„Suntem foarte mândri de ea“ Fiica fostului fotbalist Laurenţiu Florea face gimnastică în Anglia şi a participat la primul ei concurs (galerie foto)

Fostul fotbalist Laurenţiu Florea (37 de ani), care a jucat, printre alte echipe, şi la FC Farul (timp de şase ani), s-a stabilit alături de familie în Anglia, în urmă cu aproape patru ani. Unicul copil al soţilor Florea, Erica-Maria (în vârstă de opt ani), moşteneşte talentul sportiv al tatălui şi practică gimnastica.
 
Familia Florea locuieşte în oraşul Warwick şi s-a adaptat foarte bine la viaţa din Marea Britanie. Ionela este profesoară de limba franceză, Laurenţiu lucrează într-un restaurant cu specific Italian, fiind un maestru al cafelei (barista) şi al deserturilor, pe care le decorează. Erica-Maria învaţă foarte bine la şcoală, iar de aproape un an s-a apucat de gimnastică, sport care-i place foarte mult.
 
„Nu face de mult timp. Este încadrată la clubul local, LWGC (Leamington & Warwick Gymnastics Club) şi, după nici un an, a fost selectată pentru primul ei concurs. Acesta s-a desfăşurat la Stoke, iar noi suntem foarte mulţumiţi de cum a evoluat. A făcut ce trebuia. Au participat 150 de copii. Îi place foarte mult gimnastica. Şi acasă face tot felul de chestii. A devenit şi membru al British Gymnastics. Până acum, făcea numai câte o oră pe săptămână la LWGC, acum vor să o treacă la squad, adică să facă de cel puţin trei ori pe săptămână. Suntem foarte mândri de ea“, a declarat Laurenţiu.  

„Felicitări, Ericuţa noastră!“         

Performanţa fiicei fostului fotbalist le-a adus bucurie şi apropiaţilor, şi rudelor ei, care au felicitat-o. „Bravo, Erica! Eşti o fată deşteaptă şi talentată!”, „Bravo, pui scump! Tuşi te iubeşte mult de tot şi e mândră de tine. Felicitări!”, „Felicitări, iubita! Eşti foarte talentată şi deşteaptă şi cea mai frumoasă prinţesă! Te pupăm!” sau „Felicitări, Ericuţa noastră! De mică spuneai că tu eşti prima la orice joc şi uite că ai reuşit. Te iubim mult, eşti un copil deosebit!“, au fost câteva dintre mesajele de felicitare. Tatăl micii gimnaste remarcă faptul că Erica-Maria este şi o şcolăriţă model. „S-a adaptat extraordinar la şcoală. Daca o vezi, zici că aici s-a născut“, punctează fostul fundaş stânga.
A fost pe „Wembley“, la Tottenham – Inter
În Anglia, Laurenţiu nu mai joacă fotbal, dar nu s-a rupt total de sport, săptămânal practicând tenis de câmp. Nici la meciuri nu prea merge, însă, luna trecută, cel care a evoluat cu FC Farul şi în Cupa UEFA-Intertoto (în 2006) nu a ratat oportunitatea de a fi în tribună, la Londra, pe „Wembley“, la meciul Tottenham - Inter Milano 1-0, din Liga Campionilor.

„Sper ca Farul să redevină ce era odată“

Actualmente, familia Florea îi are ca oaspeţi în Anglia pe Cristian Bardu şi pe membrii familiei sale, care au venit în vacanţă de sărbători. Şi el fost fotbalist al Farului, Cristian este naşul lui Laurenţiu, iar dintre subiectele lor de discuţie nu putea lipsi echipa constănţeană. „Urmăresc ce se întâmplă cu SSC Farul, mai ales că este acolo şi nea Petre (n.r. Petre Grigoraş, antrenorul principal al formaţiei, care l-a avut elev în anii 2000 şi pe Laurenţiu). Sper ca Farul să redevină ce era odată. E păcat ca un oraş precum Constanţa să nu aibă echipă în Liga 1, cu care să ne mândrim“, a mai spus Laurenţiu Florea. De fel din Medgidia, acesta va împlini 38 de ani luna viitoare. În afară de FC Farul, fostul fundaş a mai jucat la Medgidia, dar şi la echipe precum CSM Ploieşti, Callatis Mangalia sau CSM Iaşi.
            
Citeşte şi:
 
Astăzi e şi ziua de naştere a lui Daniel Asaftei Fotbalistul Laurenţiu Florea şi arbitrul Iurgen Lică, buni de cinste

Mişcări de trupe în curtea „marinarilor” La FC Farul, doi au venit, doi au plecat (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fiu al locului, a jucat în Cupa UEFA-Intertoto cu Farul Laurențiu Florea, alături de fotbaliștii de la CS Medgidia

07 Oct 2021 4299

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 22 martie 2021

23 Mar 2021 2729

Începe judecata Gabăr, în arest la domiciliu, iar Dumitriu şi Lupoaie, în arest preventiv

01 Feb 2016 1886

La mulţi ani! Daniel Asaftei, Iurgen Lică, Bianca Şiangă şi Laurenţiu Florea, la ceas aniversar (galerie foto)

20 Jan 2016 3473

Astăzi e şi ziua de naştere a lui Daniel Asaftei Fotbalistul Laurenţiu Florea şi arbitrul Iurgen Lică, buni de cinste

20 Jan 2015 3616

Cercetaţi pentru furtul unor cai Ciprian Laurenţiu Dinte şi Florea Nestea, menţinuţi în arest

14 May 2014 1787