Tinerii Daniel Paraschiv și David Pavlov, de la HC Dobrogea Sud Constanța, convocați din nou la echipa națională. Vor juca în Cehia

 

 
  • Cei doi handbaliști constănțeni, în lotul tricolor al generației 2004-2005.
  • Anul trecut, selecţionata de cadeţi a României a avut două meciuri de pregătire foarte bune contra Serbiei, la Timișoara, iar pentru tricolori au evoluat şi trei jucători de la HCDS.
  • Recent, David Pavlov și sora sa geamănă, Diana (care e și ea handbalistă), au sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 18 ani.
 
Tinerii handbaliști constănțeni Daniel Paraschiv (portar) și David Pavlov (extremă dreapta), de la HC Dobrogea Sud, continuă să fie convocați la lotul național. După reprezentativa de cadeți a României, cei doi bifează acțiuni și ale lotului de juniori (generația 2004-2005).
 
Reprezentativa va efectua un stagiu de pregătire la Timișoara (11-14 aprilie), urmat de două întâlniri de verificare cu Cehia, la Bohumin (14-17 aprilie). Pentru David Pavlov convocarea este din nou un pas foarte mare, ținând cont că accidentarea și operația pe care a suferit-o apoi l-au ținut mult timp departe de teren. Acum, după două luni de la revenirea la joc și după evoluțiile bune, atât cu echipa de juniori 1 a HCDS, cât și în turneul play-off de tineret al Diviziei A, cu HC Dobrogea Sud DivA, a fost chemat din nou la lot.    
 
Piese de bază
 
Anul trecut, selecţionata de cadeţi a României a avut două meciuri de pregătire foarte bune contra Serbiei, la Timișoara, iar pentru tricolori au evoluat şi trei jucători de la HC Dobrogea Sud Constanţa, Daniel Paraschiv şi George Teodor Ştefan şi David Pavlov, tricolorii mici au reuşit o victorie şi un egal. „Bravo, Paraschiv, Ștefan și Pavlov! Cadeții de la Dobrogea Sud care au făcut parte din naționala României în victoria contra Serbiei de la Timișoara! În primul meci amical al anului, tricolorii din generația 2004/2005 s-au impus cu 30-26 și s-au revanșat pentru singura înfrângere suferită până acum, în 2019, în fața plavilor. Echipa antrenată de Atilla Horvath și Lorand Sipoș a remizat cu Serbia, 31-31, în cel de-al doilea amical de la Timișoara. Portarul Daniel Paraschiv, extremele dreapta George Teodor Ștefan (6 goluri) și David Pavlov (3) sunt piese de bază în această echipă care promite pentru viitor. «O generație de excepție, jucători cu caractere puternice, care își doresc să câștige fiecare meci», ca să îl cităm pe antrenorul federal Gabriel Florea, fostul internațional”, s-a menţionat pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud. 
 
Stagiu de pregătire la Barcelona
 
Cei trei handbalişti au participat, în anii trecuţi, şi la alte acţiuni ale lotului naţional. De pildă, în decembrie 2019, David Pavlov şi Teodor Ştefan au luat parte la un stagiu de pregătire la Barcelona, care a inclus şi un turneu amical. Iar înainte de deplasarea în Spania Pavlov, Ștefan şi ceilalţi colegi ai lor de la lotul naţional de cadeţi s-au aflat în pregătire centralizată la Izvorani.
 
„La mulți ani sănătoși și binecuvântați, minunile mele!“

 
Recent, David Pavlov și sora sa geamănă, Diana (care e și ea handbalistă), au sărbătorit împlinirea frumoasei vârste de 18 ani. „Fiți fericiți! Zâmbiți, râdeți, trăiți-vă viața! Nu trebuie să vă pese de părerea nimănui. Îndrăgostiți-vă, asumați-vă riscuri. Să nu vă fie teamă de eșec! Pierdeți! Plângeți! Trăiți clipa! Faceți totul după propriile reguli și fiți voi înșivă! La mulți ani sănătoși și binecuvântați, minunile mele!“, a fost mesajul emoționant al mamei lui David și a Dianei.
 

David Pavlov este unul dintre cei mai buni marcatori ai echipelor la care joacă la HCDS. Iată câteva dintre ultimele sale meciuri: la juniori 1 - cu LPSA Piatra Neamț (28-31) - 9 goluri, cu LPS Suceava (52-24) - 16, cu CSS Tecuci (34-28) - 8; la Divizia A (play-off de tineret) - cu CSA Steaua DivA (30-42) - 7, cu CS Dinamo DivA (33-30) - 6, cu CSM București DivA (29-44) - 7, cu CSA Steaua DivA (28-33) - 6.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Şase handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa, convocaţi la loturile de cadeţi şi juniori ale României
 
Daniel Paraschiv, Teodor Ştefan, David Pavlov
Tineri de la HC Dobrogea Sud, piese de bază în Naţionala de cadeţi a României

 
Handbaliştii David Pavlov, George Teodor Ştefan şi Daniel Paraschiv, în pregătire cu echipa naţională, la Predeal (galerie foto)
 
Cel mai frumos cadou!
În ziua în care a împlinit 19 ani, Ionuț Stănescu jr., de la HC Dobrogea Sud, a primit o nouă convocare la lotul național

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Demisie în rândul consilierilor liberali de la Năvodari Costina Paraschiv revine în Consiliul Local

08 Jan 2024 692

ISU Dobrogea, acord cadru de peste un milion de euro pentru repararea şi întreţinerea autospecialelor (DOCUMENT)

16 Oct 2023 1172

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 04 iulie 2023

05 Jul 2023 1278

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 iulie 2022

07 Jul 2022 2136

Şase handbalişti de la HC Dobrogea Sud Constanţa, convocaţi la loturile de cadeţi şi juniori ale României

14 Apr 2021 4149

Daniel Paraschiv, Teodor Ştefan, David Pavlov Tineri de la HC Dobrogea Sud, piese de bază în Naţionala de cadeţi a României

16 Mar 2021 3949

Trei tineri de la HC Dobrogea Sud Constanţa, la lotul naţional de cadeţi, care susţine două meciuri cu Serbia

05 Mar 2021 4724

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 28 octombrie 2019

30 Oct 2019 3130

Handbaliştii David Pavlov, George Teodor Ştefan şi Daniel Paraschiv, în pregătire cu echipa naţională, la Predeal (galerie foto)

10 Aug 2019 4002

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 24 septembrie 2018

25 Sep 2018 3318

Fiul lui Dracula“ se luptă la Mamaia, într-o ediţie VIP Superkombat

13 May 2014 2510