Ultimul hop inainte de Final Four

volei_CVM_Tomis.jpgClub Volei Municipal are şansa să egaleze cea mai mare performanţă a voleiului românesc, obţinută, în urmă cu cinci sezoane, de Deltacons Tulcea

Echipa antrenată de Stelio de Rocco va disputa astăzi, de la ora 18.00, manşa secundă a confruntării cu Metallurg Zhlobin (Belarus), meci contând pentru sferturile de finală ale Cupei Challenge. Partida va avea loc în Palatul Sporturilor din localitatea Gomel.

Campioana CVM Tomis a ajuns în Belarus pentru manşa retur din sferturile de finală ale GM Capital Challenge, pe care o va disputa astăzi, pe terenul formaţiei Metallurg Zhlobin. Echipa constănţeană a efectuat, ieri, şi primul antrenament înaintea jocului oficial, în sala din Palatul Sporturilor din localitatea Gomel. În partida tur, Tomis a avut patru mingi de set în parţialul al treilea, însă bieloruşii au întors rezultatul şi şi-au adjudecat setul. La final, formaţia constănţeană s-a impus cu scorul de 3-1 (25-19, 25-14, 25-27, 25-17). Astfel, campioana României are nevoie de două seturi în meciul de astăzi, pentru a-şi asigura calificarea în următoarea fază a competiţiei. Jucătorii constănţeni nu sunt speriaţi de setul pierdut în partida de la Sala Sporturilor, pentru că adversarii nu au arătat că ar putea pune probleme prea mari. „Cred că pe finalul setului trei ne-am relaxat puţin. Nu ne-au surprins, pentru că nu au arătat ceva în plus atunci. Sperăm să facem un joc bun acolo şi să ne calificăm", a spus căpitanul Tomisului, Radu Began. Tehnicianul constănţenilor, Stelio de Rocco, se poate baza pe întreg lotul de jucători, nefiind probleme în ceea ce priveşte accidentările după ultimul meci din campionat, în care a folosit jucători care au evoluat mai puţin în meciurile oficiale. De asemenea, gruparea constănţeană are posibilitatea de a egala cea mai bună performanţă a voleiului românesc, cea din urmă cu cinci sezoane, când o altă echipă dobrogeană, Deltacons Tulcea, reuşea să ajungă până în semifinalele Top Teams Cup. Sferturile de finală ale competiţiei europene mai programează, astăzi şi mâine, partidele: Sisley Treviso (Italia) - Jastrzebski Weigel (Polonia), Arkas Izmir (Turcia) - Tourcoing (Franţa), Galatasaray Istanbul (Turcia) - E.A. Patras (Grecia).

Trei partide într-o săptămână

Pentru formaţia constănţeană urmează o săptămână încărcată cu meciuri în toate cele trei competiţii în care este angrenată. Astfel, dacă astăzi joacă, în deplasarea din Belarus, în Cupa Challenge, sâmbătă, echipa pregătită de Stelio de Rocco va evolua în campionat pe terenul echipei CSM Târgu Mureş, într-un meci contând pentru etapa a XIX-a a Diviziei A1. Miercuri, 25 februarie, Club Volei Municipal va reveni la Sala Sporturilor pentru manşa tur din semifinalele Cupei României, unde campioana va întâlni pe Dinamo Bucureşti. 


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Volei. CSM Constanța Cristian Imhoff - „Suntem cam dezamăgiți că nu am acces în semifinale, dar continuăm lupta“ (GALERIE FOTO)

28 Mar 2024 416

Baschet Fetele de la CSM Constanța au avansat în semifinale, după două succese cu CSM Tg. Mureș

20 Mar 2024 615

CSM Constanța, parcurs continental de senzație! Viorel Filimon - „Participarea în ETTU Europe Cup Women, o experiență importantă“ (GALERIE FOTO)

18 Mar 2024 954

Tenis de masă CSM Constanța joacă în Sala Sporturilor pentru calificarea în finala ETTU Europe Cup Women. „Alături de o sală plină!“

13 Mar 2024 558

Box Samuel Cioabă, de la CS Farul Constanța, argint la Cupa României

12 Mar 2024 639

Farul Constanța Echipele Under-18, Under-17 și Under-15, calificate în semifinale. 14 goluri marcate în sferturi! (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Mar 2024 851

CSM Constanța Baschetbalistele s-au calificat în semifinalele Cupei României (GALERIE FOTO)

10 Mar 2024 582

CSM Constanța natație Patrick Dinu, record personal la Campionatul Mondial

15 Feb 2024 815

Tenis de masă. „Senzațional!“ CSM Constanța, în semifinalele ETTU Europe Cup Women. A învins ALCL TT Grand-Quevilly și în Franța! (GALERIE FOTO)

03 Feb 2024 1028

"Încă nu realizez că am câştigat primul meu titlu de Mare Şlem“ Jucătorul italian de tenis Jannik Sinner a câştigat trofeul la Australian Open

29 Jan 2024 592

UPDATE 2. Tenis de masă Medalii pentru Constanța la Campionatul European Under-21. Finale la dublu mixt și la dublu feminin! (GALERIE FOTO)

27 Jan 2024 886

Novak Djokovic, campionul en titre şi deţinătorul recordului de trofee cucerite, eliminat în semifinale la Australian Open

26 Jan 2024 824

Tenis de Masă Bernadette Szocs a obţinut medalia de bronz la turneul Europa Top 16 de la Montreux (Elveţia) (VIDEO)

21 Jan 2024 1065

Constanța Sara Chiru, de la Encanto Dance Academy, medaliată la Campionatul Mondial de Salsa Euroson Latino! (GALERIE FOTO)

08 Dec 2023 2207

CSM Constanța „Pentru România!“, a strigat Elena Zaharia, după ce a învins-o pe japoneza Rin Mende la Campionatul Mondial

02 Dec 2023 1062