"Stranierii" intarzie la RCJ Farul

Sambata, contra lui Poli Timisoara, singurul strain de la Farul va fi tot georgianul Bidzina Samkharadze * Ceilalti doi georgieni si alti doi fijieni nu au sosit inca pe litoral * Aurelian Arghir, directorul executiv al clubului a explicat situatia, punand intarzierile pe seama problemelor cu vizele * In legatura cu partida din weekend, constantenii sunt foarte optimisti, spunand ca nu au cum sa piarda

Sigurul jucator strain din lotul Farului va fi si in runda a doua a Diviziei Nationale BRD georgianul Bidzina Samkharadze. Ceilalti doi georgieni si alti doi fijieni nu au sosit inca pe litoral. De la Farul au plecat in pauza competitionala trei dintre jucatorii din Georgia, George Jgenti, George Sanikidze si Alexander Michedlishvili. A ramas doar Samkharadze, practic cel mai valoros dintre gruzini. Imediat insa, "marinarii" si-au refacut contingentul de straini, transferand alti doi georgieni, Azaladze Lasha si Tavartkiladze Lasha, plus doi fijieni, Toanivala Josaia si Vakatawakoro Josese. Mai ales in acestia din urma se puneau multe sperante pentru revigorarea echipei, ei urmand sa dea un plus de viteza liniei de treisferturi. Campionatul a inceput insa, la sfarsitul saptamanii se vor fi scurs deja doua etape, iar cei patru straini inca se lasa asteptati. Aurelian Arghir, directorul executiv al clubului a explicat situatia: "Nu cred ca va juca nici unul nici in etapa a doua. Despre georgieni am vorbit la ambasada si am inteles ca pe 10 august sunt programati la viza, apoi vor pleca spre Romania. Despre fijieni nu mai stiu insa nimic nou, urmau sa ia legatura cu ambasada de acolo si apoi sa-si ridice vizele si sa vina spre noi. Nu stiu sigur cand vor ajunge insa", a afirmat Arghir. Cat priveste meciul cu Petrom Timisoara de sambata, "marinarii" sunt cat se poate de optimisti. "Nici nu ma gandesc la un nou esec, nu avem cum sa pierdem. Stiu ca Timisoara este o formatie tanara si ambitioasa, dar cred ca echipa mea a depasit socul primei etape. Atunci s-a vazut nerespectarea tacticii de joc, plus o lipsa de incredere in sine. Nu putem pierde, timisorenii sunt acum cum eram noi anul trecut, cu echipa in reconstructie, si sper sa inregistram prima victorie", a mai adaugat Aurelian Arghir. Partida contra lui Poli Timisoara va avea loc sambata, in orasul de pe Bega, incepand cu orele 10.00. Arbitru este Radu Petrescu, in vreme ce judecatori de margine au fost desemnati Horia Mesesan si Nicolae Copil. In clasamentul grupei a II-a a Diviziei Nationale de rugby, RCJ Farul se afla pe locul al patrulea, cu 0 puncte si punctaveraj 13-25.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Baschet Vicecampioana României, CSM CSU Oradea, conduce cu 2-0 CSM Constanța în sferturile Ligii Naționale

11 Apr 2024 563

Baschet CSM Constanța, înfrângere în prima partidă cu vicecampioana CSM CSU Oradea. Joi, cele două echipe se duelează din nou

10 Apr 2024 459

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 912

Handbal CSM Constanța - Steaua, în sferturile Cupei României

28 Mar 2024 723

Baschet CSM Constanța, învinsă de CSO Voluntari (GALERIE FOTO)

23 Mar 2024 754

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 739

CSM Constanța. 20 martie 2024 Baschetbalistele vizează victoria care să încheie seria cu CSM Tg. Mureș din sferturi

20 Mar 2024 577

Baschet Echipa Under-16 a CSM Constanța, victorie importantă pentru calificarea la turneul final (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 577

Echipa Under-16 de la Farul Constanța, calificată în semifinalele Cupei Elitelor. Victorie clară în sferturi (GALERIE FOTO)

15 Mar 2024 960

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 1005

UPDATE. Baschet CSM Constanța s-a calificat în semifinalele Cupei României

15 Feb 2024 839

Meciul cu Füchse Berlin George Buricea - „Meritam mai mult. Chiar și când pierde, CSM Constanța o face cu onoare, niciodată în genunchi“ (GALERIE FOTO)

14 Feb 2024 1284

Baschet CSM II Constanța, lecție dură primită în meciul cu CSS VSK Gheorgheni (GALERIE FOTO)

06 Feb 2024 868

Baschet CSM Constanța, victorie cu Rapid București, într-o atmosferă incendiară (GALERIE FOTO)

04 Feb 2024 886

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1115