SSC Farul a deschis un cont bancar pentru recuperarea semnelor identitare ale FC Farul

Înfiinţată în vara anului trecut de suporteri ai defunctei FC Farul, Asociaţia Suporter Spirit Club Farul Constanţa are o activitate plină de succes, atingându-şi, rând pe rând, obiectivele.
 
Echipa de fotbal pregătită de Ion Barbu, Gică Mina (antrenori) şi Viorel Farcaş (director tehnic), este lider detaşat în Liga a 4-a a judeţului Constanţa, câştigând toate cele 19 meciuri jucate şi conducând în clasament cu nouă puncte avans faţă de a doua clasată. SSC Farul e ca şi promovată în Liga a 3-a, gândurile sale stând deja la evoluţiile din sezonul viitor, în care obiectivul e promovarea în eşalonul secund. Lucrurile stau excelent şi pe plan organizatoric şi administrativ, echipa fiind înconjurată cu un val de simpatie şi atrăgând tot mai mulţi sponsori alături de ea. Următorul pas este obţinerea semnelor identitare ale FC Farul, clubul suporterilor urmând a participa la licitaţia care va fi organizată de lichidatorul judiciar al FC Farul la termenul stabilit de acesta.

„Ne vrem identitatea înapoi!”

Sloganul după care se desfăşoară campania de recuperare a palmaresului, a siglei şi a culorilor FC Farul este „Ne vrem identitatea înapoi!”. „Aşa cum am afirmat şi cu alte ocazii, recuperarea însemnelor clubului FC Farul reprezintă unul dintre obiectivele principale ale proiectului Suporter Spirit Club Farul Constanţa, acest aspect fiind stipulat expres şi în actul constitutiv al Asociaţiei“, spun membrii clubului. În acest sens, SSC Farul a anunţat deschiderea unui cont bancar pentru strângerea de fonduri în vederea achitării contravalorii palmaresului, a siglei şi a culorilor FC Farul. Contul este RO 14 RZBR 0000 0600 1913 1743, deschis la Raiffeisen Bank, sucursala Histria.

Urgentarea procedurii de evaluare

„Deşi nu putem şti cu certitudine când anume se va finaliza procedura de evaluare a palmaresului, a siglei şi a culorilor, ne dorim să fim pregătiţi pentru orice eventualitate. Lunar, vom publica extrasul de cont, pentru a asigura un nivel de transparenţă optim şi trasabilitatea sumelor strânse prin intermediul acestuia. Contribuţiile vor fi destinate exclusiv achitării garanţiei de participare la licitaţia publică şi a sumei finale stabilită de către evaluator, iar singurele sume care vor fi extrase din cont vor fi reprezentate de comisioanele de administrare percepute de către instituţia bancară.

De asemenea, vom încerca toate demersurile permise de legislaţia în vigoare pentru urgentarea procedurii de evaluare, ca parte principal interesată de achiziţionarea acestor bunuri“, mai spun cei de la SSC Farul.

Necesitate, nu capriciu

Reprezentanţii liderului Ligii a 4-a fac un apel către constănţeni „să înţeleagă faptul că proiectul SSC Farul nu este un capriciu al unui grup restrâns de persoane, ci o necesitate pentru întreaga comunitate!“. „Tocmai de aceea, ne dorim ca toţi iubitorii sportului să poată contribui, după posibilităţi, la realizarea tuturor obiectivelor acestuia. Totuşi, recuperarea însemnelor FC Farul, fără o echipă care să le poată prelua, ar fi fost un demers inutil şi o investiţie nerentabilă. De aceea, îi rugăm pe toţi cei care pot şi îşi doresc să contribuie prin depuneri în numerar în contul sus-menţionat. Precizăm încă o dată că acest cont este destinat exclusiv recuperării însemnelor FC Farul, iar toţi cei care doresc să achite cotizaţiile şi/sau să sponsorizeze proiectul SSC Farul au la dispoziţie modalităţile deja cunoscute. Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, a fost mesajul SSC Farul.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2078

Farul Constanța Meci aniversar, în iunie 2024, care va marca împlinirea a 23 de ani de la barajul istoric de la Bacău

04 Feb 2024 2745

Constanța. Gest de recunoștință Portarul Mihai Popa, de la Torino, i-a oferit lui Florin Adam tricoul din meciul România - Spania

06 Aug 2023 1895

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 4365

Nepotul lui Gheorghe Popa, glorie a FC Farul Portarul constănțean Mihai Popa, transferat de o echipă din Liga 1

13 Aug 2021 3712

Știați că...? Fotbalistul Romeo Surdu de la SSC Farul Constanța împlinește astăzi 37 de ani

12 Jan 2021 1945

Fotbalistul Denis Alibec, în vacanță pe litoral, alături de familie și prieteni (galerie foto)

13 Aug 2020 4360

Trei ani de când SSC Farul Constanța a promovat în Liga a 3-a. Cum a evoluat Farul din 2016 încoace

29 Jun 2020 4215

Constanța. Bucurie dublă Florin Pătrașcu și Florin Nicola și-au serbat în aceeași zi onomastica, dar și ziua de naștere (galerie foto)

13 Apr 2020 4309

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 5593

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 5242

Grupa 2003 a Kinder Constanța, antrenată de Ion Barbu și Gică Mina, parcurs foarte bun în campionat

01 Nov 2019 4149

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat ca SSC Farul Constanța să participe în competiții sub denumirea FC Farul

31 Jul 2019 4042

Meci cu Rapid Bucureşti! Când va debuta Farul Constanţa în noua ediţie a Ligii a 2-a

24 Jul 2019 3661

Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

18 Jul 2019 4374