Sport

Suporteri constănţeni, discuţii după meci cu Petre Grigoraş. Ce a declarat antrenorul SSC Farul

După meciul cu CS Mioveni, de sâmbătă, mai mulţi suporteri ai SSC Farul Constanţa, nemulţumiţi, s-au strâns în curtea clubului, unde au purtat o discuţie cu antrenorul principal al echipei de pe litoral, Petre Grigoraş. De faţă au fost şi mai mulţi jucători de la SSC Farul, în frunte cu căpitanul Alex Grigoraş.  
 
„Unii dintre suporteri au şi ei ofurile lor, probleme mai mult extrasportive. Le-am răspuns din bun-simţ, deşi nu sunt eu cel în măsură să dea explicaţii vizavi de nişte lucruri care s-au întâmplat, de angajări, de demisii şi aşa mai departe. Eu am drumul meu şi ştiu ce am de făcut şi ce ne-am propus. Ştiu unde am venit, unde plec şi unde vreau să ajung. Mai mulţi suporteri voiau nişte explicaţii vizavi de o anumită persoană. Chestii care pe mine nu mă interesează şi nu depind de mine. Nu vreau să intru în discuţii de acest gen, că nu îmi stă în caracter. Eu vreau să îmi văd de joc şi de echipă. Cât voi avea girul celor care m-au învestit în funcţie, eu îmi fac treaba cât pot de bine, chiar dacă unii sunt mai mult sau mai puţin deranjaţi. Asta e problema lor, nu a mea. Problema mea e să pregătesc echipa cât mai bine, aşa cum suntem, aceştia care suntem, iar până la final să încercăm să scoatem maximum posibil. Sunt unele lucruri deranjante, dar eu ştiu că un suporter este acel om care vine la stadion să-şi încurajeze echipa pe care spune că o iubeşte, din primul până în ultimul minut, necondiţionat. Celelalte probleme adiacente se discută în alte parte, separat. Prin asta înţeleg eu noţiunea de suporter. Asta este părerea mea, poate greşesc. Suporterii adevăraţi sunt când echipa e la greu, cum e Farul acum, şi n-am dus-o eu aici. S-a mai spus că, după meciul cu CS Mioveni, aş fi chemat eu jucătorii, nelăsându-i să salute galerie, ceea ce e o minciună totală“, a arătat Petre Grigoraş.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Aventura sa la Farul Constanţa s-a încheiat „Cred că nu am fost apreciat suficient pentru ce am făcut“

02 Jul 2019 3320

Duel cu lanterna roşie SSC Farul Constanţa, hotărâtă să scape definitiv, sâmbătă, de emoţiile retrogradării

25 May 2019 1053

Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram Dacă învinge, sâmbătă, în Liga a 2-a, SSC Farul se salvează matematic de la retrogradare (galerie foto)

23 May 2019 1268

După egalul cu Daco-Getica, SSC Farul speră să dea lovitura cu Luceafărul Petre Grigoraş - „Orice punct este important“

17 May 2019 1081

„Suntem pregătiţi“ SSC Farul, meci care pe care, miercuri, la Constanţa, cu Daco-Getica Bucureşti (galerie foto)

14 May 2019 836

Jucătorii SSC Farul, alături de copiii de la Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Albatros” Constanța (galerie foto)

13 May 2019 646

SSC Farul întâlneşte CS Mioveni. „Marinarii“ vor să-şi îndrepte imaginea după eşecul cu Petrolul Ploieşti (galerie foto)

08 May 2019 918

„Nu mă aşteptam la aşa ceva“ Dezamăgire mare la SSC Farul, după eşecul sever cu Petrolul Ploieşti (galerie foto)

06 May 2019 2212

Haideţi la meci! Farul - Petrolul, la Constanţa Petre Grigoraş - „Aşteptăm fanii în număr mare, să ne conducă spre o nouă victorie“

04 May 2019 1738

Meci de tradiţie la Constanţa, Farul - Petrolul Ploieşti. „Marinarii“ vizează a treia victorie la rând. Oaspeţii îşi joacă ultima carte (galerie foto)

02 May 2019 1222

În prima zi de Paști, SSC Farul Constanţa joacă în Liga a 2-a la Piteşti Petre Grigoraş - „Vrem să le facem un frumos cadou suporterilor“ (galerie foto)

26 Apr 2019 1042

Sprijin divin pentru Georgian Păun, de la SSC Farul Poartă Catedrala pe tricou şi, în sâmbăta Floriilor, a înscris miraculos golul victoriei! (galerie foto)

22 Apr 2019 1900

„Îmi doresc enorm să câştig“ Pentru antrenorul SSC Farul, Petre Grigoraş, meciul cu Aerostar Bacău e unul special

19 Apr 2019 1361

„E obligatoriu să învingem“ Ce spun Petre Grigoraş şi Raul Avram despre meciul SSC Farul - Aerostar Bacău

18 Apr 2019 743

„Nu putem să cedăm niciun metru“ SSC Farul, meci greu pe terenul Universităţii Cluj, formaţie de pe podium

13 Apr 2019 795