Tenis de masă Echipa masculină a CSM Constanța a promovat în Divizia A (GALERIE FOTO)


 
  • În formula Cristian Grigore, Cristian Chirița, Bogdan Iacob și Victor Carabaș, echipa de pe litoral a realizat un dublu 3-0 împotriva CSS Sfântu Gheorghe.
 
Sala Sporturilor „Simona Amânar“ din Constanța a găzduit turneul de promovare în Divizia A a Campionatului Național pe echipe la tenis de masa, în cadrul evenimentului evoluând și reprezentanții CSM Constanța, atât la masculine, cât și la feminin.
 
„Având în componența echipei feminine trei campioane europene (Elena Zaharia, Camelia Mitrofan și revelația ultimului turneu european, Bianca Mei-Roșu) și un campion național (Cristian Chirița), CSM Constanța țintește promovarea în eșalonul superior la primul an de la înființare“, a fost mesajul clubului de pe litoral înaintea competiției.
 
În întrecerea băieților, este certitudine, CSM Constanța (Cristian Grigore, Cristian Chirița, Bogdan Iacob și Victor Carabaș) a promovat în Divizia A, după un dublu 3-0 împotriva CSS Sfântu Gheorghe. Echipa feminină CSM Constanța 1 (Elena Zaharia, Alina Zaharia, Denisa Urîtu) a cedat în ambele meciuri în fața CS Gloria 2018 Bistrița (1-3 și 1-3), amânând deznodământul după data de 15 mai, când se va desfășura meciul pentru ocuparea ultimului loc care asigură promovarea în Divizia A. Tot atunci, vor evolua și Camelia Mitrofan, Bianca Mei-Roșu și Andrea Teglas, componente ale CSM Constanța 2, care va lupta pentru promovare împotriva CS Politehnica Cluj Napoca. Antrenori CSM Constanța: Viorel Filimon, Anamaria Sebe și Cristian Grigore (antrenor-jucător). Psiholog, Mioara Șincan.
 
Rezultate:
 
Masculin Tur
CSM Constanța - CSS Sfântu Gheorghe 3-0
(C. Chirița - A. Marton 3-0 / C. Grigore - Z. Bokor 3-0 / V. Carabaș - K. Urus 3-1)
 
Masculin Retur
CSS Sfântu Gheorghe - CSM Constanța 0-3

(K. Urus - C. Chirița 0-3 / A. Marton - C. Grigore 0-3/ Z. Bokor - B. Iacob 0-3)
 
Feminin Tur

CSM Constanța - CS Gloria 2018 Bistrița 1-3
Zaharia - T. Plăian 1-3 / E. Zaharia - I. Sângeorzan 2-3 / D. Urîtu - A.Barbu 3-2 / E. Zaharia - T. Plăian 2-3) 

Feminin Retur
CS Gloria 2018 Bistrița - CSM Constanța 3-1
(T. Plăian - A. Zaharia 3-2 / I. Sângeorzan - D. Urîtu 3-0 / A. Barbu - E. Zaharia 0-3 / T. Plăian - D. Urîtu 3-0).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Tenis de Masă)
 
Citește și:
 
Constanța
Bianca Mei-Roșu respectă tradiția. Din nou campioană europeană la dublu feminin. Povestea aparte a titlului de la Sarajevo

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CSM Constanța a câștigat titlul național la baschet feminin Mesajul primarului Vergil Chițac – „Felicitări tuturor celor care au pus umărul la creșterea performanței sportului constănțean.” (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 320

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 258

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 315

Ce performanță! După Cupa României, baschetbalistele de la CSM Constanța au câștigat și Liga Națională! Sunt campioanele României! (GALERIE FOTO + VIDEO)

23 Apr 2024 642

Inspecția Judiciară propune suspendarea din funcție a judecătoarei Popoviciu Ancuța, de la Mangalia! Totul s-ar putea decide azi la CSM!

23 Apr 2024 502

Oficial, cu unanimitatea CSM Andra Georgiana Vasile, fostul adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, delegată procuror șef în DIICOT Constanța!

23 Apr 2024 368

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 408

Andra Georgiana Vasile, fost adjunct al Parchetului Tribunalului Constanța, pe cale să devină șeful Biroului de combatere a traficului de droguri din DIICOT

22 Apr 2024 655

Înotătorii de la CSM Constanța, la înălțime și în ultima zi a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 426

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 702

Rugby CSM Constanța, înfrângere la limită în Divizia Națională de Seniori (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 512

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 804

Volei CSM Constanța, victorie în primul duel cu SCM U Craiova pentru locul 7. „Revenire senzațională!“ (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 450

CSM Constanța box Alexandru Buleu, învins în optimi la Europene de favoritul categoriei. „Viitorul îți aparține!“

20 Apr 2024 729

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 788