Trei tineri handbalişti de la Dobrogea Sud Constanţa au debutat în cupele europene cu ocazia întâlnirii cu Talent Robstav MAT Plzen

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa s-a calificat în turul trei al Cupei EHF, după ce a trecut, cu o dublă victorie, de formaţia Talent Robstav MAT Plzen.
 
Ambele partide din turul doi s-au disputat la Constanţa, iar reprezentanta litoralului s-a impus cu 28-21 şi cu 29-23, urmând ca pe 16 octombrie să-şi afle adversarul din faza următoare a întrecerii continentale. „Am demonstrat că suntem mai valoroși decât echipa din Cehia, ne bucură victoriile și sperăm să continuăm pe linia aceasta“, a declarat pentru site-ul oficial al clubului pivotul Marius Mocanu, autor a zece goluri în dubla cu Talent Robstav MAT Plzen. 
 
„Este o calificare logică, dar muncită. În al doilea meci, ne-au surprins cu o apărare mai avansată, însă am reușit să dăm gol. Greul acum urmează, trebuie să avem puțin noroc la tragerea la sorți. Important este să jucăm primul meci în deplasare. Dacă vom juca al doilea meci acasă, vom avea sprijinul suporterilor și cred că vom reuși să câștigăm împotriva oricărui adversar”, a precizat extrema dreapta Laurențiu Toma, căpitanul HC Dobrogea Sud, potrivit sursei citate.
 
Antrenorul Zvonko Sundovski nu s-a putut baza în cele două meciuri din weekendul trecut pe câţiva jucători cu probleme medicale (Buricea, Cutura, Nikolic). A revenit în schimb după o operaţie şi o pauză de jumătate de an Nemanja Mladenovic. Cu ocazia confruntărilor cu echipa cehă în tabăra constănţeană s-au înregistrat şi trei debuturi în cupele europene: Daniel Vasile, Daniel Susanu şi Alexandru Andrei. 
 
„O victorie pentru Constanța, o calificare foarte frumoasă. Mă bucur că publicul a gustat din plin spectacolul handbalistic în cele două zile la Sala Sporturilor. Ceea ce mă bucură cel mai tare este că au jucat cei trei tineri care s-au format la academia noastră, Vasile, Susanu și Andrei. Au intrat pe teren și au jucat foarte bine. Ne așteaptă adversari mult mai tari în turul 3, ne trebuie și puțin noroc la tragerea la sorți, dar suntem optimiști”, a declarat Rudi Stănescu, președintele HC Dobrogea Sud, citat de hcdobrogeasud.ro.
 
Sursa foto: hcdobrogeasud.ro
 
Citeşte şi:
 
HC Dobrogea Sud a trecut cu o dublă victorie de Talent Robstav MAT Plzen în Cupa EHF​
Imagini de la eveniment HC Dobrogea Sud, victorie clară în primul meci cu Talent Robstav MAT Plzen din Cupa EHF (galerie foto+video)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Alertă noaptea trecută în Portul Constanța Sud-Agigea! Un marinar, decedat (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Mar 2024 2377

Primăria Constanța pierde la Curtea de Apel terenul de la Cazino Sud, din Mamaia, ce fusese vândut către Mehmetoglu SRL! Apele Române, victorioase (MINUTA)

12 Mar 2024 674

Iridex Group Salubrizare SRL, victorie de etapă la CNSC Este vizat contract de delegare a serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța

26 Feb 2024 848

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt! Rafalele vor depăși temporar 70 km/h

11 Feb 2024 777

Județele Constanța și Tulcea, sub cod galben de vânt! Când expiră avertizarea meteo

10 Feb 2024 687

Eco Sud pierde procesul cu Iridex Group Salubrizare CCR sesizată în litigiul privind achiziția serviciilor de salubrizare a deșeurilor municipale din județul Constanța!

06 Feb 2024 971

Proces deschis de firma care a consolidat falezele din Eforie! Curtea de Apel Constanța a tranșat litigiul

01 Feb 2024 887

Județul Tulcea, sub cod galben de intensificări ale vântului! Anunțul meteorologilor

26 Jan 2024 635

ABADL, dată în judecată de Lescaci Com SRL, compania care câștigase contractul pentru lucrările de consolidare a falezelor, în Eforie Nord și Sud

21 Jan 2024 923

Știri Constanța Incendiu la o locuință în Eforie Sud! (FOTO+VIDEO)

21 Jan 2024 1153

#citesteDobrogea Campania militară din 1916 din Dobrogea

16 Jan 2024 2164

Cerere de strămutare formulată de un operator economic Licitația pentru contractul serviciului de salubrizare a deșeurilor municipale din Județul Constanța ar putea ajunge pe masa judecătorilor de la ÎCCJ!

14 Jan 2024 1105

Autoturism mistuit de flăcări la Eforie Sud! (FOTO+VIDEO)

10 Jan 2024 943

Documente depuse la Mediu pentru construirea unui Centru multietnic de afaceri și turism în Eforie Sud

17 Dec 2023 926

#Dobrogea145 Delia Roxana Cornea, discurs manifest pentru salvarea Palatului Regal al Reginei Maria din Mamaia

04 Dec 2023 11297