Trofeu de preț! A primit autograf de la Hagi pe pantoful de sport și nu s-a mai încălțat cu el (GALERIE FOTO)

 
Managerul tehnic al Farului Constanța, Gheorghe Hagi (57 de ani), cel mai mare fotbalist român, a fost primit cu mare bucurie, astăzi, la vizita pe care a făcut-o la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, unitatea de învățământ la care a învățat și el cu zeci de ani în urmă.

Hagi și mai mulți reprezentanți ai Farului (jucători, jucătoare și oficiali), dar și Gabriel Georgescu, inspectorul de educație fizică și sport de la Inspectoratul Școlar Județean Constanța, au venit în vizită la Școala 23 în programul „Învățăm să fim campioni - Școala, primul pas spre performanță”, pe care Farul îl derulează în parteneriat cu ISJ Constanța.

La finalul întâlnirii, Hagi și ceilalți sportivi au oferit autografe și s-au fotografiat cu copiii.

Aceștia au obținut semnăturile fariștilor pe hârtii, fotografii, tricouri, mingi, iar un băiat - pe unul dintre pantofii de sport cu care era încălțat.

După ce a obținut autograful - trofeu de preț - băiatul, foarte bucuros, nu s-a mai încălțat cu respectivul pantof o perioadă, mergând așa, încălțat doar la un picior, pe terenul sintetic de la Școala 23 care a găzduit întâlnirea de astăzi.

Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:

LIVE. Momente emoționante

Gheorghe Hagi, oaspete de onoare la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat (GALERIE FOTO+VIDEO)


Hagi, după vizita la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat - „Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Duminică, e ziua de naștere a lui Gheorghe Hagi. „Marinarii“ vor să-i ofere în dar victoria cu Universitatea Craiova

04 Feb 2023 2817

Hagi, după vizita la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat - „Am o plăcere deosebită să mă întorc de unde am plecat“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Feb 2023 10367

LIVE. Momente emoționante Gheorghe Hagi, oaspete de onoare la Școala Gimnazială nr. 23 „Constantin Brâncoveanu“, cea la care a învățat (GALERIE FOTO+VIDEO)

02 Feb 2023 4103

Fost junior la Academia Hagi și la Școala Farul 2010 Eduard Gabriel Cheng Liang, fondator și administrator la Fast Ride Loredi SRL

26 Aug 2021 3949

„Îi înnebunea pe toţi!“ Amintirile lui Gheorghiţă Vasile. A jucat fotbal cu Gică Hagi în echipa Şcolii 23 din Constanţa

09 Mar 2019 4591

Zi de sărbătoare la Școala „Gheorghe Țițeica“ din Constanța. Elevii au pregătit mai multe momente artistice pentru aniversarea unității de învățământ (galerie foto)

24 Apr 2018 2595

Fotografie-document Gică Hagi împlineşte astăzi 51 de ani. Iată-l în clasa a IV-a, în costum de pionier!

05 Feb 2016 12166