Transferat de „marinari“. Are şi prezenţe în Europa League „De ce să nu visez la o promovare şi cu Farul?“ (galerie foto)


Primul jucător transferat în 2020 de FC Farul, Mădălin Martin (27 de ani) poate juca atât atacant, cât şi mijlocaş ofensiv şi speră să-şi înscrie numele pe lista marcatori de cât mai multe ori în tricoul alb-albastru.
 
„Sunt foarte bucuros că am ajuns la Constanţa. Am venit cu gânduri foarte bune, pentru că este un lot competitiv şi un antrenor cu multă dorinţă de reuşită. Aş vrea să păstrăm ritmul şi să încercăm să jucăm şi mai bine în partea a doua a campionatului”, a spus atacantul „marinarilor“, potrivit site-ului oficial al FC Farul. Martin are două promovări la activ şi i-ar plăcea să reuşească acelaşi lucru şi la Constanţa. „De ce să nu visez la o promovare şi cu Farul? Dacă vom fi acolo sus, nu cred că o spună cineva nu“, a menţionat atacantul.
 

În ultimele luni, a jucat în Liga a 4-a

 
Născut la Peretu, în judeţul Teleorman, Mădălin Martin (1,87 m / 82 kg) e fost internaţional de tineret (cu cinci selecţii şi două goluri pentru tricolorii mici), iar alte echipe la care a mai jucat sunt Rapid Bucureşti (între 2012 şi 2016), Politehnica Iaşi, Metaloglobus Bucureşti, FCM Argeş, Daco-Getica Bucureşti sau Progresul 05 Bucureşti. În Liga 1, are 24 de meciuri şi un gol, în Liga a 2-a 77 de meciuri şi 13 goluri, iar în Cupa României a susţinut şase partide şi a marcat un gol. De asemenea, are şi patru prezenţe în Europa League. În ultimele luni, venind după o accidentare, Mădălin Martin a jucat în Liga a 4-a, la Progresul 05 Bucureşti, marcând 18 goluri. „Am avut o operaţie care m-a scos un pic din circuit, şi a trebuit să joc la Liga a 4-a ca să-mi revin. Dar acum totul este ok. Am dat ceva goluri, însă nivelul era mult mai slab. Sper să înscriu şi mai multe pentru Farul şi să ajut echipa”, a menţionat noul fotbalist al Farului, conform sursei citate.
 
După ce, luni, a efectuat vizita medicală primul grup de jucători din lot, ieri, au fost testaţi medical şi restul fotbaliştilor.
 
Sursa foto: Facebook (FC Farul Constanța)
 
Citeşte şi:
 
Constanţa FC Farul s-a reunit după vacanţă. Un fotbalist care a jucat şi la Rapid, achiziţionat (galerie foto)
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Neînvinsă în amicale, FC Farul reîncepe în weekend bătălia din Liga a 2-a „Putem aspira la performanţe frumoase“

20 Feb 2020 3735

„Sunt speranţe la promovare“ FC Farul a început pregătirea în Antalya. Miercuri, e programat primul amical (galerie foto)

04 Feb 2020 5293

FC Farul pleacă duminică în Antalya. Ce jucători a convocat Ianis Zicu pentru acest stagiu

01 Feb 2020 2967

FC Farul Constanța, victorie la scor în primul amical al anului (galerie foto)

18 Jan 2020 3075

Constanța FC Farul s-a reunit după vacanță. Un fotbalist care a jucat și la Rapid, achiziționat (galerie foto)

13 Jan 2020 2958

Fost jucător al Rapid, decedat la doar 27 de ani

24 Feb 2019 2235