Tehnica Shaolin, prezentată la Constanţa Maestrul Lazăr Iordache. De la bătut cuie cu capul şi cu mâna, la găurit geamul cu acul! (galerie foto + video)


Celebru pentru incredibilele sale abilităţi (între altele, a stabilit recorduri la bătut cuie cu capul, dar şi cu mâna!), expertul în arte marţiale Lazăr Silviu Iordache a mai făcut, la Constanţa, o demonstraţie care te lasă cu gura căscată: cu un ac, a găurit un geam, spărgând un balon aflat în spatele acestuia, fără ca geamul să se distrugă!


Evenimentul a avut loc la Casa de Cultură din Constanţa, acolo unde Lazăr Iordache (un tânăr originar din Feteşti, judeţul Ialomiţa) predă, din 2014, Tae Chun Do (o artă marţială bazată pe autoapărare). „Găurirea geamului cu acul şi spargerea balonului este o tehnică practicată de maeştrii Shaolin şi care a ajuns acum şi în România. Nu are legătură cu forţa, cum este la tehnicile de spargeri a obiectelor dure, ci se bazează pe concentrare maximă, viteză şi precizie. Însă, chiar şi aşa, dacă nu reuşeşti să le îmbini pe toate, într-un singur moment, într-un singur punct, această tehnică poate eşua. Oricui vede acest lucru posibil să nu i se pară wow, dar, dacă vor încerca să o facă, li se va părea imposibil“, a declarat Lazăr Iordache.


Hai că tu poti şi reuşeşti orice trăsnaie!“


Maestrul a precizat că, pentru a perfecţiona acest lucru, este nevoie de câţiva ani de antrenament. „Demonstraţia a avut loc la Casa de Cultură, acolo unde ţin şi antrenamentele Tae Chun Do. De acolo ies şi vor ieşi toate performanţele pe care o să le vedeţi în curând. Pe această cale, ţin să îi mulţumesc directorului instituţiei, Gheorghe Ungureanu, pentru susţinerea sa. Şi mai vreau să mulţumesc prietenilor, care m-au încurajat şi mă încurajează. Când m-am apucat de această tehnică a Shaolinilor, am fost pe aproape să renunţ. Mi se părea imposibil, însă prietenii mei mi-au zis: «Hai că tu poţi şi reuşeşti orice trăznaie!». Mai vreau să mulţumesc şi sponsorului meu, Gelu Andrei, pentru susţinerea acordată în ceea ce priveşte achiziţionarea de echipament“, a mai spus Lazăr Iordache.


Sursa foto: captură Youtube


Video:
Citeşte şi:


Probe incredibile! Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache a bătut cuie cu capul şi la show-ul TV „Românii au talent“ (galerie foto)

„La anul, voi depăşi recordurile mondiale!“ Constanţa. Lazăr Iordache, record internaţional la bătut cuie cu capul şi cu mâna (galerie foto)


Performanţă unică în Europa! Lazăr Silviu Iordache, un nou test de bătut cuie cu capul „Nu faceţi aşa ceva acasă!“

Maestrul Lazăr Silviu Iordache Singurul om din Europa care bate cuie cu capul predă Tae Chun Do la Constanţa (galerie foto + video)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Constanța. Gemenii Zinat și Rafael Rahravan, pregătire la Școala de Tae Chun Do „Suntem mici, dar muncim să ne facem mari“

05 Feb 2021 2198

Constanța. Rareș și Daria Băncilă, frate și soră Cum se antrenează acasă, în stilul Tae Chun Do, doi participanți la „Românii au talent“

15 Jul 2020 3334

Patru de „Da“ la „Românii au talent“ pentru luptătorii de la Tae Chun Do Constanța! Zinat Rahravan, micuța cu codițe, a fost adorabilă (galerie foto + video)

04 May 2020 4452

Predă Tae Chun Do la Constanţa Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache, la show-ul „Răi, da buni“ de la Antena Stars. Teste grele! (galerie foto)

15 Jan 2020 2460

Probe incredibile! Expertul în arte marţiale Lazăr Iordache a bătut cuie cu capul şi la show-ul TV „Românii au talent“ (galerie foto)

20 Feb 2019 2104

„La anul, voi depăşi recordurile mondiale!“ Constanţa. Lazăr Iordache, record internaţional la bătut cuie cu capul şi cu mâna (galerie foto)

25 Dec 2018 1799

Performanţă unică în Europa! Lazăr Silviu Iordache, un nou test de bătut cuie cu capul „Nu faceţi aşa ceva acasă!“

16 Jan 2018 2300

Maestrul Lazăr Silviu Iordache Singurul om din Europa care bate cuie cu capul predă Tae Chun Do la Constanța (galerie foto + video)

03 Jan 2018 3675

ziare.com Procurorul general cere în instanţă suspendarea efectelor ordonanţei Iordache

03 Feb 2017 1696

Ministrul Justiției, Florin Iordache, se întâlnește azi cu șefa DNA, procurorul general și procurorul șef DIICOT

09 Jan 2017 1835

DNA Acord de recunoaștere a vinovăției a lui Iordache Lazăr, fost vicepreședinte al ANMDM

15 Nov 2016 1354

„Şefu', aveţi la mine o sumă de bani, să vi-i dau eu!“ Cum a fost „lovit“ de DNA Lazăr Iordache, vicepreşedintele ANM (referat propunere arestare)

25 Aug 2016 3172

UPDATE Lazăr Iordache își exprima temerile că DNA l-a înregistrat - „Bă, ne-o fi filmat că am dat plicul?“

23 Aug 2016 1498

Cu „dedicaţie” de la DNA pentru Lazăr Iordache, vicepreşedintele ANMDM

23 Aug 2016 2332

Trecătorule, opreşte-te o clipă din drumul tău... Personalităţi înmormântate pe Aleea Principală din Cimitirul Central din Constanţa (galerie foto)

26 Aug 2014 9788