Sport

Sunt şanse ca handbalistul Nebojsa Simovic, de la HC Dobrogea Sud, să prindă meciurile de campionat din februarie

Pivotul muntenegrean Nebojsa Simovic, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, a ratat din pricina unei accidentări Campionatul European din 2020, iar jucătorul a revenit la Constanţa şi s-a alăturat echipei.
 
Simovic a suferit în luna decembrie a anului trecut o ruptură fibrilară la umărul drept, în timpul pregătirii pentru Euro, iar, după cum se arată pe site-ul oficial al HCDS, jucătorul se va reface în aproximativ două săptămâni. „Şansele ca pivotul nostru să prindă meciurile din luna februarie, din Liga Zimbrilor, sunt ridicate“, menţionează sursa citată. „Când m-am accidentat, nu mi-a venit să cred. Am fost puţin trist, dar astfel de lucruri se întâmplă în viaţă şi cred că s-a întâmplat cu un motiv. Mi-am dorit să joc la Campionatul European şi m-am pregătit tare. Asta e, s-a întâmplat. Trebuie să merg mai departe“, a precizat Nebojsa Simovic.
 
Dacă handbalistul muntenegrean este pe drumul cel bun cu refacerea, în cazul unui alt component al lotului HCDS, Sabin Ignat, lucrurile stau total diferit, după ce acesta a suferit o accidentare gravă (ruptură a tendonului lui Ahile), care îl va ţine în afara terenului în restul sezonului! Jucătorul a fost operat, iar recuperarea va dura până la şase luni.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citeşte şi:
 
Handbalistul Sabin Ignat, de la HC Dobrogea Sud Constanţa, accidentare gravă. Va rata restul sezonului!
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

HC Dobrogea Sud a învins Politehnica Timișoara la diferență de șapte goluri

09 Nov 2019 1170

„Ministrul apărării” Muntenegreanul Nebojsa Simovic, o altă achiziţie a HC Dobrogea Sud Constanţa

11 Jul 2019 849