Ştefan Cană, o altă achiziţie a SSC Farul Constanţa (galerie foto)

Al 12-lea jucător achiziţionat în această vară de echipa de fotbal SSC Farul Constanţa este Ştefan Cană, un tânăr de 19 ani, care poate juca fundaş central sau fundaş dreapta.

Cană a mai jucat la FCSB şi este internaţional Under-18 al României.

Transferul tânărului fundaş este al 12-lea anunţat de Farul pentru sezonul 2019/2020 al Ligii a 2-a, după Baudouin Kanda, Alexandru Stoica, Antonio Cruceru, Mihailo Mitrov, Iulian Carabela, Vlad Muțiu, Ionuţ Ursu, Dan Panait, Viorel Lică, Robert Claudiu Băciuţ şi Alexandru Nicola. 

De asemenea, alţi cinci jucători (Madikaba Doumbia, Paul Antoche, Daniel Toma, Tudor Moldovan și Cosmin Zamfir) şi-au prelungit contractele, astfel că vor juca la echipe de pe litoral şi în sezonul următor, care va începe pe 3 august.   

În cantonamentul de la Braşov, Farul a mai disputat o partidă de verificare, trecând cu 6-0 de KSE Tg. Secuiesc, formaţie de Liga a 3-a.

În celelalte două meciuri amicale de la Braşov, „marinarii“ au învins grupa 2002 de la ACS KIds Tâmpa Braşov cu 6-0 şi au remizat cu Precizia Săcele (Liga a 4-a Braşov), scor 1-1. 

Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanţa)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Popa-Foroglu Mircea

18 Jul, 2019 13:40

Toate transferurile sunt valoroase ! Trebuiesc adusi inapoi Paun , Celestino si Diogo daca vreti un progres real precum si doi atacanti de valoare !

Articole asemanatoare

Fundașul Ștefan Cană și-a prelungit contractul la FC Farul!

10 Jul 2020 2386

Defensiva FC Farul, printre cele mai bune din Liga a 2-a. Fără gol primit în aproape jumătate dintre meciuri!

30 Dec 2019 1699

FC Farul întâlnește liderul clasamentului Ianis Zicu - „UTA e favorită, dar îi vom pune probleme“

22 Nov 2019 1146