Sport

Suporteri constănţeni, discuţii după meci cu Petre Grigoraş. Ce a declarat antrenorul SSC Farul

După meciul cu CS Mioveni, de sâmbătă, mai mulţi suporteri ai SSC Farul Constanţa, nemulţumiţi, s-au strâns în curtea clubului, unde au purtat o discuţie cu antrenorul principal al echipei de pe litoral, Petre Grigoraş. De faţă au fost şi mai mulţi jucători de la SSC Farul, în frunte cu căpitanul Alex Grigoraş.  
 
„Unii dintre suporteri au şi ei ofurile lor, probleme mai mult extrasportive. Le-am răspuns din bun-simţ, deşi nu sunt eu cel în măsură să dea explicaţii vizavi de nişte lucruri care s-au întâmplat, de angajări, de demisii şi aşa mai departe. Eu am drumul meu şi ştiu ce am de făcut şi ce ne-am propus. Ştiu unde am venit, unde plec şi unde vreau să ajung. Mai mulţi suporteri voiau nişte explicaţii vizavi de o anumită persoană. Chestii care pe mine nu mă interesează şi nu depind de mine. Nu vreau să intru în discuţii de acest gen, că nu îmi stă în caracter. Eu vreau să îmi văd de joc şi de echipă. Cât voi avea girul celor care m-au învestit în funcţie, eu îmi fac treaba cât pot de bine, chiar dacă unii sunt mai mult sau mai puţin deranjaţi. Asta e problema lor, nu a mea. Problema mea e să pregătesc echipa cât mai bine, aşa cum suntem, aceştia care suntem, iar până la final să încercăm să scoatem maximum posibil. Sunt unele lucruri deranjante, dar eu ştiu că un suporter este acel om care vine la stadion să-şi încurajeze echipa pe care spune că o iubeşte, din primul până în ultimul minut, necondiţionat. Celelalte probleme adiacente se discută în alte parte, separat. Prin asta înţeleg eu noţiunea de suporter. Asta este părerea mea, poate greşesc. Suporterii adevăraţi sunt când echipa e la greu, cum e Farul acum, şi n-am dus-o eu aici. S-a mai spus că, după meciul cu CS Mioveni, aş fi chemat eu jucătorii, nelăsându-i să salute galerie, ceea ce e o minciună totală“, a arătat Petre Grigoraş.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

SSC Farul Constanța a pierdut meciul cu Metaloglobus București (galerie foto)

23 Mar 2019 800

„Marinarii“ au patru absenţe SSC Farul Constanţa întâlneşte sâmbătă Metaloglobus Bucureşti. Meci important!

23 Mar 2019 918

„Victoriile aduc victorii“ După două succese la rând fără gol primit, SSC Farul speră să facă sâmbătă încă o victimă

22 Mar 2019 1027

După două victorii la rând, SSC Farul întâlneşte o echipă neînvinsă în 2019 Petre Grigoraş - „Avem nevoie de continuitate“ (galerie foto)

18 Mar 2019 1267

Meci, sâmbătă, pe litoral După CS Baloteşti, SSC Farul Constanţa se pregăteşte să învingă şi Pandurii Tg. Jiu

16 Mar 2019 736

Petre Grigoraş - „Doar victoria!“ SSC Farul speră să se bucure ca la Baloteşti şi după meciul cu Pandurii Tg. Jiu

15 Mar 2019 754

SSC Farul, meci, sâmbătă, la Constanţa Paul Antoche - „Dacă nu învingem Pandurii, degeaba am câştigat la Baloteşti“

14 Mar 2019 873

Trei eliminări și două penalty-uri. Final incredibil! SSC Farul Constanța, victorie prețioasă pe terenul formației CS Balotești (galerie foto)

09 Mar 2019 1230

„Meci care pe care“ CS Baloteşti şi SSC Farul Constanţa, luptă la baionetă în subsolul Ligii a 2-a

09 Mar 2019 707

SSC Farul, meci important cu CS Baloteşti Petre Grigoraş - „Nu mai avem nicio scuză acum. De sâmbătă, trebuie să apară şi rezultatele“ (galerie foto)

08 Mar 2019 1100

Sâmbătă, cu CS Baloteşti, SSC Farul Constanţa speră să obţină primele puncte din 2019. Ce jucător nu va evolua la „marinari“

07 Mar 2019 577

„Crucial“ CS Baloteşti - SSC Farul Constanţa, duel în zona fierbinte a clasamentului Ligii a 2-a

06 Mar 2019 1005

SSC Farul Constanţa susţine astăzi ultimul amical înaintea reluării campionatului (galerie foto)

20 Feb 2019 994

Sondaj de opinie Credeţi că SSC Farul Constanţa va avea un 2019 de succes, în care îşi va atinge obiectivele?

18 Feb 2019 1145

SSC Farul Constanţa a intrat în linie dreaptă. Amicale şi achiziţii Petre Grigoraş - „Sunt convins că echipa va arăta altfel în joc“

18 Feb 2019 2075