Cleopatra încheie sezonul regulat pe prima poziţie Tomitanii au surclasat Dinamo la Constanţa (galerie foto)

Victorii importante, în weekend-ul trecut, pentru echipele constănţene de juniori Tomitanii Constanţa şi Cleopatra Mamaia. 
 
În Campionatul Naţional rezervat jucătorilor de până în 18 ani, zona Muntenia, Tomitanii Constanţa au dispus, ieri, în etapa a opta, de Dinamo Bucureşti, partidă care, în sezonul trecut, a fost finala Campionatului Naţional U-17. Meciul s-a jucat pe stadionul „Mihai Naca” din Constanţa, iar scorul a fost 45-17 (17-7). „Am intrat mai greu în meci, însă, după pauză, lucrurile au evoluat aşa cum ne-am dorit şi am câştigat confortabil. Le mulţumim suporterilor, care au fost prezenţi în număr mare la meci. Dorinţa noastră, de a avea o «mare» albastră în tribune, s-a îndeplinit, multă lume purtând tricouri albastre, culoarea clubului nostru. Susţinerea fanilor s-a simţit pe teren”, a declarat Cristian Cojocaru, antrenor, alături de Adrian Tinca, al echipei Tomitanii. Tot ieri, după partida constănţenilor cu Dinamo, pe stadionul „Mihai Naca” s-au mai disputat două meciuri de juniori: la U-17 - LPS „Nicolae Rotaru” Constanţa - Steaua Bucureşti 0-54; la U-16 - LPS - Callatis Mangalia 15-17. În etapa viitoare de la U-16, Tomitanii Constanţa vor juca la Mangalia.

13 cu ghinion pentru Steaua

În campionatul juniorilor de până în 19 ani, liderul clasamentului, Cleopatra Mamaia, a întâlnit pe teren propriu, sâmbătă, în runda a 13-a, a doua clasată, CSA CSS Steaua Bucureşti. Între cele două echipe era o diferenţă de un punct (50-49), care, după acest meci, a crescut la şase (55-49), după victoria gazdelor cu 27-14. „Am terminat pe prima poziţie sezonul regulat, în urma unui succes clar, cu punct bonus. Băieţii au jucat foarte bine, dar felicitări li se cuvin şi spectatorilor, care au contribuit şi ei foarte mult la această victorie”, a declarat Nicolae Radu Mocanu, care-i pregăteşte pe juniorii de la Cleopatra, alături de Victor Bezuşcu.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.