Triatlon Constănţeanca Antoanela Manac, lângă podium la Cupa Continentală din Argentina (galerie foto)

În ultima reprezentaţie din stagiunea 2019 de triatlon, campioana constănţeană Antoanela Manac (24 de ani) a reuşit un rezultat valoros la Cupa Continentală de la Formosa (Argentina), unde s-a clasat pe locul patru.
 
„S-a terminat acest sezon... după nenumărate curse în care am suferit, am suferit şi acum, la ultima întrecere, care a fost PanAmerican Cup Triathlon Olimpic. Am terminat pe locul 4 (acest loc începe să devină al meu)....după proba de înot şi de bicicletă care mi-au ieşit, alergarea a fost fatală, m-am simţit extrem de rău, am căpătat răni din nou şi nu am reuşit să menţin ritmul din primele două ture, unde eram în prima poziţie. Cu toate acestea, am obţinut un punctaj foarte bun, iar aceasta mă motivează cel mai mult! Urmează o perioadă de refacere, dupa care voi începe pregătirea de iarnă din noul sezon competiţional“, a declarat Antoanela Manac.
 
„Închidem frumos sezonul competiţional 2019: locul 4 pentru Antoanela şi încă o medalie, acum bronz, pentru Felix la Cupa Continentală de Triatlon din Formosa, Argentina“, a fost şi mesajul Federaţiei Române de Triatlon.
 
Ieri, s-a stins din viaţă, la numai 49 de ani, Klosz Peter, preşedintele Federaţiei, iar, profund îndurerată, Antoanela Manac, a trimis şi ea un mesaj de condoleanţe. „Ai scris istorie pentru Triathlonul din România! Nu am cuvinte să-ţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine, pentru această federaţie, pentru noi! Ai plecat pe neaşteptate şi nu pot decât să-ţi promit că vom continua să ducem mai departe munca ta şi această federaţie şi nu ne vom lăsa bătuţi până când nu vom ajunge acolo unde tu îţi doreai să ajungeam, la Olimpiadă! Fiecare medalie obţinută de acum încolo pe care noi, sportivii tăi, o vom obţine, îţi va fi dedicată ţie! Vei rămâne veşnic în amintirea noastră! RIP Klosz Peter! Dumnezeu să-l odihnească în pace!“.

Imaginile au fost preluate de pe pagina de Facebook „Antoanela Manac“. 
 
Citeşte şi:
 
Campioana din Constanţa O nouă distincţie importantă în triatlon pentru Antoanela Manac
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Campioana din Constanţa Triatlonista Antoanela Manac îşi începe activitatea de medic rezident

18 Dec 2020 2423

Absolventă de Medicină De ziua sa, campioana Antoanela Manac s-a înscris la rezidențiat

19 Oct 2020 1539

Patru competiții găzduite de H3R0 Mamaia. Constănțeni, în fruntea clasamentelor

13 Oct 2020 2391

„Fain! Mai lipsește doar o calificare la JO. Spor!“ Colecția de trofee a campioanei din Constanța Antoanela Manac e impresionantă (galerie foto)

05 May 2020 3110

Triatlonista constănțeană Antoanela Manac, evoluție în Mexic, în La Paz. A fost ultima sa cursă, până se vor relua competițiile (galerie foto)

16 Mar 2020 2415

A luat cartea în bazin! Studentă la Medicină, campioana Antoanela Manac citeşte în timp ce înoată, la antrenament (galerie foto)

27 Feb 2020 3680

ÎPS Teodosie i-a oferit campioanei Antoanela Manac crucea ce i-a fost furată de Bobotează

30 Jan 2020 1599

Ei au scos crucile aruncate de ÎPS Teodosie în Marea Neagră. A participat şi sportiva Antoanela Manac (galerie foto)

07 Jan 2020 1257

O campioană, printre bărbați Cine a prins de fapt una dintre cele trei cruci aruncate în Marea Neagră de IPS Teodosie (video)

06 Jan 2020 4543

Alergare la Constanţa în memoria lui Peter Klosz, fostul preşedinte al Federaţiei Române de Triatlon

22 Nov 2019 2285

Campioana din Constanţa O nouă distincţie importantă în triatlon pentru Antoanela Manac

18 Nov 2019 1547

Antoanela Manac, peripeţii la Cupa Mondială din Peru „Când eşti în forma cea mai bună, exact atunci se întâmplă să păţeşti ceva!“ (galerie foto)

06 Nov 2019 1264

Diplomă de onoare pentru Antoanela Manac Campioana, invitată în proiectul „Bibliotecile vii - Poveşti de succes“ (galerie foto)

16 Oct 2019 1561

În ziua în care a împlinit 24 de ani, constănțeanca Antoanela Manac a urcat pe podium la Jocurile Mondiale pe plajă de la Doha (galerie foto)

15 Oct 2019 2209

Triatlonista Antoanela Manac, pe locul patru la Cupa Continentală din Maroc

17 Sep 2019 982