Stagiul de kickboxing, condus de Alex Filip Shihan Anatoly Danilov a coordonat examenul de grad în Kyokushin Budokai de la Constanţa (galerie foto)

Sala mare de la Complexul Sportiv „Tomis“ din Constanţa a găzduit un stagiu de kickboxing, organizat de clubul Keru Kento Constanţa, şi un examen de grad în Karate Kyokusin Budokai.

La stagiu au participat 85 de luptători, majoritatea (82) de la Keru Kento, ceilalţi trei fiind de la Wind Extreme şi Viitorul Fântânele. Cel care a condus acţiunea a fost celebrul luptător constănţean Alex Filip, de la Sharks Gym. La examenul de grad, coordonat de shihan Anatoly Danilov (5 Dan), preşedintele Federaţiei Român de Budokai, rezultatele au fost următoarele: Lucian Stoicoci (cel care-i pregăteşte pe luptătorii de la Keru Kento) - centură neagră 3 Dan în Kyokushin Budokai, Valeriu Ariton (antrenorul de la Wind Extreme) - 3 Dan, Mădălin Crăciunică, Cosmin Mărcuţă, Viorel Vihodiţă, Radu Medeleanu, Ismail Tarkan, Andrei David, Andrei Frunză, Eduard Dumitriu, Ionel Buciu şi Nicolae Plamuti - 1 Dan (instructor). Cei cu centură neagră 1 Dan sunt de la Keru Kento, cu excepţia lui Viorel Vihodiţă (de la Fight Club Vixon Constanţa) şi a lui Radu Medeleanu (de la Viitorul Fântânele).
 
Cu ocazia aceluiaşi eveniment, Lucian Stoicoci a fost numit directorul departamentului kickbox din Federaţie (pe zona Dobrogea), iar Valeriu Ariton, şef al departamentului knock down.
 

„Orice examen nemuncit nu are valoare“

 
„Felicitări tuturor participanţilor! Pe parcursul celor 50 de reprize de knock down, kickbox, budokai şi ne waza, aţi dat dovadă de o bună pregătire tehnică, fizică şi psihică. Sunt convins că nu a fost un examen uşor, dar consider că orice examen nemuncit nu este meritat şi nu are valoare. Felicitări, sensei Lucian Stoicoci, pentru organizarea seminarului şi buna pregătire de care aţi dat dovadă! Mulţumesc pentru buna găzduire! Mulţumesc campionului Alex Filip, care a fost alături de noi pe toată durata examenului şi a participat la cele 50 de reprize, împărtăşind din experienţa sa celor examinaţi! Felicitări, sensei Valeriu Ariton, pentru implicare şi pentru pregătirea de care aţi dat dovadă! Osu!“, a fost mesajul lui shihan Anatoly Danilov.
 

Keru Kento vrea să se extindă

 
Lucian Stoicoci a declarat că cele două acţiuni de la Constanţa şi-au atins scopul. „Examenul de grad a fost unul muncit (50 de reprize a două minute de luptă; test fizic), iar, la final, toţi participanţii au avut puterea să zâmbească!
Kyokushin Budokai este un mix între Karate Kyokushin, Kickboxing şi MMA. Am avut şi luptă în picioare, cu mănuşi de box, şi la sol, şi numai Kyokushin, fără mănuşi. Acum am mulţi luptători cu centură neagră la club, instructori, şi sper ca în cel mai scurt timp să măresc activitatea, să le deschid câte o secţie şi să fim mai puternici“, a arătat Lucian Stoicoci.
 
Sursa foto: Facebook

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Prima ediţie a New K-1 Generation şi-a ales cei mai buni luptători

29 Jun 2015 3260

Deţine titlul mondial Superkombat New Heroes Amansio Paraschiv îi testează la Constanţa pe aspiranţii la gloria din ring

06 Jun 2015 2694