Steaua Dunarii Galati a castigat Cupa Hagi

1212333881.jpg

Pe stadionul Farul au fost prezenti la finalele de duminica portarul Rapidului si a nationalei Romaniei, Dani Coman si tehnicianul Otelului, Petre Grigoras

Fotbalistii de la Steaua Dunarii Galati au castigat prima editie a turneului Cupa Hagi, desfasurat la Constanta, dupa ce au invins in finala formatia Kinder Sangeorgiu de Mures. Ultima zi a turneului de fotbal Cupa Hagi, competitie destinata fotbalistilor cu varste cuprinse intre 10 si 12 ani, le-a adus fata in fata pe FCM Resita si Gloria Bistrita, in finala pentru locul 3, iar in finala mare pe Steaua Dunarii Galati si echipa Kinder Sangeorgiu de Mures. Finala mica a fost castigata de FCM Resita, care a trecut de echipa bistriteana cu scorul de 4-2, in timp ce meciul care a decis campioana competitiei a fost adjudecat de grupa de juniori 1996 a clubului Steaua Dunarii Galati care i-a invins pe "kinderii" din Mures cu scorul de 5-1, intr-un meci arbitrat de cunoscutul cavaler al fluierului, Alexandru Tudor. Castigatoarea competitiei a fost recompensata cu o excursie la un meci din Liga Campionilor si cu un cantonament de 10 zile, alaturi de Gheorghe Hagi. Echipa clasata pe locul 2 va beneficia de un cantonament de 10 zile, sustinut in tara, in compania lui Hagi. Cea de-a treia clasata va beneficia de un cantonament de 7 zile alaturi de cel care poarta numele competitiei. La finalul Cupei Hagi au fost alesi cei mai buni jucatori ai competitiei, toti fiind jucatori ai echipei castigatoare. Astfel, cel mai bun portar a fost Victor Odainiuc, cel mai bun jucator a fost ales Robert Hodorogea. Golgheterul competitiei a fost Alexandru Tudosie care a inscris 7 goluri pe intreaga durata a turneului. La editia din acest an a Cupei Hagi a fost prezent si portarul Rapidului si al nationalei Romaniei, Danut Coman, care a inmanat trofeul pentru cel mai bun portar al turneului. De asemenea, tehnicianul Otelului Galati, Petre Grigoras a venit la stadion, dupa incheierea finalei mari, si i-a felicitat pe micii fotbalisti galateni.

Premiul "O viata pentru sport" pentru "Rege"

In cadrul aceleiasi gala de premiere, Gheorghe Hagi a primit din partea Directiei pentru Sport a Judetului Constanta reprezentata de Elena Francu, o placheta onorifica pe care era inscriptionat mesajul "O viata pentru sport"."Sunt mandru si fericit ca am avut ocazia sa creem aceasta competitie. Am privit cu un ochi spre copii pentru ca ei reprezinta viitorul. Le doresc sa creasca si sa devina sportivi de performanta, desi drumul este lung si se pot intampla multe", a spus initiatorul turneului, Gheorghe Hagi, dupa care a multumit conducerii echipei Farul Constanta pentru sprijinul acordat in organizarea competitiei: "Multumesc Constantei ca a dat posibilitatea acestor copii sa joace pe un teren de dimensiuni normale". Potrivit lui Hagi competitia va continua anii viitori, turneul urmand sa se desfasoare tot in aceasta perioada a anului.

Scris de: {autor}Paul SERBAN{/autor}


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Teatrul de Stat Constanța readuce, după 50 de ani, spectacolul „Casa Bernardei Alba”, pe scena pontică

18 Apr 2024 421

Caravana Shakespeare face popas și la Constanța

14 Apr 2024 554

Caravana Shakespeare vine la Tulcea

14 Apr 2024 441

La Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa Tenorii Alin Stoica, Ştefan von Korch şi Vlad Miriţă concertează în turneul „3 voci magnifice”

10 Apr 2024 550

Baschet CSM Constanța, înfrângere în prima partidă cu vicecampioana CSM CSU Oradea. Joi, cele două echipe se duelează din nou

10 Apr 2024 426

Baschetbaliștii de la CSM Constanța au învins CSM Corona Brașov și se pregătesc de play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

06 Apr 2024 774

Spectacol în premieră, la Teatrul Jean Bart din Tulcea - „Scrisoarea unei necunoscute”, de Stefan Zweig

04 Apr 2024 613

Procurorul general îi solicită preşedintelui Iohannis aviz pentru începerea urmăririi penale a lui Iliescu în dosarul Mineriadei din iunie 1990

03 Apr 2024 706

Premieră pentru justiția din Dobrogea! Curtea de Apel Constanța analizează mâine cererea de strămutare a dosarului tragediei de la 2 Mai!

31 Mar 2024 846

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 892

Camera Deputaților a numit 10 membri în Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii

28 Mar 2024 473

Loteria Română a lansat o platformă prin care pot fi achiziționate bilete la cele mai cunoscute jocuri

25 Mar 2024 880

Centrul pentru incluziune socială a romilor, reactivat la Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Mar 2024 1128

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 815

CSM Constanța Baschetbalistele, o nouă mare performanță. Au cucerit Cupa României! „Un succes istoric“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1387