„Un meci fantastic“ În primele opt partide, Gaz Metan primise numai şase goluri. Într-una singură apoi, FC Viitorul i-a marcat patru! (galerie foto)


FC Viitorul a învins cu un categoric 4-1 Gaz Metan Mediaş, administrându-i echipei sibiene (fost lider al campionatului) prima înfrângere stagională. În plus, până la meciul de la Ovidiu, Gaz Metan încasase, în opt etape, numai şase goluri, în patru dintre partide impunându-se fără a primi gol.

Iar în cele patru meciuri în care adversarii reuşiseră să străpungă poarta medieşeană, aceştia nu marcaseră mai mult de două goluri (câte unul în două partide şi câte două în celelalte două). A venit însă partida cu FC Viitorul, care i-a stricat cifrele formaţiei lui Edi Iordănescu, şi a dovedit încă o dată că, pe teren propriu, echipa lui Gică Hagi e o forţă.

Au ştiut să atace şi au avut un portar în zi de graţie



„Un meci fantastic, frumos, felicitări Gazului şi lui Edi, dar şi jucătorilor, atât ai lor, cât şi ai noştri. Fiecare echipă a contribuit la spectacol, iar suporterii s-au bucurat. Cred că această partidă îi va determina să vină în număr mare şi la meciul următor, şi la celelalte. A ieşit un fotbal frumos, ambele echipe au fost preocupate să marcheze. Gaz Metan stătea mai bine ca noi, inclusiv la goluri primite, dar se pare că am găsit formula de a îi marca mult. Etapa trecută (n.r. 1-2 cu FCSB în deplasare), nu am făcut un meci aşa cum îmi doream eu şi n-am avut acea personalitate care ne trebuia. Acum am făcut lucruri mai bune. Victoria noastră se datorează jocului echipei, care a ştiut să atace (având ocazii multe şi marcând), dar şi portarului (n.r. Cătălin Căbuz), care a fost în zi mare. Toţi au făcut sacrificiu, au alergat. La un moment dat, la mijlocul terenului erau trei jucători născuţi în anii 1998 şi 1999. E bine“, a declarat Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul.
 

Nu se aştepta la o victorie cu 4-1



Deşi se aştepta la un meci în care să se înscrie, „Regele“ nu se gândea că FC Viitorul se va impune la o asemenea diferenţă. „Niciodată! Ne doream să câştigăm şi ştiam că se vor marca goluri, pentru că şi noi, şi ei înscriem mult. Gazul joacă bine ofensiv, atacă bine, au jucători de calitate în atac şi la mijlocul terenului. I-am atacat unde sunt ei mai slabi, am ştiut unde să o facem, am făcut şi eu ceva probabil, cu Cătălin, Cristi Sava şi toţi ceilalţi care am creat strategia“, a mai spus Hagi, care a explicat că l-a schimbat pe pauză pe Artean nedorind să rişte o eliminare a sa, după ce fundaşul primise cartonaş galben în minutul 25.     
 

Jucători foarte buni în fiecare compartiment



În etapa viitoare, FC Viitorul joacă tot acasă, cu Poli Iaşi, gazdele vizând a şasea victorie de până acum. „Ne dorim să câştigăm şi meciul cu Poli Iaşi, în urma unui fotbal bun. Întâlnim iar o echipă care joacă bine, va fi greu, dar şi noi am arătat că putem. Sperăm să ne menţinem tonusul. Acasă suntem puternici, periculoşi. Se vede că în fiecare compartiment avem jucători foarte buni. Chiar dacă ne lipsesc trei - patru jucători importanţi (n.r. în disputa cu Gaz Metan au lipsit, din pricina problemelor medicale, Mladen, Ghiţă şi Eric), echipa arată că avem alternative, iar cei care vin, chiar dacă unii dintre ei nu deţin ritm, ne ajută“, a menţionat Gică Hagi.

Sursa foto: FC Viitorul


Citeşte şi:

FC Viitorul a trecut cu 4-1 de Gaz Metan Mediaș, singura echipă ce era neînvinsă în Liga 1!

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Tulcea Aglomerare de TIR-uri pe drumul spre stația de gaz metan din Isaccea

17 Feb 2024 723

IGPR Infotrafic Trafic întrerupt pe DN1

31 Aug 2023 590

Farul Constanța Nicolas Popescu, cedat definitiv la un club din Superligă

17 Aug 2022 2412

Nicolae Ciucă "România va avea suficient gaz în depozitele naționale pentru iarnă"

12 Jul 2022 943

Farul Constanța are doi jucători noi. Despre cine este vorba

10 Jun 2022 1846

Un bărbat din Neamț a tăiat o ţeavă de gaz metan, în timp ce renova un apartament

16 May 2022 1110

Fotbal. Liga I Chindia Târgovişte a învins-o pe Gaz Metan Mediaş

13 May 2022 1478

Fotbal Adrian Mutu, despre partida cu Gaz Metan Mediaș. „Să arătăm că ne putem concentra, chiar dacă avem în faţă un adversar mai slab cotat”

17 Apr 2022 1451

Farul Constanța a vrut să-l achiziționeze și pe Mihai Bălașa. „Cred că a făcut o greșeală“

26 Jan 2022 4101

Fotbal, Liga 1, etapa 17 Farul Constanța obține un punct în partida cu Gaz Metan Mediaș prin reușita lui Jefte Betancor

29 Nov 2021 1661

„Spre Mediaș, cu toată viteza înainte!“ Cu trenul, către trei puncte. Farul Constanţa vrea victoria cu Gaz Metan (VIDEO)

29 Nov 2021 3621

Gaz Metan Mediaș - Farul Constanța Gică Hagi - „O deplasare grea, mereu am avut meciuri dificile acolo“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

26 Nov 2021 3533

Mureș Două persoane au murit în casă din cauza unor scăpări de gaz metan

20 Nov 2021 1436

Farul Constanța. Nicolas Popescu, debut în Liga 1 „Așteptam de mult acest moment. Sunt fericit că a venit și rândul meu“ (galerie foto + video)

28 Jul 2021 4056

Ionuț Larie, căpitanul Farului Constanța, inclus în echipa etapei a doua din Liga 1. Alexi Pitu, vedeta meciului

27 Jul 2021 2720