Titular integralist cu U Craiova. L-a impresionat pe Gică Hagi „Şi-a aşteptat ziua şi a profitat. E un câştig pentru echipă“ (galerie foto)

Titular integralist la FC Viitorul în remiza de la Ovidiu cu U Craiova, din etapa a 22-a a Ligii 1, mijlocaşul de 22 de ani Paul Iacob a avut o evoluţie care l-a mulţumit pe Gică Hagi, managerul tehnic al echipei.
 
Paul a debutat în Liga 1 cu FC Viitorul în luna iulie a anului trecut, într-o partidă de campionat contra Concordiei Chiajna, jucată în deplasare, când a fost de asemenea titular şi a jucat toate minutele. „Regele“ a decis acum să mizeze din nou pe el în formula de start, iar jucătorul nu i-a înşelat aşteptările. „I-am dat şansă lui Paulică, întrucât merita, a muncit mult. Mă bucur că a făcut un meci bun. E din Academie, a crescut, a jucat şi la Liga a 2-a. Dintre toţi jucătorii pe care i-am împrumutat, el a jucat cel mai bine acolo. E de şase luni cu noi. Deşi merita, a apărut prea puţin până acum în prima echipă. Trebuia să-i dau şansă mai de mult şi am recunoscut şi în vestiar. Dar şi-a aşteptat ziua şi a profitat. E un câştig pentru echipă. A arătat că poate să joace într-un meci puternic şi că face faţă la Liga 1. S-a consolidat. Acum nu trebuie să şi-o ia în cap, dar nu o va face, că e un băiat OK“, a spus Gică Hagi.
 

Meci tacticizat

 
Chiar dacă FC Viitorul nu a câştigat cu U Craiova, „Regele“ s-a declarat mulţumit de meci şi de rezultat. „A fost o partidă deschisă, bună, atât cât putem şi noi, şi ei, la început de campionat. Încă nu suntem 100%, nu avem ritmul care trebuie, iar viteza de joc a suferit, însă în rest am avut atitudine bună şi am stat bine în teren. A fost un meci tacticizat, aşa sunt meciurile mari. Iar anumiţi jucători fac diferenţa. Ambele echipe au interpretat bine tactica. S-a văzut acest lucru. În alte meciuri cu ei au ieşit goluri, acum nu. Dar au fost ocazii de ambele părţi. Fiecare echipă a avut câteva momente importante. Până la urmă, sunt mulţumit, am jucat contra unei echipe tari. E un punct câştigat, a început lupta, mai avem patru meciuri până la play-off. Vrem să ne calificăm iar şi să facem o performanţă frumoasă. Gândul ne e acum la celelalte meciuri, să facem rezultate şi să intrăm în play-off“, a menţionat managerul tehnic al echipei de pe litoral.
 

„Acest rezultat i se datorează şi lui“

 
Hagi a subliniat şi evoluţia portarului Valentin Cojocaru, care, printre altele, a apărat şi un penalty. „Cojocaru a făcut un meci mare, mi-a plăcut, chiar dacă a mai greşit în jocul cu piciorul. A interpretat bine fazele, a fost ager şi activ. A ieşit pe centrări. Cred că acest rezultat i se datorează şi lui“, a punctat tehnicianul constănţean, care a început în ofensivă cu trio-ul Vână - I. Hagi - Houri. „În atac, am vrut să surprind cu trei decari. Cred că am procedat bine. Ar fi trebuit să primească mai multe mingi între linii de la mijlocaşi, dar la cele pe care le-au primit au făcut bine, că au calitate. Au produs fotbal“, a menţionat Gică Hagi.
 

„Sper să ne ajute aşa cum a făcut-o Ţucudean“

 
Dintre noile achiziţii, „Regele“ a mizat cu U Craiova pe Kuipers (titular ca stoper şi înlocuit la pauză) şi pe Rivaldinho (trimis pe teren în minutul 82, în locul lui Houri). Accidentat, Eric nu a făcut parte din lot, iar Calcan a fost rezervă reutilizată. „Celor noi nu le băgaţi presiune, că nici eu nu le pun. Încercăm să-i adaptăm, uşor-uşor. Bas a făcut o repriză bună pentru un debutant, într-o ţară nouă. A arătat că e un jucător bun. Am decis să-l schimb la pauză, întrucât l-am văzut pe Mladen că nu mai făcea bine în partea dreaptă şi era normal să-l bag pe Boboc acolo. Apărarea era mai omogenă pe centru cu Mladen decât cu Bas. Mladen se înţelegea mai bine cu Ţâru şi cu Băluţă. Uşor-uşor, va veni şi timpul celor noi. Rivaldinho a evoluat bine şi el. Ne va ajuta. N-a jucat de o perioadă şi a avut şi acele operaţii. Dar are talent, ştie fotbal. Sper să ne ajute aşa cum a făcut-o Ţucudean“, a punctat Hagi.
 

Joacă pragmatic

 
Aflată în acest moment pe loc de play-off, patru, cu 34 de puncte, FC Viitorul joacă pragmatic, la rezultat, pentru accederea în primele şase echipe la finele sezonului regulat. „Orice punct e important. Trebuie să jucăm la rezultat, să producem rezultate. Trebuie să fim pragmatici. Nu mai putem spune că vine alt meci. Sunt ultimele patru etape şi trebuie să fim noi, cei de anul trecut. Zi de zi, vom munci să fim mai buni ca adversarul şi să producem rezultate“, a spus managerul tehnic al FC Viitorul.
 
Sursa foto: Facebook (FC Viitorul)
 
Citeşte şi:
 

Penalty ratat la Ovidiu, în partida FC Viitorul - U Craiova. Selecționerul Cosmin Contra a fost la meci (galerie foto)

Faţă de ultimul meci, Gică Hagi a schimbat zece fotbalişti FC Viitorul a folosit contra Concordiei opt jucători crescuţi în Academie

 
Este aşteptat şi Gaston Mendy, fost la FC Farul Jucătorii FC Viitorul Paul Iacob şi Alexandru Stoica, la Dunărea Călăraşi 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Viitorul stadion de la Constanța Ministrul Adrian - Ioan Veștea - „Am trimis către Guvernul României memorandumul de finanțare“

02 Apr 2024 1801

Eveniment fastuos de Crăciun Ianis Hagi și Elena Tănase s-au cununat! Ce vestimentație a ales socrul mare, Gică Hagi (VIDEO)

25 Dec 2023 3254

Gică Hagi, concluzii după înfrângerea cu 1-3 în fața lui CFR Cluj - „Trebuie să schimbăm ceva”

01 Nov 2023 901

Gică Popescu a debutat la Națională pe stadionul din Constanța „Țin minte și acum emoțiile care m-au încercat“

11 Jul 2023 1431

Ovidiu „Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023, ziua a doua. Rezultate

27 Jun 2023 1755

„Trofeul Iosif Bukkosi“ 2023 Academia Hagi, trei victorii, cu golaveraj 31-1, în primele trei meciuri (VIDEO)

26 Jun 2023 2134

Gică Popescu, președinte Farul Constanța „Să câștig un nou trofeu alături de Gică Hagi e cel mai frumos sentiment“ (GALERIE FOTO)

24 May 2023 2385

Farul Constanța Gică Hagi, despre achizițiile „marinarilor“. „Cu el, suntem mai puternici în apărare“ (GALERIE FOTO)

12 Jan 2023 6195

Imagine inedită Gică Hagi și Gabi Balint, în costume populare! „Wow, ce vă prinde portul! La mulți ani, domnilor!“

03 Jan 2023 2290

Farul Constanța Gică Popescu și povestea unui transfer stelar. „Îmi lua mâna și-mi spunea - «Semnează, unde vrei să te duci, pe lună?»“

17 Dec 2022 2974

Gică Hagi, nemulțumit înaintea meciului cu Rapid „Pentru unul e odihnă, iar pentru altul să facă 400 de kilometri“ (GALERIE FOTO)

20 Oct 2022 2695

De neoprit! Farul Constanța, lider în Superligă Gică Hagi - „Să nu credeți că unde suntem e întâmplător. E o muncă bine făcută“ (GALERIE FOTO)

17 Oct 2022 11226

Gică Popescu, președintele Farului Constanța, devine „căpitanul” Football Museum Bucharest

20 Sep 2022 2198

Superliga Trei fotbaliști de la Farul Constanța, incluși în echipa ideală a etapei a șaptea. Gică Hagi, antrenorul rundei

30 Aug 2022 1803

Neînvinși Farul Constanța, pe primul loc în Superligă. Intră „marinarii“ în lupta pentru titlu? Ce a răspuns Gică Hagi (GALERIE FOTO)

30 Aug 2022 2170