Tort, şampanie şi artificii pentru campionii juniori de la CVM Tomis Serhan Cadâr - „Copiii noştri sunt minunaţi!“ (galerie foto)

Restaurantul Sport din Constanţa a găzduit, ieri, o festivitate în care a fost remarcată performanţa echipei de juniori a Club Volei Municipal Tomis, devenită campioană naţională pentru a treia oară consecutiv
 
Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa le-a oferit campionilor o masă, iar Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis, a subliniat importanţa titlului cucerit, promiţând că, atunci când vor fi bani, juniorii vor fi răsplătiţi şi financiar. Din tabloul de sărbătoare n-au lipsit tortul, cu mesajul „Campionii noştri, vă iubim!“, şampania şi artificiile.
 
Lotul de jucători care a realizat această performanţă a fost format din Adrian Aciobăniţei (extremă), Robert Vologa (centru), Alexandru Muscină (coordonator), Iulian Petcu (centru), Paul Cămui (libero), George Gavriz (extremă), Levin Izet (universal), Radu Dediulescu (universal), Ovidiu Darlaczi (extremă) şi Răzvan Minghiraş (centru). Pentru unii dintre componenţii echipei (Vologa, Muscină, Petcu şi Cămui), acest titlu a fost ultimul ca juniori, ei urmând a trece la seniori. Serhan Cadâr li s-a adresat campionilor, antrenorului lor, Răzvan Parpală, şi tuturor celor care au contribuit la cucerirea titlului naţional. Pe banca tehnică, Parpală a fost ajutat, când a fost nevoie, de Radu Began şi de Sergiu Stancu.

„Păşiţi pe un drum nou“


„Este o şansă şi o mândrie de a termina junioratul cu trei titluri de campion naţional. Un atu al vostru a fost că v-aţi antrenat cu prima echipă, aţi avut alături de voi mari campioni, aţi simţit atmosfera de la seniori. Cei care treceţi la categoria de vârstă superioară veţi păşi pe un drum nou, în care lupta va fi mult mai tare, urmând a vă confrunta în primul rând cu adversari mai mari ca vârstă. Adrian Aciobăniţei şi Robert Vologa cochetează de mulţi ani cu echipa mare şi şi-au găsit locul. Vă urez ca toţi să fiţi jucători de divizie. E loc pentru toată lumea. Când vor exista bani, promit că fiecare component al lotului va primi câte 400 de lei pentru cucerirea titlului“, le-a spus campionilor Serhan Cadâr, care a mai arătat: „În viaţa unui sportiv este o trecere de la un anumit nivel la altul. Este o schimbare radicală când un sportiv de performanţă se loveşte de adevărata performanţă. Trebuie să marcăm bine acest moment. Copiii pe care îi avem noi sunt minunaţi. Echipa de juniori are în componenţă sportivi care termină junioratul şi devin seniori. Unii dintre ei s-ar putea să plece de la noi, alţii vor rămâne“.

Obiectivele lui Alexandru Muscină şi Paul Cămui


Voleibalistul Alexandru Muscină a spus: „Ne aşteptam la un rezultat bun la turneul final. Ştiam echipele şi eram convinşi că vom câştiga. Am mers acolo şi ne-am făcut treaba. Acum patru ani, ne-am fixat obiectivul de a termina cu o medalie în fiecare sezon. Îmi doresc să rămân la CVM Tomis, dar încă nu ştiu ce se va întâmpla“. „E foarte bine să fim din nou campioni naţionali. Am trăit o experienţă foarte bună alături de băieţi, iar în continuare sper să ne vedem în aceeaşi formaţie. Vreau să termin cu bine Bacalaureatul şi apoi să văd unde voi juca. Bacul e mult mai greu decât voleiul“, a spus şi Paul Cămui, fiul antrenorului de la Academia Hagi Cristian Cămui.

Sergiu Stancu - „Mă bucur că am fost alături de ei“


Sergiu Stancu, unul dintre oamenii de bază ai echipei mari, a remarcat: „Un an încununat cu un nou titlu de campioni la juniori. Victoria din finală a fost meritată, iar evoluţia băieţilor pe parcursul întregului an - foarte bună. Am ajutat puţin cu experienţa mea, în rest, meritul este total al lui Răzvan Parpală şi al băieţilor. Am avut o contribuţie minoră, dar mă bucur că am fost alături de ei. E important pentru un tânăr jucător să aibă alături un voleibalist experimentat şi o spun din propria experienţă, şi eu am fost ca ei. Sunt convins că aceşti jucători vor face pasul către Divizia A, unii l-au făcut deja“.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.