Sportul cu un mare avânt în SUA Pickleball va fi prezentat sâmbătă, la Constanţa, în premieră naţională

La Complexul Sportiv Eden din Constanţa, va avea loc, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 15.00, lansarea în România a unui sport care are o ascensiune importantă în SUA, Pickleball.
Acesta este o combinaţie între tenis de câmp, tenis de masă, badminton şi squash şi poate fi practicat la orice vârstă. Pickleball a fost adus în România de Eden Lică, fost jucător de tenis, fiul cel mare al preşedintelui executiv al SSC Farul Constanţa, Marcel Lică. Eden practică Pickleball în SUA din 2016 şi a obţinut rezultate frumoase până acum.
 
„Pickleball-ul, cel mai popular sport al momentului în America, soseşte la Constanţa. Toată lumea poate veni şi juca gratuit în ziua deschiderii. Copii, părinţi, foşti sportivi, jucători de tenis de masă, foşti jucători de tenis şi chiar în activitate, jucători de squash etc. Pickleball-ul este pentru toţi cei ce doresc să experimenteze un sport nou, dinamic şi foarte intens şi se poate juca la fel ca tenisul, la simplu şi la dublu“, a spus Eden Lică.
 
Regulile Pickleball vor fi explicate, sâmbătă, de Iurgen Lică şi George Lică, fratele, respectiv unchiul lui Eden. Cei care vor fi prezenţi vor lua un prim contact, pe teren, cu acest sport, iar în curând se plănuieşte şi organizarea la Constanţa a primului turneu.      
 
Sursa foto: captură Facebook (Răzvan Radu)
 
Citeşte şi:
 
„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„A fost modelul meu în tenis“ Constănțeanul Eden Lică, antrenor la pickleball, în SUA, pentru celebrii Andre Agassi și Andy Roddick (GALERIE FOTO)

22 Apr 2023 2195

Pickleball la Constanța, în cadrul proiectului național „4/4 Pentru Prieteni“ (GALERIE FOTO)

04 Apr 2023 1497

Constănţeanul Eden Lică şi Andrei Dăescu sunt campioni naționali ai SUA la pickleball! „Ne completăm incredibil pe teren“ (GALERIE FOTO)

27 Jan 2022 3666

„Încă nu îmi vine să cred!“ Constănţeanul Eden Lică şi Andrei Dăescu au dat lovitura la Campionatele Naţionale ale SUA la pickleball

14 Nov 2019 5416

Sportul care ia amploare în SUA, adus şi în România La Constanţa se va desfăşura primul turneu oficial de pickleball

22 Feb 2019 2087

Imagini de la eveniment Constanța. Campionul european Ștefan Paloși, meci demonstrativ de Pickleball, cu ocazia lansării acestui sport în România (galerie foto + video + documente)

22 Dec 2018 3739

„Eveniment istoric!“ Adus de Eden Lică din SUA. Pickleball va fi lansat sâmbătă, la Constanţa, pentru prima dată în România

20 Dec 2018 3438

Pickleball. Cum se joacă. „Devii dependent!” Eden Lică aduce la Constanţa, în premieră naţională, sportul care a luat avânt în SUA (galerie foto)

05 Dec 2018 6510

Fiul cel mare al lui Marcel Lică Eden Lică şi sora Monicăi Niculescu au câştigat la dublu mixt, în SUA, un turneu de Pickleball (galerie foto)

16 Feb 2018 8420