Tulcea Fotbal și surprize la Memorialul „Adrian Cicîrîc“


 
  • Dedicat memoriei lui Adrian Cicîrîc, evenimentul are ca scop atragerea tinerilor către sport, de aceea este deschis tuturor copiilor și adolescenților.
 
Ediția a treia a evenimentului fotbalistic Memorialul „Adrian Cicîrîc“ se va desfășura la Tulcea, în perioada 5-8 august, pe stadionul „Delta“, fiind dedicat grupelor de junior născuți în anul 2005.
 

 
Această competiție promovează tinerii fotbaliști și le oferă posibilitatea de a se remarca la nivel național. Evenimentul, dedicat memoriei lui Adrian Cicîrîc, are ca scop atragerea tinerilor către sport, de aceea este deschis tuturor copiilor și adolescenților. Spectacolul fotbalistic va fi în centrul atenției, dar copiii se vor bucura și de alte activități: concursuri (cu sprijinul Joma), demonstrații de arte marțiale (Nippon Budo Sport Romania), spectacole de dans (Lets Go Dance). Pentru ca evenimentul să fie mai delicious, vom avea o tobetă de înghețară și o mulțime de surprise. Accesul este gratuit, se arată pe pagina de Facebook a Primăriei Tulcea.

 
Memorialul este organizat de ACS Cici 25, în parteneriat cu Victoria Delta Tulcea și susținut de Primăria Municipuilui Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Tulcea)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Kinder Constanța și Unirea Marina Constanța, pe podium la Memorialul „Adrian Cicîrîc“, organizat la Tulcea (galerie foto)

10 Aug 2021 2760

Tulcea Două cluburi din Constanța, participante la Memorialul „Adrian Cicîrîc“

30 Jul 2021 2286

Memorialul „Adrian Cicîrîc” se dispută, la Tulcea, şi în acest an

28 May 2021 2806

Tulcea Campanie umanitară de donare de sânge, în locul Memorialului „Adrian Cicîrîc“

14 Aug 2020 2881

Kinder Constanţa, pe locul doi şi cu trei premii individuale la „Memorialului Adrian Cicîrîc“, de la Tulcea (galerie foto)

31 Aug 2019 3389

La Tulcea a început „Memorialul Adrian Cicîrîc“. Participă şi echipe din Constanţa (galerie foto)

28 Aug 2019 3183