Triatlonistul constănțean Cristian Tranulea, medaliat național și la tineret. La ștafetă, își păstrează seria fără înfrângere (galerie foto)

  • Cristian s-a aflat pentru prima dată la linia de start atât la categoria Under-23, cât și pe distanța olimpică.
  • Ștafeta din care a făcut parte Cristian Tranulea în cadrul Triatlonului Proactivi s-a clasat pe locul întâi.
 
Valorosul triatlonist constănțean Cristian Tranulea, sportiv care reprezintă CSA Steaua București, a încheiat junioratul și a trecut la tineret (Under-23).
Primul concurs la care a evoluat la noua categorie de vârstă a fost Campionatul Național, desfășurat la Arad, iar Cristian a urcat pe podium, cucerind medalia de bronz, la individual, pe distanța olimpică. Debut așadar pozitiv la U-23 și dătător de speranță, cu atât mai mult cu cât s-a aflat pentru prima dată la linia de start atât la această categorie, cât și pe distanța olimpică. Totodată, cu aceeași ocazie, la Arad, triatlonistul din Constanța a concurat și într-o probă de ștafetă, în cadrul Triatlonului Proactivi, menținându-și invincibilitatea la ștafetă.

„A fost o zi plăcută“

„Tradiția merge mai departe! Încă o ștafetă în care am ținut înotul, dusă împreună cu Vlad Păcurar și Laurențiu Daniel Moga pe locul 1! Păstrez seria de «fără înfrângere» ever în proba de ștafetă, indiferent de distanță! Mulțumiri celor de la Gogofit, echipa pe care am reprezentat-o cu succes în această competiție! La individual m-am bătut pentru un loc pe podium la Campionatul Național, în ciuda tuturor șanselor posibile împotriva mea! Totuși… în primul an la U23, după o accidentare, fără bicicletă de TT și în premieră concurând pe distanța olimpică (1.5 km înot - 40 km ciclism -10 km  alergare), am reușit să cuceresc medalia de bronz și categoric... multă experiență! A fost o zi plăcută, în care m-am bucurat de un concurs reușit, alături de colegii mei de la CSA Steaua București: Ştefania Ion și Radu Oțelea, doi oameni minunați, care au fost la înălțime! Multumim domn profesor Toader Adrian pentru grija pe care ne-o purtați si pentru implicarea și profesionalismul cu care ne antrenați!“, a fost mesajul lui Cristian Tranulea. 

Sursa foto: Facebook (Cristian Tranulea)

Citește și:

#ConstanțaEsteBine Triatlonistul constănțean Cristian Tranulea înoată în scop caritabil în cadrul Swimathon București 2020

Constanța. Înot în lac și un coniac Triatlonistul Cristian Tranulea, aventuri pe Siutghiol. Urarea surpriză de la final! (galerie foto + video)

Triatlonistul constănțean Cristian Tranulea nu se desparte de bicicletă nici în somn. Campionul, întrebat - „Și prietena nu e geloasă?“

  
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE 2. Axiopolis Cernavodă Cântăreața Carmen Chindriș, mesaj de încurajare pentru Cristian Tranulea la Europenele de Înot în Ape Înghețate (VIDEO)

04 Feb 2024 1619

Axiopolis Cernavodă Cristian Tranulea, vicecampion european la înot în ape înghețate (GALERIE FOTO + VIDEO)

02 Feb 2024 2220

Axiopolis Cernavodă Cristian Tranulea ia startul la Campionatul European de Înot în Ape Înghețate. „Te așteptăm cu aurul!“ (VIDEO)

01 Feb 2024 1265

Bobotează Medgidia 2024 Cristian Tranulea, vicecampion mondial, a recuperat crucea aruncată în Canalul Dunăre - Marea Neagră (GALERIE FOTO)

06 Jan 2024 2367

Vicecampion mondial la înot în ape înghețate Cristian Tranulea, baie în Marea Neagră în luna decembrie (VIDEO)

18 Dec 2023 1934

Natație Axiopolis Cernavodă s-a impus în competiția ștafetelor de la Cupa Open Swim, întrecere națională (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Nov 2023 1494

Axiopolis Cernavodă Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor, urare pentru antrenorul Cristian Tranulea, de ziua sa de naștere (GALERIE FOTO + VIDEO)

20 Sep 2023 2247

Costinești Imagini unice de la epava navei „Evangelia“! Un vicecampion mondial, Cristian Tranulea, în „expediție“ (GALERIE FOTO)

16 Sep 2023 3659

Natație Copiii de la Axiopolis Cernavodă, 20 de medalii la „Cupa Aegyssus“. Adina Albu, cea mai bună performanță (GALERIE FOTO + DOCUMENT)

06 Jul 2023 1848

Constanța. „De vorbă cu un mare campion“ Cristian Tranulea a spus, la Școala Gimnazială nr. 37, povestea lui despre sport și performanță (GALERIE FOTO)

13 Feb 2023 2130

Școala Gimnazială nr. 37 Constanța Vicecampionul mondial Cristian Tranulea, alături de campionii Under-8 de la „ONSS Fotbal - Cupa Tymbark Junior“ (GALERIE FOTO)

07 Feb 2023 4740

Cristian Tranulea, vicecampion mondial la înot în ape înghețate, invitat de onoare al Școlii Gimnaziale nr. 8 Constanța (GALERIE FOTO)

31 Jan 2023 1882

„Rezultatul carierei!“ Constănțeanul Cristian Tranulea, medaliat cu argint la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate

16 Jan 2023 2394

Sărbătoarea Bobotezei la Constanța Cine au fost cei trei oameni care au prins crucile aruncate în apă (GALERIE FOTO + VIDEO)

07 Jan 2023 2109

Constănțeanul Cristian Tranulea va participa la Campionatul Mondial de înot în ape înghețate. „Am zis că sunt «back in business», așa o să fie!“ (GALERIE FOTO)

16 Dec 2022 3195