Turneul din Germania, ultimul test inaintea meciurilor oficiale

HCM a revenit din cantonamentul montan

Formatia pregatita de Aihan Omer va pleca in Germania pentru 11 zile, urmand sa dispute aici mai multe partide amicale * In perioada 18-26 august, HCM participa la un turneu la Bad Wildingen, unde va intalni echipe din prima liga germana, campioana Elvetiei si chiar nationala Kuweitului * Opt dintre jucatorii constanteni se afla in prezent la Campionatele Europene de tineret, in timp ce alti sase vor pleca maine in cantonamentul nationalei

Echipa de handbal masculin HCM Constanta a revenit acasa la sfarsitul saptamanii, dupa un cantonament de zece zile desfasurat in statiunea prahoveana Timisu de Jos. Lotul de jucatori pregatit de Aihan Omer si Eden Hairi a efectuat zilnic cate doua antrenamente, punandu-se accent pe conditia fizica si reacomodarea la efort. Au fost prezenti 16 jucatori, din lot lipsind opt handbalisti aflati in prezent la echipa nationala de tineret care participa la Campionatele Europene din Letonia. In judetul Prahova, HCM a sustinut si cateva partide amicale de pregatire cu echipe din zona. Ieri dimineata, "alb-albastrii" au reluat antrenamentele in Sala Sporturilor. Maine, alti sase dintre jucatori vor parasi Constanta, urmand sa se prezinte in cantonamentul selectionatei nationale de seniori. Este vorba despre portarul Ionut Stanescu si jucatorii Laurentiu Toma, Florin Nicolae, Ieremia Paraianu, Mihai Timofte si Silviu Baiceanu. Intreg lotul de jucatori se va reuni abia pe 15 august la Bucuresti, cand Handbal Club Municipal are programata plecarea spre Germania. Cantonamentul din strainatate se va desfasura pe o perioada de 11 zile. In perioada 18-22 august, constantenii vor participa la un foarte puternic turneu, care va avea loc in orasul Bad Wildingen. Aici, formatia de pe litoral va juca impotriva unor echipe din prima liga germana, a campioanei Elvetiei si, nu in ultimul rand, va da piept cu nationala Kuweitului. Dupa acest turneu, in perioada 22-26 august, HCM va mai disputa cateva partide amicale in compania unor echipe din a doua si a treia liga germana. Anul trecut, cam in aceeasi perioada, HCM a efectuat un turneu tot in Germania, meciurile jucate aici avand un rol determinat in succesul obtinut ulterior in campionat. Meciurile de anul acesta impotriva unor formatii de prima liga din Germania reprezinta un test deosebit de important inaintea adevaratelor examene pe care HCM le va sustine, la sfarsitul anului, in grupa A a Champions League.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cupa Satelor 2024 Finala fazei pe Euroregiunea Sud - Est, găzduită de Cumpăna. Județul Constanța e reprezentat de CS Victoria Cumpăna

23 Apr 2024 365

ZIUA LIVE Horia Constantinescu, candidatul PSD la Primăria Constanța - „Lucrurile pot fi făcute cu condiția că trebuie să fii pe teren“ (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Apr 2024 442

Farul Constanța are patru jucători în echipa rundei! Gheorghe Hagi, desemnat antrenorul etapei

23 Apr 2024 535

Din nou pe podiumul național „CSM Constanța menține tradiția rugby-ului constănțean la înălțime!“

23 Apr 2024 367

Rugby Echipa Under-16 de la Tomitanii Constanța, încă o victorie în campionat (GALERIE FOTO)

22 Apr 2024 444

ZIUA LIVE Este nevoie de o intervenție cathartică în Primăria Constanța?

22 Apr 2024 647

Rugby Echipa Under-20 a CSM Constanța, medaliată în Campionatul Național (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 628

CSM Constanța Trei victorii în trei meciuri, iar voleibalistele Under-17 s-au calificat la turneul final (GALERIE FOTO)

21 Apr 2024 673

Farul Constanța Fotbalistele, pe drumul către titlul de campioană. Victorie în deplasare cu Poli Timișoara

21 Apr 2024 727

Volei CS Medgidia, calificată matematic în Divizia A1 (GALERIE FOTO + VIDEO)

21 Apr 2024 505

Handbal CSM Constanța, înfrângere cu Politehnica Timișoara, dar e în continuare favorită la locul doi

20 Apr 2024 771

Daniel Gigi Tatu a sărit din echipa Chițac, în cea a senatorului Felix Stroe!

18 Apr 2024 565

Anglia Fost fotbalist de la Farul Constanța joacă la Draco FC 2022, prima formație românească din orasul Chelmsford. Duminică, meci mare! (GALERIE FOTO + VIDEO)

18 Apr 2024 2571

Baschet Încă o victorie cu FCC UAV Arad, iar CSM Constanța ia o opțiune serioasă în lupta pentru titlul de campioană (GALERIE FOTO)

18 Apr 2024 540

Ministerul Sănătății Concluziile controlului ministrului Rafila la Spitalul Clinic de Urgență Sf. Pantelimon București

17 Apr 2024 543