Tenis de masă Andrea Teglas, argint la dublu mixt în Portugalia, la WTT Youth Contender Vila Real 2023

 

 
  • Sportiva de la CSM Constanța și partenerul ei, Luca Oprea, s-au confruntat în finală cu dublul format din Matilde Pinto (Portugalia) și Finn Luu (Australia).
 
Competiția de dublu mixt, categoria de vârstă Under-19, a turneului de tenis de masă din Portugalia WTT Youth Contender Vila Real 2023, le-a adus medalia de argint Andreei Teglas, de la CSM Constanța, și partenerului ei din această probă, Luca Oprea.
 
În finală, cei doi s-au confruntat cu dublul format din Matilde Pinto (Portugalia) și Finn Luu (Australia), care s-a impus la limită, cu 3-2, după ce perechea română a condus 1-0 și 2-1 la seturi, iar setul decisiv s-a încheiat cu 12-10! Meciul a evoluat astfel: 8-11, 11-5, 9-11, 11-7, 12-10. „Bucuroși pentru argintul de la U19 dublu mixt la final, alături de antrenorii Elena Sebe (n.r. din Constanța) și Vasile Florea, Andrea și Luca se pot mândri și cu faptul că au dat tot într-o finală echilibrată și decisă la limită în favoarea campionilor. Cele trei victorii de pe tablou au fost urmate de un ultim meci impresionant din partea sportivilor, care merită felicitări“, se arată pe pagina de Facebook a Federației Române de Tenis de Masă.
 
În semifinală, Teglas și Oprea au dispus cu 3-1 de un cuplu portughez, David Bessa / Patricia Santos, în sferturi i-au eliminat din drumul spre medalii (scor 3-1) pe conaționali lor Dragoș Bujor și Bianca Mei-Roșu, sportive fiind și ea de la CSM Constanța, iar în optimi, învinșii (tot cu 1-3) fiind Paul Ponce și Keimy Leon (din Ecuador). 
 
Bianca Mei-Roșu a ajuns în fazele superioare ale competiției din Portugalia și la simplu, atât la U-19, cât și la U-17, în ambele situații oprindu-se în sferturi, învinsă de aceeași adversară, Taneesha Kotecha (din India). La U-19, aceasta a câștigat cu 3-2, iar la U-17 s-a impus cu 3-1.  
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Tenis de Masă)
 


Citește și:
 
Tenis de masă
Constănțencele Elena Zaharia și Bianca Mei-Roșu, medaliate la concursul de la Doha (GALERIE FOTO)

 
LPS „Nicolae Rotaru“ Constanța
Alexandra Stoian și Daria Grigorenco, medaliate la Cupa României (GALERIE FOTO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis de masă Constanța Bianca Mei-Roșu, trei medalii în Bulgaria, la WTT Youth Contender Panagyurishte 2024 (GALERIE FOTO)

12 Mar 2024 754

Tenis de masă Sportive din Constanța, în turnee externe. Eliza Samara, victorii în Qatar

11 Jan 2024 899

UPDATE. Tenis de masă CSM Constanța, debut în al doilea stagiu ETTU Cup

20 Oct 2023 903

Tenis de masă Constanța, medaliată la Campionatul Balcanic

06 Sep 2023 1182

Tenis de masă Jucătoare constănțene, medaliate cu aur la Campionatul Balcanic (GALERIE FOTO)

24 Jun 2022 1428

Tenis de masă Medalii pentru jucătoarele din Constanța la întrecerea internațională din Cipru. Au dominat concursul! (galerie foto)

25 Oct 2019 1983