„Toţi sunteţi campioni!“ Eduard Drăgănoiu şi Mihai Stan, câştigători ai trofeului „Satori Spirit“ la „Cupa Satori“ de la Constanţa (galerie foto)

Ediţia a patra a „Cupei Satori“ la Ashihara Karate s-a desfăşurat la Complexul Sportiv Tomis din Constanţa, la trei probe de concurs: kata individual, kara sincron - echipe şi kumite juniori.
 
Au participat 170 de sportivi, cu vârsta cuprinsă între patru şi 17 ani, de la clubul organizator, Gethika Team Constanţa, şi de la Ashihara Karate Piteşti - Ştefan Dojo Constanţa, Tai Sabaki Olteniţa, Shin Dojo Bucureşti, Impression Bucureşti şi Impression Băicoi. La kata individual şi sincron au concurat atât luptători începători, cât şi avansaţi, în timp ce la kumite au evoluat doar începători (centuri albe), care au bifat acum „first fight“.  
 

Premierea sportivilor, la finalul fiecărei categorii

 
„A fost un concurs cu maxim fair play. Am încercat să echilibrăm echipele de arbitraj, în aşa fel încât să îndepărtăm orice formă de subiectivism. Acestea au fost coordonate de sportivi cu experienţă în domeniu: Adin Gani - multiplu campion naţional şi campion mondial la Fight New Style - Ashihara 2018, Robert Drăgănoiu - multiplu campion naţional şi mondial, atât la kata, cât şi la kumite, Marinică Badea - campion mondial la kata în 2016. Pentru prima dată, am introdus premierea sportivilor la finalul fiecărei categorii, pentru o eficientizare a timpului. Am ţinut cont de vârsta relativ mică a sportivilor şi am încercat să nu-i ţinem în sala de concurs mai mult decât era necesar. Ne-a reuşit şi am finalizat concursul după mai bine de şase ore. Felicitări echipelor de arbitri şi oficiali pentru comunicarea promptă şi eficientă, mulţumiri partenerilor şi colaboratorilor, felicitări în primul rând părinţilor pentru susţinerea celor mici şi, nu în ultimul rând lor, celor ce au avut emoţii şi au arătat ceea ce pot. Toţi sunteţi campioni!”, a declarat Nicu Vasiliu, antrenor la Gethika Team Constanţa şi organizator al competiţiei.
 

„Un copil talentat, de care, cu siguranţă, vom mai auzi“

 
Trofeul „Satori Spirit“ la kata a fost câştigat, în urma unei probe a celor mai buni sportivi ai categoriilor de kata individual, de Eduard Drăgănoiu (13 ani), elev al Şcolii Gimnaziale nr 43 „Ferdinand“. Eduard este medaliat cu argint la kata si bronz la kumite la Campionatul Mondial din Kazahstan (2018). „Un copil talentat, de care, cu siguranţă, vom mai auzi“, a spus Nicu Vasiliu. La kumite începători, trofeul „Satori Spirit“ a fost adjudecat de Mihai Stan, de la Tai Sabaki Olteniţa, în urma deliberării comisiilor de arbitraj.
 

Cei mai buni de la Gethik Team

 
De asemenea, cu ocazia acestei competiţii, CS Gethika Team şi-a premiat cei mai buni sportivi pe anul 2018 la secţia Ashihara Karate. Pentru rezultatele excepţionale obţinute şi pentru implicarea susţinută în activitatea competiţionala a clubului, cei mai buni dintre cei buni au fost desemnaţi Eduard Drăgănoiu (la juniori) şi Adin Gani Iuxel (la seniori). „Mulţumesc tuturor celor implicaţi în eveniment, mulţumesc administraţiei Tomis pentru ajutorul acordat! Să ne vedem cu bine în vara, la «Ashihara Gethika Trophy», eveniment care va avea loc în Sala Sporturilor, pe 20 Iulie, şi la care sunt invitaţi toţi iubitorii sportului de contact, atât pe forme tradiţionale, cât şi din alte sisteme de luptă“, a mai spus Nicu Vasiliu.
 
Sursa foto: Facebook (AK Masters)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Au impresionat în Japonia! Luptătorii de la Gethika Team Constanța, șase medalii la Campionatul Mondial și titluri de Excelent Fighter (GALERIE FOTO)

07 Nov 2023 1565

Ashihara Karate Luptătorii de la Gethika Team Constanța, 17 medalii și două premii individuale la Naționale. La kumite, pe locul trei (GALERIE FOTO)

15 Dec 2022 2314

Luptătorii de la Gethika Team Constanța, două zile pline la IOAK Brașov 2022. „Împreună, familia Gethika devine mai puternică!“ (GALERIE FOTO)

08 Oct 2022 2013

Gethika Team Constanța La 22 de ani, „Golden Boy“ Robert Drăgănoiu - inginer și sensei. Adin Gani și Eduard Drăgănoiu, centură neagră (GALERIE FOTO)

15 Jul 2022 3596

Clubul Tomis Spartan Division Constanța, primele medalii. Jiu-Jitsu Brazilian, practicat sub îndrumarea lui Robert Cîmpean (galerie foto)

05 Aug 2021 5593

Luptătorii de la Gethika Team Constanţa, 15 medalii la Campionatul Naţional de Ashihara Karate (galerie foto)

15 May 2018 4532

Gethika Team Constanţa şi Absoluto Constanţa, pe podium la Cupa României la Jiu-Jitsu Brazilian (galerie foto)

09 Dec 2015 2923

Eduard Drăgănoiu şi Cătălin Vieriu, de la CS Gethika Team, pe prima poziţie la Challenge Bucharest

14 Oct 2015 2465

Luptători la Gethika Team Constanţa Eduard Drăgănoiu şi Robert Câmpean, pe podium la Jiu-Jitsu Brazilian (galerie foto+video)

26 Aug 2015 3803

23 de medalii pentru luptătorii de la Gethika Team Constanța, la Cupa Tai Sabaki

04 Jul 2015 2588

Robert Drăgănoiu, Adin Gani şi Marian Valentin Badea, campioni naţionali la Kumite (galerie foto)

03 Jun 2015 2864