„Stelele de Mare“ Teodora Telişcă şi Roxana Cârjilă şi-au adjudecat trofeul „Queen of the Beach Volleyball 2018“ (galerie foto)

Competiţia internă de volei pe plajă „Queen of the Beach Volleyball 2018”, organizată în această vară pe parcursul a şapte etape, de Asociaţia Club Sportiv Flamingo Volleyball Club Constanţa, a ajuns la final.
 
La întrecere au luat parte fetiţe cu vârsta cuprinsă între şapte şi nouă ani, care au alcătuit şase echipe, fiecare dintre ele fiind formate din câte două jucătoare. La final, clasamentul a fost următorul: 1. Stele de Mare (Teodora Telişcă şi Roxana Cârjilă), 2. Delfinii (Rebeca Petrovici şi Melisse Carabuz), 3. Speranţa (Alexandra şi Mara Fleşchiu), 4. Peştişorii (Iulia Bercea şi Diana Cernică), 5. Sirenele (Diana Mândru şi Diana Călin), 6. Căluţii de Mare (Veronica Ciochindea şi Teodora Tutan).
 
Un concept unic în ţară 
„Intuind dorinţa imensă a copiilor de a se întrece în competiţii sportive, am completat activităţile din Campus cu prima şi cea mai frumoasă competiţie internă de volei de plajă destinată fetelor cu vârste cuprinse între 7 şi 9 ani, „Queen of the Beach Volleyball 2018”. Am fost surprinşi să vedem cât de plăcut a «îmbrăcat» această competiţie conceptul iniţiat în acest an de clubul nostru, «2018 Flamingo Beach Summer Camp», un concept unic în ţară, ce va fi cu siguranţă, de la an la an, tot mai atractiv pentru micuţii voleibalişti din Romania şi nu numai, având în vedere dorinţa unor sponsori de a ni se alătura la ediţia din 2019! După 7 turnee, în care omogenitatea echipelor, tehnica individuală şi strategia de echipă, dăruirea şi priceperea fiecărui sportiv au crescut în valoare de la meci la meci, componentele  echipei «Stele de Mare» ( Teodora Telişcă si Roxana Cârjilă), fructificând cu mai multă eficienţă serviciul şi preluarea şi având o mai mare constanţă în joc, au acumulat cele mai multe victorii, reuşind astfel să-şi adjudece trofeul «Queen of the Beach Volleyball 2018». Felicităm toţi copiii pentru frumoasele rezultate şi pentru energia cu care şi-au apărat şansele şi mulţumim părinţilor şi bunicilor pentru implicare!“, este mesajul ACS Flamingo Volleyball Club.
 

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Astă-seară dansăm… volei“ la Constanţa, cu Flamingo Volleyball Club (galerie foto)

23 Feb 2017 2588

Flamingo Volleyball Club a primit personalitate juridică

11 Sep 2016 2277