Sport

Tom Cruise de Constanţa joacă la Farul Fotbalistul Vlad Neagu va fi actor într-un film cu arme, droguri şi mafioţi (galerie foto)

Goal-keeper-ul de 24 de ani al „marinarilor” îşi încearcă norocul şi în alte domenii decât sportul-rege. Recent, a participat la un casting şi a fost admis pentru o producţie care va fi filmată la Constanţa
 
Talentul jucătorului Farului depăşeşte terenul de fotbal. Se vede treaba că Vlăduţ are şi virtuţi actoriceşti, fizicul de sportiv şi carisma sa aducându-i prezenţa în distribuţia unui film de acţiune, care va fi realizat cu actori amatori, în regia lui Marian Saioc. Zis şi „Tom Cruise”, Vlad Neagu va interpreta în film rolul unui dealer de droguri.
 
Totul a luat naştere pe Facebook. O prietenă de-a lui Vlad a dat „like” la un scurt-metraj horror, „Umbra din noapte”, care a ajuns astfel şi în atenţia portarului Farului, care l-a văzut şi l-a apreciat. Când echipa care a realizat producţia, M3M Film Constanţa, şi-a anunţat intenţia de a organiza un casting pentru un al doilea film, de data aceasta de durată mai mare, Vlad nu a stat pe gânduri şi s-a înscris şi el, selecţiile având loc la clubul „Selecta”. „Am dat două probe, în faţa camerei de filmat. Am citit un text cu replici impuse (în care eram un personaj rău) şi am improvizat ceva”, a povestit fotbalistul. Tânărul a fost credibil şi convingător în pielea acestor personaje, astfel că a primit un rol în film. Acesta se va numi „Hidden Games” şi este unul de acţiune (cu arme, droguri, maşini, mafie şi trafic de persoane), în care Vlad îl va interpreta pe dealerul de droguri Mitică. Filmările vor avea loc la Constanţa, ca şi cele de la „Umbra din noapte”, ale cărui scenariu, regie şi montaj i-au aparţinut lui Marian Saioc. Acesta va realiza şi noul film. „Suntem în jur de zece personaje, fete şi băieţi, toţi amatori.

Eu sunt un executant şi am un şef. Sunt unul dintre băieţii răi ai filmului. Un personaj de aceeaşi factură interpretează şi Florin Ichim, un cunoscut campion constănţean de skandenberg. Filmările ar fi trebuit să înceapă de ieri (n.r. luni), dar, din pricina timpului nefavorabil, au fost reprogramate. Personajul bun îi omoară pe toţi şi salvează fata sechestrată. Cam acesta e subiectul”, a declarat Vlad Neagu. Pentru portarul Farului a fost o provocare să încerce şi altceva în afara fotbalului. Vlad se arată încântat de noua activitate în care e angrenat. „Mi-am zis să experimentez şi altceva. Este o experienţă de viaţă frumoasă. Nu se ştie cum va evolua. Poate va ieşi ceva. Mi-ar plăcea ca filmul să culeagă aprecieri şi să fie solicitat mai departe, de televiziuni sau de alte canale. Poate fi o rampă de lansare. Şi «Eu când vreau să fluier, fluier» a pornit tot aşa şi ce succes a avut apoi!”, a mai spus Vlad. „Eu nu sunt microbist şi nu ştiam că Vlad e fotbalist. A fost admis doar pe calităţile sale actoriceşti. A dat bine pe cameră. Am fost trei în juriu şi l-am acceptat. De scenariul de la Hidden Games se ocupă Alexandra Oprică. Iniţial, am fi vrut ca filmul să aibă 40 de minute, dar s-ar putea să ajungă la o oră şi 20 de minute. Până acum, s-a scris de circa 20 de minute, dar pornim la drum aşa, urmând a completa pe parcurs”, a declarat Marian Saioc. Primele filmări se vor face la un mall, noaptea (într-o maşină), într-un depozit gol de la marginea Constanţei, în centrul oraşului, lângă o cafenea, într-o vilă sau la „Miga”.
 
„Cory Blew cântă superb”
 
Filmările la scurt-metrajul românesc horror „Umbra din noapte” s-au realizat la Cumpăna, la Billa şi în cartierul constănţean Poarta 6, în perioada 21 noiembrie - 6 decembrie 2013. Un cuplu tânăr venit de la Bucureşti închiriază o vilă în Eforie, însă, pe drum, băiatul şi fata, care merg cu un „Matiz”, se rătăcesc. Ajungând pe canal, la Cumpăna, se hotărăsc să-şi sune prietenii constănţeni, pentru a le da de urmă şi a-i scoate din impas. Pădurea din apropiere e bântuită însă de un demon, care vrea să-i omoare pe toţi. Pe lângă „Umbra din noapte”, au fost mai multe variante de titlu: „Umbra nopţii”, „Delsole”, „Umbra din pădure”, „Arătarea din întuneric”, „Revelion eşuat”, „Diavolul la Constanţa”, „Diavolul din umbră”, „Rătăciţi în pădure”, „Rătăciţi în casa diavolului” şi „Revelion cu satana”.

Lansarea „Umbrei din noapte” a avut loc pe 31 decembrie 2013, în seara de Revelion. Filmul, în care joacă actorii amatori Marian Iordache, Andreea Hârtopeanu, Raluca Zamfir, Cristian Ichimov, Florin Ghilac şi Dănuţ Leică, este primul realizat de Marian Saioc. Anterior, acesta mai avusese o încercare, cu unul de lung metraj. Marian spune că ce face este doar pasiune. Nu lucrează în cinematografie, având o altă meserie şi o afacere proprie în domeniul reparaţiilor electrocasnice. De asemenea, a realizat şi patru videoclipuri, „Evoluţie” (al lui Shadow), „Probleme” (voce/text: Buster), „Nu mai ştim” (Haos feat. SILI) şi, cel mai nou, „Llive your life” (Haos feat. Cory Blew). Primul a fost prezentat şi la Prima TV, în emisiunea „Focus Monden”. Marian Saioc şi-a amenajat acasă studioul video şi audio (studioul „My Home”), remarcând vocea deosebită a lui Cory Blew, despre care spune: „Cântă superb”.
 
Înfăţişare desăvârşită de pilot de vânătoare

 
Asemănarea portarului Farului, Vlad Neagu, cu celebrul actor american Tom Cruise a fost remarcată în vara anului trecut, când fotbalistul a asistat la un miting aviatic desfăşurat la Boboc, în judeţul Buzău, cu prilejul sărbătoririi Centenarului Aeronauticii Româneşti. Demonstraţia aviatică şi expoziţia de tehnică de luptă, care l-au impresionat în mod deosebit pe Vlad, au fost organizate de Statul Major al Forţelor Aeriene, în colaborare cu Şcoala de Aplicaţie pentru Forţele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc. Jucătorul a fost însoţit acolo de o prietenă, Marina Cozma, şi a purtat o ţinută asemănătoare cu cea a lui Tom Cruise din filmul „Top Gun”. Tricou, geacă neagră, ochelari de soare. O înfăţişare desăvârşită de pilot de vânătoare. Parcă anticipa că, peste nouă luni, urma să debuteze într-un film.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Fostul fotbalist de la FC Farul Constanța Vlad Neagu a început o carieră militară

10 Apr 2020 3008

Grupul ultras farist „Baricada 2009“, 11 ani de viaţă

03 Mar 2020 1561

Pasa dintre viaţă şi moarte Consensul franco-român (galerie foto)

24 Jan 2020 5120

„Să fie sănătoşi şi norocoşi!“ Fericire la dublu! Vlad Neagu, fostul portar de la Farul Constanţa, tată de gemeni

11 Jan 2020 3177

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 05 iulie 2019

08 Jul 2019 1329

Constanţa Membri ai grupului ultras farist „Baricada 2009“ şi Vlad Neagu le-au dus cadouri copiilor cu nevoi speciale

20 Dec 2018 976

Ce antrenor va fi înscăunat la SSC Farul Constanţa?

18 Sep 2018 3875

Meciul cu CS Baloteşti se joacă la Techirghiol, fără spectatori Vlad Neagu, cooptat în staff-ul de conducere al SSC Farul

30 Aug 2018 2608

Foşti componenţi ai grupei 1990 de la FC Farul, reuniţi cu ocazia unui eveniment festiv (galerie foto)

30 Aug 2018 6514

Jurnal de vacanță. „Impresionantă cultura mayașă!“ Vlad Neagu, fotbalist la SSC Farul, și-a petrecut luna de miere în Mexic (galerie foto)

30 Dec 2017 2474

Ocupă locul întâi în clasament Echipele FC Viitorul, victorii cu 12-1 şi 8-0 în Liga Elitelor (video)

08 Dec 2017 1486

SSC Farul Constanța și-a prezentat lotul de jucători (galerie foto + video)

29 Aug 2017 11385

Vlad Neagu nu se înşală nici legat la ochi Ce a fost pus portarul SSC Farul să facă pentru a-şi recupera mireasa furată (galerie foto)

03 Jul 2017 4327

Portarul SSC Farul, Vlad Neagu, s-a căsătorit la Constanţa (galerie foto+video)

01 Jul 2017 8647

Surpriza pregătită de fani Portarul SSC Farul, Vlad Neagu, se însoară sâmbătă cu Anamaria Cristea (galerie foto)

01 Jul 2017 5101