-a despărţit de fostul mare jucător Mihai Holban

03 Nov 2017 7592

Imagini de la eveniment Fostul rugbyst Mihai Holban, condus pe ultimul drum. Cortegiul funerar a oprit şi la stadionul "Mihai Naca" (galerie foto)

02 Nov 2017 3032

Astăzi are loc înmormântarea fostului rugbyst Mihai Holban „Un mare sportiv, un tricolor extraordinar. Păcat! Dumnezeu să-l odihnească!“

02 Nov 2017 3590

Fostul mare rugbyst Mihai Bucos, la Constanţa. Întâlnire emoţionantă „Farul trebuie să existe. Marile echipe nu mor niciodată“ (galerie foto)

15 Jun 2017 9629