Toți cei de la FC Farul Constanța sunt în șomaj tehnic, în urma crizei coronavirusului


În urma crizei coronavirusului, care a paralizat și întreaga mișcare sportivă din România, toți cei de la FC Farul Constanța, fotbaliștii, membrii celorlalte staff-uri ale echipei și ceilalți angajați ai clubului sunt în șomaj tehnic. 

Jucătorii se află acasă și se pregătesc individual, după programele primite, așteptând reluarea activității. Când se vor antrena toți laolaltă, la stadion, încă nu se știe, cum nu se cunoaște încă ce se va întâmpla cu întrecerile interne, cum se vor derula în continuare. „Toți cei de la club suntem în șomaj tehnic. Nu puteam face altfel. Toți au înțeles situația. Sperăm să se încheie cât mai curând această pauză forțată. Vom vedea ce va fi. Deocamdată, e incertitudine. Însă eu sunt încrezător, nu m-am panicat. Jucătorii se pregătesc acasă, având legătură online cu antrenorii și preparatorul fizic. Am luat ca atare situația creată în urma crizei coronavirusului, respectăm indicațiile autorităților și așteptăm să vedem ce se stabili în continuare“, a declarat pentru ZIUA de Constanța Tiberiu Curt, managerul FC Farul.  
„În primul rând, Primăria, care era un pilon important în construcția echipei Farul, ne-a oprit finanțarea, așa cum era și normal, poate, întrucât înțeleg că nu numai la noi s-a întâmplat sau nu numai la noi se întâmplă. Odată cu prima ordonanță, ne-am oprit și noi activitatea. A venit această soluție care, într-o primă fază, ne-a salvat, acest șomaj tehnic, și pentru contractele de activitate sportivă. Nu pot spune că suntem foarte afectați, deoarece contractele noastre nu erau la un nivel foarte mare și atunci acest șomaj tehnic vine bine și îi ajută pe jucătorii noștri să primească salariul în continuare, iar diferența nu este foarte mare față de înainte. Toți oamenii din club sunt în șomaj tehnic. Dacă ar fi să luăm și contractele de activitate sportivă, sunt aproape 100 de oameni care lucrează la Farul astăzi și a trebuit să-i băgăm pe toți în șomaj tehnic. Nu au fost probleme, am rămas plăcut surprins să văd că oamenii sunt solidari și înțeleg. Am adus la Farul în conducere niște oameni responsabili care, în mare parte, nu duc grija zilei de mâine, sunt în asentimentul meu și au înțeles de îndată. Secretarul general și președintele au făcut 100 de documente și s-au trecut singuri în șomaj tehnic“, a precizat prin Skype la gsp.ro și Ciprian Marica, unul dintre finanțatorii FC Farul.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

Mesaj afișat la stadionul „Gheorghe Hagi“ „Prima linie de apărare. Medici cu măști sanitare. Mulțumim! Suporterii cu fulare“ (galerie foto)

„Aveți grijă de voi și de cei dragi!“ Cum se antrenează acasă fotbaliștii de la Farul Constanța (galerie foto)

FC Farul Constanța Marcel Lică - „Împreună, cu răbdare, dragoste și credință, vom învinge coronavirusul!“ (video)

 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța Fotbalistul Ionuț Vînă a devenit tătic

28 Mar 2024 471

Superliga 2023/2024 Începe etapa a doua din play-off / play-out. Ce meciuri sunt programate vineri, 29 martie 2024

28 Mar 2024 538

CS Farul Constanța Înotătorii, pe podium la etapa regională a Campionatului Național (GALERIE FOTO)

26 Mar 2024 803

Constanța Adrian Mazilu, gol marcă înregistrată, iar România bate Germania! „Va fi un nume important în fotbalul românesc“

24 Mar 2024 890

Fotbalistele de la Farul Constanța, victorie clară cu liderul Superligii. Parcurs perfect în play-off (GALERIE FOTO + VIDEO)

24 Mar 2024 818

Fotbal județul Constanța Liga a 4-a. Incident violent la Hârșova! Rezultatele din etapa a 22-a (seniori și juniori + clasamentele)

24 Mar 2024 1440

Gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanța, concurează la etapa de Cupă Mondială din Portugalia

22 Mar 2024 612

Fotbalistele de la Farul Constanța, meci acasă contra liderului clasamentului. „Așteptăm fanii să ne susțină în număr cât mai mare“

22 Mar 2024 898

Farul Constanța, victorie în amicalul cu Unirea Slobozia (GALERIE FOTO + VIDEO)

22 Mar 2024 1130

Farul Constanța. Fundașul Kevin Boli, în echipa etapei „Am demonstrat că suntem o echipă bună și sperăm să învingem și FCSB“ (GALERIE FOTO)

21 Mar 2024 670

Fotbalistele de la Farul Constanța, înfrângere la debutul în grupele Cupei României

21 Mar 2024 802

Fost căpitan la Farul Constanța, un tătic mândru! Fiica lui Florin Pătrașcu, premiantă la Concursul Național de Talente (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 2078

Farul Constanța. Gheorghe Hagi, după meciul cu Dunărea Călărași „Un antrenament foarte bun. Învățăm din toate“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Mar 2024 1288

Trei fotbaliști de la Farul Constanța în echipa etapei. Gheorghe Hagi, antrenorul rundei

19 Mar 2024 829

Farul Constanța Ionuț Cojocaru, borne de neuitat în Giulești. Acolo a debutat la seniori și tot acolo a fost, apoi, în premieră titular. Cu victorii! (GALERIE FOTO)

19 Mar 2024 719