SSC Farul debutează în Liga a 3-a Petre Grigoraș - „Poate era mai bine să avem adversari mai facili în primele etape“

SSC Farul Constanța așteaptă debutul în Liga a 3-a, care se va produce vineri, 1 septembrie, în deplasare cu FC Voluntari II.
 
Până atunci, echipa condusă de Petre Grigoraș a disputat ultimul amical, cu Viitorul Fântânele, „marinarii“ câștigând cu 5-0.  
 
A fost ultima repetiție înaintea campionatului. Un antrenament cu public, contra unei echipe inferioară nouă, dar care ne-a pus suficient de multe probleme. Am pornit la drum foarte târziu, dar încercăm ușor-ușor să închegăm un lot care să ne permită să abordăm acest campionat așa cum se cuvine și să încercăm promovarea. Fiorul că sunt din nou la Farul îl voi simți când vom juca din nou pe stadionul nostru, Farul, cu care ne identificăm. Deocamdată, suntem fără casă și ne va fi foarte dificil, dar să sperăm că acolo unde ne vom duce vom fi susținuți. Vom face totul ca să câștigăm, a declarat Petre Grigoraș. 
 
SSC Farul va avea parte de un debut dificil de campionat, cu FC Voluntari II, iar apoi cu Unirea Slobozia (meci reprogramat din etapa întâi).
 
Din păcate, nu prea am fost norocoși în ce priveștestabilirea programului în campionat. Întârzierea cu care am început pregătirea ne-a costat puțin. Poate ar fi fost mai bine să avem adversari mai facili în primele etape. A doua tragere la sorți ne-a adus ca adversari în primele primele două etape cele mai puternice echipe din serie. În plus, prindem și Liga 1 întreruptă, iar, în această situație cei de la Voluntari II și-au anunțat intenția de a folosi contra noastră unii dintre jucătorii de la echipa mare mai puțin folosiți până acum, am înțeles că zece. Acest lucru nu ne bucură foarte mult, dar e numai o etapă, vom vedea ce se va întâmpla, după care, miercurea viitoare, vine meciul cu Unirea Slobozia. Să vedem unde vom juca. Aceasta este marea problemă a echipei. În Constanța nu s-a găsit înțelegere sau un teren pe care să ne desfășurăm activitatea în condiții normale. Dacă vrem să jucăm un fotbal de calitate, să pasăm, să organizăm jocul, nu putem pregăti aceasta pe orice arătură. Vom vedea ce se va întâmpla. Trebuie să fim încrezători. Testul cel mai important îl vom da vineri, iar apoi vom vedea pe ce principii vom merge în continuare, a mai spus Petre Grigoraș. 
 
Președintele executiv al SSC Farul, Marcel Lică, e mulțumit de meciul cu Viitorul Fântânele și spune că mâine va fi omologat pentru Liga a 3-a stadionul de la Techirghiol, unde echipa constănțeană va susține meciurile de pe teren propriu din tur.
 
A fost un joc destul de bun al SSC Farul, care ne dă speranțe pentru debutul în Liga a 3-a. Suntem pe drumul cel bun, iar ușor-ușor va veni și omogenitatea, care încă lasă de dorit. Ne-am cristalizat și lotul. Sunt mulțumit de joc și de rezultat și așteptăm cu nerăbdare meciul de la Voluntari, care sperăm să se încheie cu victoria noastră.  Este adevărat că am fost puțini ghinioniști având în vedere că adversarii vor putea folosi jucători de la echipa mare, dar eu zic că avem valoarea pentru a tranșa disputa în favoarea noastră. Mâine vom omologa stadionul din Techirghiol și cu siguranță acolo vom disputa meciurile din tur, a arătat Marcel Lică.

Sursa foto: ZIUA de Constanța    

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2077

Farul Constanța Meci aniversar, în iunie 2024, care va marca împlinirea a 23 de ani de la barajul istoric de la Bacău

04 Feb 2024 2745

Constanța. Gest de recunoștință Portarul Mihai Popa, de la Torino, i-a oferit lui Florin Adam tricoul din meciul România - Spania

06 Aug 2023 1893

Vlad Neagu, fost portar al FC Farul Constanța, goal-keeper la echipa de minifotbal a Ligii Militarilor Profesioniști (GALERIE FOTO)

27 Nov 2021 4365

Nepotul lui Gheorghe Popa, glorie a FC Farul Portarul constănțean Mihai Popa, transferat de o echipă din Liga 1

13 Aug 2021 3712

Știați că...? Fotbalistul Romeo Surdu de la SSC Farul Constanța împlinește astăzi 37 de ani

12 Jan 2021 1943

Fotbalistul Denis Alibec, în vacanță pe litoral, alături de familie și prieteni (galerie foto)

13 Aug 2020 4358

Trei ani de când SSC Farul Constanța a promovat în Liga a 3-a. Cum a evoluat Farul din 2016 încoace

29 Jun 2020 4215

Constanța. Bucurie dublă Florin Pătrașcu și Florin Nicola și-au serbat în aceeași zi onomastica, dar și ziua de naștere (galerie foto)

13 Apr 2020 4307

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 5593

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 5242

Grupa 2003 a Kinder Constanța, antrenată de Ion Barbu și Gică Mina, parcurs foarte bun în campionat

01 Nov 2019 4149

Comitetul de Urgență al FRF a aprobat ca SSC Farul Constanța să participe în competiții sub denumirea FC Farul

31 Jul 2019 4042

Meci cu Rapid Bucureşti! Când va debuta Farul Constanţa în noua ediţie a Ligii a 2-a

24 Jul 2019 3659

Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

18 Jul 2019 4374