Tenis Finală constănțeană între elevii lui Andrei Pavel!

Găzduite de Centrul Național de Tenis de la București, Campionatele Naționale Individuale de seniori au ajuns în faza finalelor. În întrecerea masculină de simplă, lupta pentru trofeu se va da între doi tenismeni constănțeni, ambii pregătiți de fostul mare campion Andrei Pavel, și el constănțean.

Campion național de juniori, Sebastian Gima a avut un parcurs excelent, calificându-se în ultimul act al competiției, chiar dacă nu a fost pe lista favoriților. În vârstă de 18 ani, sportivul legitimat la Tenis Club Bright Constanța și clasat pe locul 1373 ATP i-a învins pe Eric Verdeș, cu 6-4, 6-2, Filip Jianu (favorit nr. 1), cu 7-6 (7/4), 2-2 abandon, Petru Luncanu (favorit nr. 7), cu 6-3, 6-4, și Radu Papoe, cu 1-6, 6-3, 6-4. Pentru Sebastian Gima, finala pentru titlul de campion național de seniori vine cu o săptămână înainte de a luat startul la Roland Garros, la juniori, unde a acces direct pe tabloul principal, grație clasării pe locul 53 în ieiarhia ITF Juniors.

Celălalt finalist este Ștefan Paloși, constănțeanul care reprezintă CSA Steaua București ajungând în duelul pentru trofeu fără să piardă vreun set. Favorit numărul 5 și clasat pe locul 607 ATP, tenismenul în vârstă de 20 de ani a trecut de Ștefan Andreescu, cu 6-1, 6-4, Mihai Marinescu, cu 6-3, 7-5, Victor Crivoi, cu 6-3, 6-2, și Călin Manda (favorit nr. 4), cu 6-3, 6-4.

Finala este programată duminică, de la ora 12.00 și este transmisă în direct de Look TV.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.