Sub aripa protectoare a Ruxandrei Dragomir

Juniors Cup Mamaia SEN 2002 ETA Tournament "Ruxandra Dragomir" - Wilson

Binecunoscuta jucatoare a tinut sa fie prezenta la acest turneu, desi este insarcinata * In afara punctelor, participantii pot pleca de la TC SEN si cu materiale sportive * Wilson va premia atat sportivii, cat si antrenorii * Jucatorii straini au in program si o vizita pe litoralul romanesc

Cu ocazia inceperii celei de-a noua editii a Juniors Cup Mamaia SEN 2002 ETA Tournament "Ruxandra Dragomir" - Wilson, ieri, la baza TC SEN din Mamaia a avut loc o conferinta de presa la care au fost prezenti "tapii ispasitori" ai intrecerii din acest an. Si anume, presedintele si directorul turneului - Tudorel Sandu, sportiva Ruxandra Dragomir, reprezentantul firmei Wilson in Romania (sponsorul principal al turneului) - Vasile Novaceanu, directorul adjunct al DTSJ Constanta - Catalin Ganera, si arbitrul ITF Stefan Nicorici. Pata de culoare a reprezentat-o, bineinteles, Ruxandra Dragomir, care, desi este insarcinata in luna a saptea, a tinut sa fie prezenta la acest turneu: "Vreau sa-i multumesc lui Vasile Novaceanu ca se implica in organizarea acestui turneu. Este mare lucru sa ai pe cineva care se implica asa cum o face dansul. Eu am mai fost la cateva editii ale turneului, mi-au placut si am zis sa ma alatur si eu", a afirmat Dragomir.

Premii substantiale

Sponsorul principal al turneului, binecunoscuta firma de materiale sportive Wilson, va oferi premii in materiale sportive. Valoarea totala a acestora depaseste 70 de milioane de lei. Wilson va oferi materiale sportive pentru cei mai bine clasati jucatori romani. In schimb, nu vor fi uitati nici antrenorii, pentru ca, in ultimii doi ani, 20 de tehnicieni au beneficiat de ajutorul firmei. Vasile Novaceanu, care se cunoaste cu Tudorel Sandu de 25 de ani, de pe vremea cand jucau in echipa Politehnicii Bucuresti, a spus: "Wilson reprezinta in tenis ceea ce reprezinta Ferrari in Formula 1. De aceea vrem sa-i ajutam atat pe cei mai buni jucatori, dar venim si in sprijinul antrenorilor". In afara premiilor, participantii vor primi puncte ETA (80 pentru locul I, 60 pentru locul II si 50 pentru locurile III-IV). Aseara, de la ora 20.00, a avut loc deschiderea oficiala a Juniors Cup Mamaia SEN 2002 ETA Tournament "Ruxandra Dragomir" - Wilson. La finalul acesteia, Vasile Novaceanu le-a prezentat jucatorilor si antrenorilor noile produse si tehnologia Wilson. Pentru astazi, jucatorii straini au programata o iesire la discoteca, in timp ce vineri vor face o plimbare pe lac si o excursie pe litoralul romanesc. Sportivii straini au fost cazati la hotelurile "Victoria" si "Unirea". Primii patru clasati din fiecare tara au gratuitate la cazare si masa.

Pe locul 19 in Europa

Editia de anul trecut a Juniors Cup Mamaia SEN 2002 ETA Tournament s-a bucurat de o mare popularitate in Europa. Tudorel Sandu a prezentat clasamentul turneelor de juniori peste 16 ani, ce s-au desfasurat in 2001. Turneul de serie II de la Mamaia s-a aflat, la finele anului trecut, pe locul 19, dintr-un total de 58 de la aceasta categorie.

Ruxandra Dragomir va avea un baiat

La intalnirea de ieri, Ruxandra Dragomir a venit insotita de sotul sau. Cei doi au deconspirat presei ca cel de-al treilea membru al familiei va fi baiat. Ruxandra a afirmat ca isi va indruma baietelul catre tenis inca de la primii pasi.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ZIUA LIVE Candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța, Cătălin Grasa, vorbește despre proiectele cu care intră în competiția electorală

25 Apr 2024 282

Dosarul Mineriada Gelu Voican Voiculescu, fost viceprim-ministru, a ajuns la Parchetul General! Ion Iliescu va fi audiat acasă

25 Apr 2024 360

ZIUA LIVE Cu ce proiecte intră în competiția electorală, Cătălin Grasa, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Constanța!

24 Apr 2024 657

ZIUA LIVE George Tufă, președintele PNL Cumpăna - „Comuna Cumpăna are o problemă mare de mobilitate” (GALERIE FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 569

Oportunități de investiții norvegiene la Constanța

23 Apr 2024 533

Decizia lui Horia Constantinescu de a demisiona din funcţia de preşedinte al ANPC, în Monitorul Oficial

22 Apr 2024 753

Florin Mitroi, candidatul PNL pentru președinția CCJ vrea să reabiliteze Palatul Copiilor aflat într-o paragină de nedescris (VIDEO)

19 Apr 2024 556

ZIUA LIVE. Claudiu Palaz (ADU) „Fără viziune nu ai ce căuta la CJC ! Altfel, te duci doar pentru secretară, telefon și mașină!" (VIDEO)

16 Apr 2024 661

Horia Constantinescu a demisionat din funcția de președinte al ANPC pentru a candida la Primăria municipiului Constanța

15 Apr 2024 712

Averea și interesele Iuliei-Laura Opariuc-Dan, desemnată președintele Biroului Electoral Județean Constanța

15 Apr 2024 523

ZIUA LIVE Despre maturitate politică. Claudiu Palaz explică de ce candidează la președinția Consiliului Județean Constanța!

15 Apr 2024 581

Alin Burcea este noul președinte ANAT (GALERIE FOTO)

12 Apr 2024 555

Ședință de desemnare a președinților birourilor electorale de circumscripție, la Tribunalul Constanța

12 Apr 2024 782

Avocatul Alexandru Bajdechi, fostul președinte al Asociației Elevilor Constanța, a dat în judecată Ministerul Educației. Cere depăgubiri de zeci de mii de lei

10 Apr 2024 3405

Complexul Cleopatra din Mamaia, deținut de famila lui Vasile Chirondojan, fost consilier local din Constanța, de vânzare. Iată cât cer proprietarii!

02 Apr 2024 14194