Sport

Tenis de masă Bianca Mei-Roşu, medalie de aur la Euro Mini Champs, din Franţa (galerie foto + documente)

Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, a realizat o performanţă deosebită, obţinând medalia de aur la categoria de vârstă 2007 a Euro Mini Champs, întrecere desfăşurată în Franţa, la Strasbourg.

La această competiţie de anvergură, România a fost reprezentată, pe lângă Bianca Mei-Roşu, de Ioana Băiaşu (şi ea de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa), Alesia Sferlea, Cristina Sângeorzan, Carmina Găman, Dragoş Bujor, Iulian Chiriţă, Horia Ursuţ, Luca Oprea, Sebastian Pribeagu şi Cristian Podar (antrenori ai lotului: Anamaria Sebe, din Constanţa, şi Gabriel Poştoacă).

În finală, Bianca a dispus de Elise Pujol (Franţa), scor 3-1, în semifinală a învins-o cu 3-2 pe Cristina Sângeorzan, iar în sferturi a trecut de bulgăroaica Sidelya Mutlu, cu 3-1. Graţie rezultatelor de la această întrecere, Bianca a obţinut calificarea la o altă întrecere de top, care se va desfăşura în Belgia, în luna octombrie.

Ioana Băiaşu a concurat la Euro Mini Champs la categoria 2006 şi s-a clasat pe locul 22.

Dragoș Bujor a obținut medalia de bronz (la băieți 2006), după ce l-a învins în finala mică pe Iulian Chiriță, care s-a clasat astfel pe locul patru, poziţie pe care a ocupat-o şi Cristina Sângeorzan.

La club, Bianca Mei-Roşu şi Ioana Băiaşu sunt pregătirte, pe lângă Anamaria Sebe, şi de Viorel Filimon şi Elena Sebe.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Bianca Mei-Roşu, din Constanţa, a câştigat, în Belgia, Stiga Masters Minimes Top 14 Europa (galerie foto)

23 Oct 2018 1044

Ioana Băiaşu şi Bianca Mei-Roşu, rezultate remarcabile în Luxemburg, la ETTU Hopes Selection Camp (galerie foto)

18 Apr 2018 695

A fost convocată şi Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru” Lotul de minicadete al României este în pregătire la Constanţa

07 Nov 2017 1371

Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, a câştigat Cupa României la copii

11 Oct 2017 904