Turneul „Sportul Unește“, la Constanța. Participă și un grup de tineri sportivi ucraineni (DOCUMENT)

 

 
  • Potrivit contractului de prestări servicii nr. 200448 / 23.09.2022, valoarea totală a contractului este de 129.726 lei fără TVA, în conformitate cu oferta tehnico-financiară.
 
UAT Municipiul Constanța și SC Eng Free SRL au încheiat un contract de prestări servicii, privind serviciile necesare pentru organizarea evenimentului sportiv Turneul „Sportul Unește“, care se derulează în perioada 26 septembrie - 9 octombrie a.c.
 
Potrivit contractului de prestări servicii nr. 200448 / 23.09.2022, valoarea totală a contractului este de 129.726 lei fără TVA, în conformitate cu oferta tehnico-financiară.
 
Acțiunea sportivă este la baschet. După cum se arată în contract, prestatorul, SC Eng Free SRL, are obligația să realizeze Turneul „Sportul Unește“, programul cuprinzând antrenamente zilnice, dar și patru meciuri amicale, cu CSM Constanța, în zilele de 1 octombrie, 2 octombrie, 8 octombrie (între orele 18.00 și 20.00) și 9 octombrie (între orele 10.00 și 12.00). În obligația prestatorului mai intră, printre altele, asigurarea cazării și a mesei pentru 22 de persoane ucrainene - 20 de copii (fete și băieți, cu vârste între 12 și 16 ani) și doi antrenori - dar și asigurarea unei săli pentru desfășurarea antrenamentelor și a meciurilor amicale, transportul de la locul de cazare la ședințele de pregătire și la partide.
 
Prestatorul va acorda premii participanților la turneu, constând în medalii și diplome, are obligația să achiziționeze 66 de tricouri pentru copiii ucraineni și antrenori și să asigure coordonarea și supravegherea activității, precum și însoțirea grupului ucrainean pe întreaga perioadă a desfășurării evenimentului.  
    
Despre SC Eng Free SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată joi, 29 septembrie, societatea Eng Free a fost înființată în anul 2007, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale“.
 
Conform Confidas.ro, în 2021 Eng Free SRL a avut o cifră de afaceri de 22.910.924 lei, un profit net de 742.527 lei și 62 angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 7.744.975 lei, un profit net de 371.821 lei și 0 angajați.

 
Potrivit sursei citate, asociați în firmă, cu câte 50%, sunt Iulian Ene și Aneta Ene, cea care îndeplinește și calitatea de administrator. Iulian Ene mai apare în două firme din Constanța, ambele radiate, Romprest Construct SRL - asociat (50%) și Rogenty Analysis SRL - asociat (30%). Aneta Ene mai apare în Rogenty SRL (în funcțiune) - asociat (64%), administrator, Rogenty Analysis SRL (radiată) - asociat (40%), administrator și Arena Garden Events SRL (în funcțiune) - asociat (75%), administrator, toate în Constanța.     
   

Confidas informează și că Eng Free SRL este fără contracte de achiziții publice.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Asociația Nautic Club Farul Constanța, finanțare nerambursabilă de la Municipiul Constanța pentru „Memorialul Ștefan Aftenie - Cupa Farul“ (DOCUMENT)
 
Finanțare nerambursabilă de la bugetul local pentru ACS OSS Constanța în vederea organizării proiectului „OSS Fighters ediția 8“ (DOCUMENT)

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.