Sport

„Suntem mândri de tine!“ Albert Potoceanu, din Năvodari, vicecampion european la box (galerie foto)

Pugilistul din Năvodari Albert Potoceanu (antrenori, Ablalim Ferodin şi Marcel Jipeanu) este vicecampion european de cadeţi la box, cucerind medalia de argint la întrecerea continentală care s-a disputat în România, la Rm. Vâlcea!
 
Tânărul boxer a evoluat la categoria 105 kg şi a pierdut în finală în faţa ucraineanului Dmitro Benikh. În semifinală, Albert Potoceanu s-a impus la puncte în disputa cu Zsolt Dudas, din Ungaria, care a fost numărat de două ori, în prima şi a doua repriză.
 
„Nu a fost o zi bună pentru Albert. Putea mai mult, dar emoţiile şi-au spus cuvântul. Oricum, medalia europeană de argint e o performanţă bună pentru România, dar mai ales pentru Năvodari. Vor urma alte competiţii la nivel înalt pentru el, unde vom încerca să ajungem pe prima treaptă a podiumului. Suntem mândri de tine, Albert Potoceanu! Eşti mândria clubului nostru, dar şi a oraşului Năvodari!“, a fost mesajul lui Marcel Jipeanu. La Campionatul European, România a cucerit şapte medalii (una de aur, una de argint şi cinci de bronz).
 
În luna februarie a acestui an, luptătorul Cezar Andrieş, de la CS Năvodari Kempo K1, a realizat şi el o performanţă deosebită, cucerind în Italia, la Imola, centura de campion european la categoria -60 kg. Andrieş l-a învins într-o partidă pe reguli de K-1 sub egida WTKA pe Farid Tahiri, un luptător cu origini marocane, ce reprezintă clubul Pro Fighting Imola. În vârstă de 19 ani, Cezar este pregătit la club, la Kempo, de Marcel Jipeanu.
 
Sursa foto: Facebook

Citeşte şi: 

Albert Potoceanu, de la CS Năvodari, campion naţional la box (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CS Năvodari, victorii în gala de box de la Medgidia

01 Oct 2017 1122

Luptătorii de la CS Năvodari au urcat de 14 ori pe podium la Cupa României de Kempo K1 (galerie foto)

20 Sep 2017 950

Medaliaţi la Jocurile Francofoniei şi la Europene Sportivi din Constanţa, felicitaţi de ministrul Marius Dunca (galerie foto)

03 Aug 2017 1074

CS Năvodari a cucerit 17 medalii la Campionatul Naţional de Kempo K-1

30 May 2017 914

Albert Potoceanu, de la CS Năvodari, campion național la box (galerie foto)

06 May 2017 4748

CS Năvodari a obţinut 21 de medalii la Cupa României de Semi-Kempo

20 Sep 2016 1693

Luptătorii de la CS Năvodari au cucerit 19 medalii la Campionatul Naţional (galerie foto)

09 Mar 2016 1312

CS Năvodari a cucerit 16 medalii la Cupa României de Freestyle Kickboxing (galerie foto)

26 May 2015 1935