Sport

Tineri şi sportivi, reuniţi, la Constanţa, la Oratoriul „Don Bosco“, de Ziua Tineretului (galerie foto)

Ziua Tineretului a fost marcată la Constanţa şi printr-o acţiune desfăşurată la Oratoriul „Don Bosco“, la care au participat şi sportivi, şi sportive, de la SSC Farul, Athletic Constanţa şi CSM Medgidia.
 
„Promovarea sportului în rândul tinerilor a fost mereu pentru SSC Farul o datorie, dar şi o plăcere! Dintre copiii din oraş şi judeţ se vor alege viitorii fotbalişti şi suporteri care vor reprezenta garantul dăinuirii spiritului farist! Ca şi în anii precedenţi, SSC Farul s-a alăturat cu bucurie manifestărilor dedicate zilei de 2 Mai - Ziua Tineretului, organizate de către Oratoriul «Don Bosco» Constanţa, în colaborare cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret. Ceilalţi parteneri ai acestei iniţiative au fost BC Athletic Constanţa, CSM Medgidia, dar şi Universitatea «Ovidius», Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport. Învăţăm copiii să iubească Farul! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, este mesajul SSC Farul, liderul seriei secunde a Ligii a 3-a de fotbal.
 
„O zi a tineretului, alături de tineri şi sportivi - SSC Farul, Athletic Constanţa şi CSM Medgidia - studente sportive din cadrul Facultăţii de Sport, Universitatea «Ovidius»“, a postat pe Facebook Marian Ţuţuianu, consilier tineret la DJST Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (Marian Ţuţuianu)
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.