Surorile gemene Mălina și Iulia Milea Foste campioane la gimnastică, debut pe scena de la Bikini Fitness. Show la Mamaia! (GALERIE FOTO + DOCUMENT)


 
  • Pe litoral s-a disputat ediția 2022 a Miss & Mister Fitness România.  
  • În urma punctajului cumulat, câștigători ai întrecerii au fost declarați Mara Zidărescu (Retro Gym) și Ciprian Borcan (Timfortis Timișoara).
  • Concursul le-a prilejuit gemenelor Mălina și Iulia Milea, de la CS Farul Constanța, debutul competițional la Bikini Fitness.
 
Scena din Piațeta Cazinoului de la Mamaia a găzduit o nouă ediție a concursului Miss & Mister Fitness România, în organizarea Federației Române de Culturism și Fitness, în parteneriat cu clubul Power Gym Constanța (președinte, Dan Pandelea).
 
În urma punctajului cumulat, câștigători ai întrecerii au fost declarați Mara Zidărescu (Retro Gym) - Miss Fitness România 2022 și Ciprian Borcan (Timfortis Timișoara) - Mister Fitness România 2022. „Această competiție frumoasă dedicată categoriilor de plajă, Bikini Fitness și Men's Physique, a adunat la start sportivi foarte bine pregătiți care au pus în dificultate juriul condus de Călin Brehaiță, președintele comisiei de arbitri! Felicitări tuturor participanților și mulțumiri tuturor sponsorilor și partenerilor acestui eveniment!“, a fost mesajul lui Gabriel Sebastian Toncean, președintele Federației Române de Culturism și Fitness.
 
Sunt și antrenoare personale
 
La competiție au participat și mai mulți sportivi de la cluburile constănțene CS Farul și Power Gym, printre care și surorile gemene Mălina și Iulia Milea, de la CS Farul, foste gimnaste, care au debutat cu această ocazie într-un concurs de la categoria Bikini Fitness. Mălina și Iulia au fost campioane de gimnastică, s-au pregătit și la lotul național de la Deva, dar la 17 ani au fost nevoite de renunțe la acest sport. În prezent, ele activează și ca antrenoare personale la o sală din Constanța, Oxygen Club, iar calitățile fizice pe care le au și pregătirea de la care nu au abdicat le-au încurajat să se îndrepte competițional spre această spectaculoasă ramură sportivă, Bikini Fitness.
 
Susținute și îndrumate
 
La Miss & Mister Fitness România, cele două au concurat la categoria junioare (Open), secțiune care are ca limită de vârstă 24 de ani, iar ele au încă 23. Iulia s-a clasat pe locul patru, iar Mălina o poziție mai jos. Debutul a fost unul încurajator, evoluția și forma fizică a gemenelor culegând multe cuvinte de apreciere. „Noi ne doream de mult să ne îndreptăm în concursuri către această ramură, dar nu credeam că putem ajunge la acest moment. Nu am renunțat însă la pregătire după ce nu am mai făcut gimnastică, ne-am menținut într-o formă bună, iar apoi Diana Pivniceru, titrata sportivă de la Farul, ne-a susținut și ne-a îndrumat, remarcând că avem potențial pentru Bikini Fitness“, a declarat Mălina Milea, care a menționat că de pregătirea ei și a sorei sale se ocupă antrenorii Cristian Mihăilescu și Florin Rovența (pe partea de musculatură) și Diana Pivniceru (pe partea de posing). Gemenele Milea se pregătesc la sălile Oxygen Club și Fit Gym.
 
Au evoluat cu dezinvoltură
 

Primul concurs de la Bikini Fitness le-a adus o experiență deosebită Mălinei și Iuliei. „Ne-a plăcut foarte mult atmosfera, ne-a adus aminte de competițiile de gimnastică. Am avut și emoții, dar au trecut pe parcurs. Cei prezenți ne-au spus că am evoluat cu dezinvoltură, cunoscându-se că am mai fost în concurs în fața publicului“, a punctat Mălina.
 
„Vă îndemn să faceți realizabil fiecare vis pe care îl aveți!“

 
Aceasta a postat și un mesaj pe Facebook: „Cea mai frumoasă experiență. Aș repeta aceasta zi oricând... Toată recunoștința celor ce m-au susținut și au fost alaturi de mine fizic sau cu gândul! Vă iubesc! Vis, ambiție și muncă. Așa aș descrie tot ce s-a întâmplat pe scenă! Felicit absolut fiecare concurrent, iar vouă, celor ce ne apreciați și susțineți, vă mulțumesc fără sfârșit! Mulțumesc familiei, celor ce m-au ajutat să ajung la această formă și celor ce m-au ajutat să strălucesc pe scenă. Fără sacrificii nu vom reuși! Vă îndemn să faceți realizabil fiecare vis pe care îl aveți, pentru că nimic nu este imposibil în această viață! Vă iubește Mălina!“
 
Gimnastica le-a rămas în suflet
    
Chiar dacă acum s-au îndreptat spre Bikini Fitness, gimnastica le-a rămas în suflet Mălinei și Iuliei. Mălina își aduce aminte cu mare plăcere și de un concurs, Campionat Național Școlar, unde a cucerit trei medalii de aur, la sol, la sărituri și la individual compus. Când s-au înscris la gimnastică, surorile Milea au fost incluse în grupa Nicoletei Profir, iar când aceasta a plecat, au fost transferate la grupa Mirelei Szemerjai. Cele două au lucrat la Constanța și cu Sorin Bechir, Cătălin Meran, Mădălina Hârbu și Dana Sofronie.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Mălina Milea, Diana Pivniceru, Federația Română de Culturism și Fitness)
 
Citește și:

#ConstanțaEsteBine - Campioana cu suflet de poetă
Fosta gimnastă Mălina Milea, la primul ei volum de versuri. Ieșit de sub tipar la ceas aniversar!

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța Campioana Mălina Radu a devenit mămică, în zi de sărbătoare. „Să fie binecuvântat cu sănătate și daruri minunate!“

18 Apr 2023 2844

Constanța. „«Da!» pentru totdeauna!“ Sărbătoarea iubirii! Campioana Mălina Milea s-a căsătorit. În curând, va deveni și mămică

01 Mar 2023 4782

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 13 februarie 2023

14 Feb 2023 1682

Minte sănătoasă în corp sănătos! Maria Anghel, din Constanța, campioană la șah, dar și o iubitoare a fitness-ului și a înotului

30 May 2022 4103

#ConstanțaEsteBine - Campioana cu suflet de poetă Fosta gimnastă Mălina Milea, la primul ei volum de versuri. Ieșit de sub tipar la ceas aniversar!

16 Jul 2020 3446

Constanța Fosta gimnastă Mălina Milea a fost inclusă în trupa de dans „Cabaret Prestige“ (galerie foto + video)

12 Jun 2020 4622

Mălina Milea, campioană la gimnastică A cântat o doină, topită de dorul mamei, care lucrează la Spitalul Județean Constanța (galerie foto + video)

11 Apr 2020 7172