Tenis de masă Elena Zaharia şi Bianca Mei-Roşu, învingătoare în Cupa României. Constanţa a cucerit şi alte medalii

  • Constanţa a obţinut cinci medalii la Cup României pentru juniori I şi II, de la Buzău.
 

Sportivele de pe litoral s-au numărat printre remarcate, urcând pe prodium, la o nouă competiţie de tenis de masă, Cupa României pentru juniori II şi juniori I, întrecere care s-a disputat la Buzău.

În concursul feminin, reprezentantele Constanţei, de la LPS „Nicolae Rotaru”, au triumfat la ambele categorii de vârstă. La juniori II, s-a impus Bianca Mei-Roşu, iar la junioare I pe locul întâi a încheiat competiţia Elena Zaharia. Acestea nu au fost însă singurele medalii obţinute de fetele Constanţei la Buzău. La junioare II, argintul i-a revenit Ioanei Băiaşu (LPS „Nicolae Rotaru”), care a cedat cu 0-3 în finala cu colega ei de club Bianca Mei-Roşu.

La junioare I, pe podium au urcat, cucerind bronzul, şi două sportive de la CS Farul Constanţa, Camelia Mitrofan şi Denisa Urîtu. În semifinale, Camelia Mitrofan a cedat în meciul cu vitoarea campioană, Elena Zaharia (scor 0-3), iar pe Denisa Urîtu a învins-o cu acelaşi scor cealaltă finalistă, Ioana Sîngeorzan (CSM Bistriţa). În meciul pentru titlu, Zaharia a dispus apoi de Sângeorzan cu 3-1.

În concursul de la juniori I, Constanţa a participat cu: Elena Zaharia, Andreea Teglaş, Bianca Mei-Roşu, Ioana Băiaşu, Lorena Dumitru, Cosmin Văleanu (LPS „Nicolae Rotaru”); Camelia Mitrofan, Denisa Urîtu, Claudia Caragea, Serena Jantea, Adrian Dumitrescu (CS Farul). La junioare II, efectivul a fost: Bianca Mei-Roşu, Ioana Băiaşu, Lorena Dumitru, Amalia Drăgulin (LPS „Nicolae Rotaru”); Serena Jantea, Denisa Dragomir, Alessia Băncianu, Adelina Caracostea şi Adrian Dumitrescu (CS Farul).

Antrenori: Anamaria Sebe, Timea Urszuly, Cristian Grigore, Viorel Filimon, Elena Sebe. Psiholog: Mioara Şincan.

În secţiunea Galerie Foto găsiţi şi alte imagini cu medaliatele constănţene.

Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Tenis de Masă)



Citeşte şi:

Elena Zaharia, vicecampioană a României la tineret. Noi medalii obținute la Buzău

Tenis de masă
Paul Mladin, de la CS Top Star TT Constanţa, argint la Top 16 seniori

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tenis de masă Sportiva de la CSM Constanța, Elena Zaharia s-a oprit în optimile de finală ale turneului WTT Feeder Havirov, din Cehia (GALERIE FOTO)

24 Apr 2024 241

CSM Constanța, parcurs continental de senzație! Viorel Filimon - „Participarea în ETTU Europe Cup Women, o experiență importantă“ (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 1093

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 630

Tenis de masă CSM Constanța luptă pentru calificarea în finala Europe Cup Women. Înfrângere la mare luptă în tur (GALERIE FOTO)

05 Mar 2024 772

Calendar săptămânal bogat pentru CSM Constanța Baschetbaliștii joacă pentru calificarea în finala Cupei României

16 Feb 2024 1074

Constanța Camelia Voinea, desemnată „Antrenoarea anului“ la Gala Sportului Românesc 2023

15 Feb 2024 904

Tenis de masă CSM Constanța, reprezentat în echipa României la Campionatul Mondial din Coreea de Sud

07 Feb 2024 1004

Editorial Fetele de la tenis de masă au scris „Constanța“ pe mingea de joc

04 Feb 2024 1157

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1113

Tenis de masă „Maraton nebun!“. CSM Constanța a produs surpriza și a învins ALCL TT Grand-Quevilly în ETTU Europe Cup Women (GALERIE FOTO)

31 Jan 2024 987

Tenis de masă Constanța „Cântă fata!“. Elena Zaharia, Bianca Mei-Roșu și Camelia Mitrofan, mândre pentru medaliile europene

29 Jan 2024 884

Tenis de masă Constanța Elena Zaharia și Bianca Mei - Roșu, campioane europene. Camelia Mitrofan, vicecampioană continentală (GALERIE FOTO)

28 Jan 2024 906

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, s-a calificat în a treia finală la Campionatul European

28 Jan 2024 725

Tenis de masă Elena Zaharia, de la CSM Constanța, vicecampioană europeană Under-21 (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 1108

UPDATE 2. Tenis de masă Medalii pentru Constanța la Campionatul European Under-21. Finale la dublu mixt și la dublu feminin! (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 940