SSC Farul Constanţa, scrisoare deschisă către ministrul Tineretului şi Sportului în problema stadionului „Farul“

Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa precizează într-un comunicat că a trimis o scrisoare deschisă ministrului Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, în problema stadionului „Farul“ din Constanţa.

În scrisoare se arată că SSC Farul se confruntă cu dificultăţi în a juca pe respectiva arena în Liga a 2-a, iar ministrului Ioana Bran i se solicită să intervină în acest sens la autorităţile locale din Constanţa.

Iată în continuare textul documentului, aşa cum l-am primit de la SSC Farul:

SCRISOARE DESCHISĂ

DOAMNEI MINISTRU A TINERETULUI ȘI SPORTULUI, IOANA BRAN,
 
Constanța, 23 iulie 2018,
 
Care mai este rolul guvernanților în ziua de azi?  Oare de ce a ajuns la cote minime încrederea cetățenilor în politicieni?
 
Pentru că ne lovim zilnic de ziduri surde și nepăsătoare la nevoile noastre.
 
Dacă al doilea oraș al României, Constanța, nu poate avea un stadion de bun simt, dacă echipei noastre de fotbal, calificată în Liga a II a, i s-a luat dreptul de a folosi acest stadion, lăsat în paragină, atunci încotro să ne îndreptăm?
 


Vorbim despre sănătatea noastră și a copiiilor, despre problemele ce au apărut în această epocă a tehnologizării și ne plângem că nu se mai face sport. Copiii au nevoie de modele, de eroi pe care să-i urmeze. Sportul este o nevoie, nu un lux!
 
La Constanța, din interese politice, s-a ajuns la o luptă de neimaginat!  Disperarea de a aduna voturi nu are limite, iar politicienii sunt dispuși la orice compromisuri. Primăria Constanța dorește să ne desființeze cu orice preț pentru a-și înființa o altă echipă, supusă electoral, și căreia să-i atașeze eticheta candidatului la înaltul scaun. 

 
Doamna Ministru Ioana Bran, banii alocați de către autorități pentru a ajuta sportul SUNT BANII NOȘTRI, AI CETĂȚENILOR! Plătim taxe să fim protejați și susținuți, nu să fim huliți și prigoniți. Constanța are o echipă de fotbal, Farul Constanța, care a promovat în liga a II a și nu are unde juca! Ne-a fost reziliat contractul, încă valabil, chiar înainte de începerea campionatului. Să nu ne punem întrebarea de ce? Nu sunt intenții ascunse aici?

Vă cerem doamna ministru să interveniți în această situație și să oferiți constănțenilor șansa de a se bucura cu adevărat de fotbal. Vă cerem să le solicitați autorităților locale din Constanța să respecte contractul aflat în vigoare. Vă cerem să susțineți sportul românesc în fața intereselor de partid și personale ale unora.  
 
Am obosit să ne luptăm cu cei ce au rolul de a ne susține. Lupta noastră trebuie să fie cea sportivă, pe gazon, pentru fanii și suporterii noștri.
 
În calitate de Ministru al Tineretului și Sportului suntem convinși că puteți interveni în această situație și așteptăm răspunsul dumneavoastră.
 
SSC FARUL CONSTANȚA


Am solicitat un punct de vedere Primăriei Constanţa, iar, când îl vom primi, îl vom publica.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Noul stadion de la Constanța Gheorghe Hagi - „Nu cred că îmi va purta numele“. Ce variantă ar fi cea potrivită (VIDEO)

23 Apr 2024 1844

Superliga 2023/2024. Farul Constanța - Rapid Hagi - „Sperăm să prindem iar o zi bună și, cu ajutorul publicului, să câștigăm“ (VIDEO)

23 Apr 2024 838

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 508

Farul Constanța luptă pentru locul doi Dina Grameni - „Am demonstrat că suntem o echipă foarte bună, care merită să fie pe podium“ (VIDEO)

22 Apr 2024 1260

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 720

Farul Constanța Louis Munteanu și Ionuț Cojocaru, gemenii golului. „Se înțeleg foarte bine, sunt fericiți că joacă împreună“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 869

Fotbal Constanța Rezultatele etapei a 26-a de la Liga a 4-a (seniori și juniori + clasamentele) - FOTO - VIDEO

21 Apr 2024 725

Hagi, după Farul Constanța - CFR Cluj 5-1 „Un meci perfect. Bravo lor! Am făcut diferența la ritm și intensitate“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1445

LIVE TEXT. Superliga 2023/2024 CFR Cluj a deraiat la Ovidiu! Farul Constanța a învins cu 5-1 și urcă pe locul doi în play-off! (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 1107

Farul Constanța Revelația Ionuț Cojocaru - „Peste cinci ani, mi-aș dori să fiu la AC Milan și să joc cu România la un turneu final“ (GALERIE FOTO)

19 Apr 2024 910

Editorial „Revenirea la origini“, o strategie care își arată din plin roadele la Farul Constanța în play-off

19 Apr 2024 646

Superliga 2023/2024 FCSB poate obține titlul de campioană a României încă din acest weekend

19 Apr 2024 908

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2567

Farul Constanța Gheorghe Hagi, la conferința de presă - „M-ai prins în ofsaid!“ (VIDEO)

18 Apr 2024 1241

UPDATE. Superliga 2023/2024. Farul Constanța - CFR Cluj Hagi - „Întâlnim un adversar foarte puternic, dar unicul nostru obiectiv e victoria“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 1792